Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   YARGIYA GÜVEN (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16809)

yiğidoturan 08.04.2008 20:52

--->: YARGIYA GÜVEN

[QUOTE=seva;251978]Türkiye AB den veya ABD den ne istiyor birde onlara bakın..

Örnek AB'den "Kürt sorunu"na çözüm önerileri

ve Leyla Zana, Kürt sorununun sadece iç dinamiklerle çözülemeyeceğini öne sürerek, AB?yi çözüm için seçti.

Türkiye Ab'den Tarih Istedi

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları, AB'den vize istedi: ''Diyaloğu.

Yalçındağ AB'den şeffaflık istedi..

Türkiye Platformu AB'den sözünü tutmasını istedi

TÜSİAD AB'den güçlü destek istedi

Babacan, AB'den teröre karşı destek istedi[/QUOTE]

HEP AB İSTİYOR HÜKÜMETLER VS YERİNE GETİRİYORLAR
EH BİZİMKİLERDE BİŞEYLER İSTEMİŞLER CANIM

İSTEYENİN BİR YÜZÜ KARA VERMEYENIN İKİYÜZÜ ........

Catli58 08.04.2008 20:54

[QUOTE=seva;251978]Türkiye AB den veya ABD den ne istiyor birde onlara bakın..

Örnek AB'den "Kürt sorunu"na çözüm önerileri

ve Leyla Zana, Kürt sorununun sadece iç dinamiklerle çözülemeyeceğini öne sürerek, AB?yi çözüm için seçti.

Türkiye Ab'den Tarih Istedi

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları, AB'den vize istedi: ''Diyaloğu.

Yalçındağ AB'den şeffaflık istedi..

Türkiye Platformu AB'den sözünü tutmasını istedi

TÜSİAD AB'den güçlü destek istedi

Babacan, AB'den teröre karşı destek istedi[/QUOTE]

Istedi, istedi, eee, ne oldu?? aldik mi destegi?

Bu ab niye hep azinliklarla ilgili dayatmalar yapiyor?

seva 08.04.2008 21:16

[QUOTE=yiğidoturan;251972]ŞİMDİ SİZİN ŞU AVRUPA BİRLİĞİ İNKARCI DEĞİLMİ
NE YANİ YOKSA MÜMİN'LİK DEĞİŞTİDE HABERİMİZMİ YOK ZATEN HERŞEYDEN BİHABER YAŞIYORUZYA BİZ BÜTÜN HERŞEYİ BİLEN SİZ[/QUOTE]

Müslümanlara “ifade özgürlüğü ve hoşgörünün Avrupa’nın çok önem verdiği değerler olduğunun anlatılmasını istemişti.

Dikkatinizi çekerim.

yiğidoturan 08.04.2008 21:18

[QUOTE=Catli58;251981]Istedi, istedi, eee, ne oldu?? aldik mi destegi?

Bu ab niye hep azinliklarla ilgili dayatmalar yapiyor?[/QUOTE]

ONLAR TAVİZ VERMEZ ALIRLAR HALA ANLAYAMADIK ADAMLAR YOKLAMA ÇEKİYORLAR TAVİZİ GÖRDÜMMÜ DAHA FAZLASINI İSTİYORLAR

.... BİR KEZ TAVİZ VERDİNMİ DEVAMI GELİR NASIL OLSA BİZDEDE TAVİZ ÇOOOK DAHA ÇOK TAVİZLER VERİRİZ

tavizden taviz doğar

seva 08.04.2008 21:24

31 ülke arasında aldığı payla 7. sırada olması, birliğe alışmaya başladığımızı gösteriyor. 1 Ocak 2007’de başlayan ve 2013’e kadar sürecek yedi yıllık yeni döneme giren AB Eğitim ve Gençlik Programları, 27 Avrupa Birliği üyesi ülke, EFTA üyesi Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn ile Türkiye’yi kapsıyordu.

:D

yiğidoturan 08.04.2008 21:29

[QUOTE=seva;251988]Müslümanlara “ifade özgürlüğü ve hoşgörünün Avrupa’nın çok önem verdiği değerler olduğunun anlatılmasını istemişti.

Dikkatinizi çekerim.[/QUOTE]

ifade özgürlüğü hoş görü dediğiniz başkasının dinine peygamberine maneviyatına küfretmekmi yoksa almanyada filistinde afganistanda ıraktaki gibi insanları bebekleri katletmekmi yoksa bebek katilini affetmekmi o ıraktaki filistindeki öldürülen bebeklermi fikir özgürlüğüne hoşgörüye karşı ( IRAKTAKİ ASKERLERDE AB DEN GELDİ SANIRSAM)
Onlar akıl hastalarını yakarken biz tedavi ediyorduk akıl hastasına bile tahammül edemeyenler nasıl oluyorda hoşgörüden bahsediyor
,,,,,,,,,,,,,,,hoş görü islamiyettemi yoksa avrupadamı ,,,,,,,,,,

ya gazetelerde kalemşörler olduğunu biliyordumda burayada terfi etmişsiniz hergün buraya yazmak için ne kadar para alıyorsunuz merak ettim doğrusu aslında güzel meslekde yani oturduğun yerden para kazan nereye başvuru yapılıyorsa söyleyinde işsizleri yönlendirelim yeni bir iş daha bu hükümetin zekasına hayranım zaten ekmedikleri yerden biçiyorlar

yiğidoturan 08.04.2008 21:48

[QUOTE=seva;251991]31 ülke arasında aldığı payla 7. sırada olması, birliğe alışmaya başladığımızı gösteriyor. 1 Ocak 2007’de başlayan ve 2013’e kadar sürecek yedi yıllık yeni döneme giren AB Eğitim ve Gençlik Programları, 27 Avrupa Birliği üyesi ülke, EFTA üyesi Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn ile Türkiye’yi kapsıyordu.

:D[/QUOTE]

daha çooooook beklersiniz avrupanın kapılarında gerçekten ab ye gireceğimize inanıyormusunuz ALLAH sabır versin :D

yiğidoturan 08.04.2008 21:51

işte buna çözümde bulurlar destekte verirler ya bizi bize öldürtürler yada Türkiye yi böldürürler iki seçenekten biri

Catli58 08.04.2008 21:52

[QUOTE=seva;251991]31 ülke arasında aldığı payla 7. sırada olması, birliğe alışmaya başladığımızı gösteriyor. 1 Ocak 2007’de başlayan ve 2013’e kadar sürecek yedi yıllık yeni döneme giren AB Eğitim ve Gençlik Programları, 27 Avrupa Birliği üyesi ülke, EFTA üyesi Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn ile Türkiye’yi kapsıyordu.

:D[/QUOTE]

Ab hakkinda pek fazla bilgin yok.
Senin icin hersey toz pembe.

Ben Danimarkada yasiyorum, ve buradaki irkci/milliyetci parti bile AB den cikmam istiyorlar. Adamlar bizi sevmiyor yabanci olarak, tamam, ama kendi halkini cok iyi savunuyor. Onlar bile ab den cikmak istiyor.
Bir dusun.

adislibekir 08.04.2008 22:57

[QUOTE=yiğidoturan;251993]ifade özgürlüğü hoş görü dediğiniz başkasının dinine peygamberine maneviyatına küfretmekmi yoksa almanyada filistinde afganistanda ıraktaki gibi insanları bebekleri katletmekmi yoksa bebek katilini affetmekmi o ıraktaki filistindeki öldürülen bebeklermi fikir özgürlüğüne hoşgörüye karşı ( IRAKTAKİ ASKERLERDE AB DEN GELDİ SANIRSAM)
Onlar akıl hastalarını yakarken biz tedavi ediyorduk akıl hastasına bile tahammül edemeyenler nasıl oluyorda hoşgörüden bahsediyor
,,,,,,,,,,,,,,,hoş görü islamiyettemi yoksa avrupadamı ,,,,,,,,,,

ya gazetelerde kalemşörler olduğunu biliyordumda burayada terfi etmişsiniz hergün buraya yazmak için ne kadar para alıyorsunuz merak ettim doğrusu aslında güzel meslekde yani oturduğun yerden para kazan nereye başvuru yapılıyorsa söyleyinde işsizleri yönlendirelim yeni bir iş daha bu hükümetin zekasına hayranım zaten ekmedikleri yerden biçiyorlar[/QUOTE]

Ya Turan yeğenim sen neymişsin be bunca yıldır benim yanıma gelince suskun bir halde Bekir abi deyip durdun ben sana kızardım Turan biraz kendini yetiştir diye bu kadarını bilmiyordum yeğenim seninle gurur duyuyorum.Kutlu davanda sana başarılar dilerim doğru ol doğru bildiğin şeyleri yaz allah yardımcın olsun.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:00.