Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29603)

Klimasuyu 20.06.2009 10:07

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

neden anlamak diye yazıyosun ki belki de anlatamıyosun olamaz mı neden karşındaki adamı geri zekalı yerine koyuyosun:)
(kusura bakma hoca canım sıkılıyo tartışacak birileri arıyorum o yüzden böyle polemikler atıyorum ortaya devam et çaktırma devam et:))

FurkaN 20.06.2009 10:14

[CENTER][B]BEYLER BU KONUDAKİ MESAJLARINIZ HAKARETVARİ OLMAYA BAŞLAMIŞTIR.

BU NEDENLE YAZDIKLARINIZA DİKKAT ETMENİZİ RİCA EDİYORUZ AKSİ TAKDİRDE BİZLER GEREKLİ MÜDAHALELERDE BULUNACAĞIZ.[/B][/CENTER]

Klimasuyu 20.06.2009 10:16

tamam bundan sonra dikkat ederiz!...

kasparix 20.06.2009 10:25

arkadaslar biz baskasını sevemiyoruz baskasında gene kendimizi seviyoruz...baskalarını gene kendimiz gibi görmek istiyoruz..hep onları kendimiz gibi görmek isdiyoruz...farklılıklar zenginlik olmakdan çıkıp bizde düşmanlığa dönüşüyor buda bizi içden bir kurt gibi kemirip g8 devletlerine rakip olmak dan ziyade daha güçsüz kalmamıza sebep olmakda...onlarda bir stk ...demokratik çercevede yasalara uygun davransınlar arkadaslar...ya istnbl izmir brsa ankara heryerde var bırakalım burdada olsun onların hararetli çalışmaları davalarına düşkünlükleri belki taklidi yasayanlara ilham olur la bak sunlara ne içün nasıl çalısıolar yasına basına bakmıo burs diolar ,ölürken bile davasına sadakatten vazgeçmiorlar neye hizmet ediyo ben neye hizmet içn gönderilmişim yıllardız saf kendi içimde benm vicdanım bana yeter diyerek yasamışım der artık kollektifleşir kendine değerlerine yakın gördüğü sivil tplum topluluklarına katılır ...birlikden ziyade beraberliğin gücüyle çalışır...kendi içindeki gücü MÜSLÜMAN TÜRK olarak neler yapacağını bilir ,heyhat ne kadar gewç kaldım bana ilham olan şu zavallılarında hakkını yemeyelim ..hayırsız gibi göründüler ama ne hayırlaara imza attılar diye onlar içinde yakarısa geçer inş...OK....

Klimasuyu 20.06.2009 10:31

evet nedense biz Türkler birbirimiz omuzuna basarak yükselmeye çalışıyoruz oysa ki biribirimizin omuzlarına basarak yükselmek yerine birbirimizin ellerinden tutarak yükselmeye kalksak ne kadar çok yükselirdik ve güçlenirdik...

Sarasssss 28.12.2009 10:00

sivaslılar pek alışkın deil tabi böyle iyi niyetli hareketlere...eminim herkesten önce de kapılarına dayanırlar burs burs die...

tayfun5883 28.12.2009 10:48

sivasta durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına burs veriyorlar sadece üniversite ögrencilerine değil ilkögretim ve ortaögretim seviyesindeki ögrencilere de burs veriyorlar.Ayrım kesinlikle yapmıyorlar başkaları gibi

Glock23 28.12.2009 10:55

[QUOTE=tayfun5883;501063]sivasta durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına burs veriyorlar sadece üniversite ögrencilerine değil ilkögretim ve ortaögretim seviyesindeki ögrencilere de burs veriyorlar.Ayrım kesinlikle yapmıyorlar başkaları gibi[/QUOTE]

Affiniza siginarak sorabilirmiyim baskalari gibi derken kimleri kasteddiniz?
Saygilar

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:31.