![]() |
Cevap: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
inşallah bir projede bende var ..kısmet olursa hayata geçiricem..
|
Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=leblebi82;303179][B][COLOR="Indigo"]Dün itibariyle İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut 5000 kişilik Kapalı Spor Salonu'nun müjdesini verdi.
Büyük ihtimalle çarşı içindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Selçuk Ortaokulu yıkılacak önümüzdeki zamanlarda. [/COLOR][/B][/QUOTE] İstasyon Caddesi üzerindeki bu çirkin yapı umarım kısa zamanda oradan kaldırılır. Burasından elde edilen gelirle Sivasımıza yeni ve modern bir kapalı salon kazandırılmalıdır. Kimbilir birgün Sivasspor basketbol takımı kurulursa burada maçlarını oynar!:) |
-->: Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=BOUN;304878]İstasyon Caddesi üzerindeki bu çirkin yapı umarım kısa zamanda oradan kaldırılır. Burasından elde edilen gelirle Sivasımıza yeni ve modern bir kapalı salon kazandırılmalıdır. Kimbilir birgün Sivasspor basketbol takımı kurulursa burada maçlarını oynar!:)[/QUOTE]
[B]bir de öncü marketin yanındaki çirkin bina da halledilmeli.nasıl olacak bilmiyorum ama ...:)[/B] |
--->: -->: Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=Yiğiter;304882][B]bir de öncü marketin yanındaki çirkin bina da halledilmeli.nasıl olacak bilmiyorum ama ...:)[/B][/QUOTE]
o dediğin bina gerçekten de çok çirkin duruyor...adeta istasyon caddesini kirletiyor...ama orası davalı ve bildiğim kadarıyla çok uzun yıllardan beri devam ediyor davası...biraz zor biter gibi...hayırlısı... |
Cevap: -->: Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=Yiğiter;304882][B]bir de öncü marketin yanındaki çirkin bina da halledilmeli.nasıl olacak bilmiyorum ama ...:)[/B][/QUOTE]
Yiğiter hocam o binada her daire bir müteahhitinmiş diye duydum. :) Yani orayı yapmak isteyen çok olmuş geçen yıllarda ancak şimdi her bir daire bir kurtta galiba!:) Orası bu gidişle bir elli yıl daha yıkılmaz, ondan sonra da tarihi eser ilan edilirse hiç şaşma!:):):):) |
-->: Cevap: -->: Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=BOUN;304887]Yiğiter hocam o binada her daire bir müteahhitinmiş diye duydum. :) Yani orayı yapmak isteyen çok olmuş geçen yıllarda ancak şimdi her bir daire bir kurtta galiba!:) Orası bu gidişle bir elli yıl daha yıkılmaz, ondan sonra da tarihi eser ilan edilirse hiç şaşma!:):):):)[/QUOTE]
[B]bari bir boya badana yapılsa..ciddi manada çirkin duruyor..[/B] |
Cevap: -->: Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[B][COLOR="Indigo"]Tabiki orasının da düzeltilmesi lazım. Nasıl derseniz en uygun yöntem benim de yaşadığım şehirlerde gördüğüm Kent Estetik Kurulu uygulaması. Çünkü o binanın çok sayıda ortağı var ve mirasçılara intikal ettikçe ortak artıyor. Madem kimse oranın düzenlenmesi için harekete geçmiyor. Kuracağınız Kent Estetik Kurulu vergileri bindirince yaptırımları uygulayınca herkes kurtulmak için masaya oturacaktır. Sivas'ın güzelleşmesini engellemeye kimsenin hakkı yok. [/COLOR][/B] |
-->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[B]umarım cümlelerimiz sonunda "-meli,-malı" ,"ecek,acak" ekleri değil geçmiş zaman ekleri kullanırız birgün..[/B]
|
Cevap: -->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[quote=Yiğiter;305112][B]umarım cümlelerimiz sonunda "-meli,-malı" ,"ecek,acak" ekleri değil geçmiş zaman ekleri kullanırız birgün..[/B][/quote]
Yani hocam, (yani my teacher), [B]must to[/B] or [B]will[/B] out. [B]Past tense[/B] in he mii ...? fiilin [B]2.[/B] hali olsun, please. Hatta, fiilin [B]ing[/B] takısı alması da oldukça iyi bir aşamadır...! :) Hocam aynen katılıyorum, Çok ince bir çizgi yakalamış ve de özetlemişsiniz. |
-->: Cevap: -->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI
[QUOTE=SONMEZ;305122]Yani hocam, (yani my teacher),
[B]must to[/B] or [B]will[/B] out. [B]Past tense[/B] in he mii ...? fiilin [B]2.[/B] hali olsun, please. :) Hocam aynen katılıyorum, Çok ince bir çizgi yakalamış ve de özetlemişsiniz.[/QUOTE] [B]yes,that's right!:)[/B]............... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:44. |