![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[QUOTE=club7house;434036]Erkek adam camda siler , meydana çıkar savaşırda...[/QUOTE]
madde 35 cam silmez............... |
[QUOTE=seva;424156]delikanlıca yapar delikanlıca yedirir bunda ne problem olabilir :D[/QUOTE]
bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D... ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)... |
[QUOTE=metin 0758;434053]bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)...[/QUOTE] madde 35 okusunlar görürler ne yazıyormuş |
Erkek adam,
Leğeni odasına getirtip ayaklarını yıkattırır. Herşeyi ayağına getirttirir. Kapıdan girdimi herkes ayakta hazırolda bekler, Yemeği beğenmeyip tabağı fırlatır, En ufak şeyde bağırır, Canı sıkılınca karısını döver, Ne cam silmesinden bahsediyorsunuz, kaçıncı asırda yaşıyoruz olmaz ki :) |
Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)
|
[QUOTE=club7house;434073]Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)[/QUOTE]
barikatla ben yazdım bu kitabı madde 35.te cam silme yok:D |
Benim kitabımda , erkek adam fiziken güçsüz kadınına ağırlık yapmaz. Ağırlığını dışarda göstermeli !! :)
|
[QUOTE=metin 0758;434053]bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)...[/QUOTE] Erkek adam Elinden geleni yapmalıdır sevdiğini mutlu etmek için öyle eline bez alıyor cam siliyor diye delikanlığı gitmez :D |
[COLOR="Black"][B][I]erkek adam camda siller halıda yıkar eşine ve annnsine yardım amaçli arti cam silerek ekmek parasi kazanan erkek kardeşlerimizde var ..[/I][/B][/COLOR]
|
sevdiği cam silince mi mutlu olacak ?:)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |