![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Üşüyorum
..............[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum[/FONT][/COLOR]… [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Muhsin YAZICIOĞLU[/FONT][/COLOR] |
ben bu gün hava rüzgarlı olduğundan camlar açık cereyan yapıyor kapıların gıcırtısı ve bilgisayarın kasa sesini dinliyorum haa arada bir ali yanımda uyuyor sayıklamarını dinleyip gülüyorum .
|
[B]Ahmet Kaya .... Arka Mahalle...[/B]
|
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Islandi Seccadem[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Anlımı Secdeye Vurdum Agladım Bu Aciz Canımı Hakka Adadım Dünya Yalanımış ey gec anladım Islandı Seccadem Gözyaslarımla Dünya Yalanımış ey gec anladim Islandı Seccadem Gözyaslarımla Rukum Mevlayadır Secdem Mevlaya Artık Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladım Ben Doya Doya Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Serdim Seccademi kizgin Cöllere akdi Gözyaslarim Dündü Sellere Deva olamadim Bunca Güllere Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rukum Mevlayadir Secdem Mevlaya Artik Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandi Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladim Ben Doya Doya Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rızasın Almak Bana Yetiyor Gönül ocagında dertler tutuyor bir nefes alışta Ömür bitiyor Islandi Seccadem Gözyaslarimla Islandi Seccadem Gözyaslarimla Rukum Mevlayadir Secdem Mevlaya Artik Hevesim yok Fani Dünyaya Secdede Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Göz Yaslarimla Secde Agladim Ben Doya Doya Islandı Seccadem Gözyaslarimla Islandı Seccadem Gözyaslarimla [/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Magenta"][B] ASLI GÜNGÖR --- İKİ ALYANS [/B][/COLOR]
|
[B]izel --- ışıklı yol[/B]
|
[COLOR="Red"][B][I] Dünyada inanmazdım biteceğine
Beni böyle bırakıp gideceğine Şarkıların günahı yok Acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyle Bu adaletsiz seçimi Hayalin kırılınca İmkansızı umunca Korkular gerçek olunca Gözyaşım kurumuyor Bu yürek ilk defa Bugün kırılmıyor Ben unuttun desem de Yerin hala dolmuyor [/I][/B][/COLOR] |
[B]tan taşçı --- kızılca güneş[/B]
|
[COLOR="Black"][B] altan civelek -- deniz gözlüm [/B][/COLOR]
|
[B]Hadise------Evlenmeliyiz...[/B]
|
[B]Ali KINIK-Kurşunlarla yıkılmazdım yıktı beni bu aşk...[/B]
|
[B]Demet Akalın------Afedersin...[/B]
|
ne dinleyim yaa hiç bir şey dinlemiyorum haa şimdi dinliyorum kızımın dırdırnı denize gidecekmişde hanfendi güneş kremini dayısında unutmuş kendine kızıyor bende onu dinlemezlikten geliyorum kısa kessin diye.
|
[B]Gassolinaa !...[/B] ...................
|
[B]her sabah olduğu gibi bu sabahta günün gelişen sabah haberlerini dinliyorum[/B]
|
[B][COLOR="Red"][I][COLOR="DarkRed"]Üşüyorum[/COLOR]
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [/I][/COLOR][/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10910&token=43694][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10910&token=43694[/img][/url]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Akma gözlerimden Çıkma düşlerimden Kaçma ellerimden Gitmek sana göre değil Yağma yağmur gibi Gitme öksüz gibi Hasret dağlar gibi Gitme Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine yarim, yarim kalacak Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine dertle tamamlanacak Susmuş anılarda Dertli yarınlarda Çıkmaz sokaklarda Kalmak bana göre değil Kir su inadını Tanrı yazısını Bozmak bize göre değil[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Magenta"].......İnna-Love.......[/COLOR][/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10913&token=23722][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10913&token=23722[/img][/url]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Burası mabedim burası dünyam Bırakıp gidemem burada leylam Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ne ettiyse bana kaderim etti Kurduğum hayaller zamansız bitti Ahhh ruhum başka canda toprağa gitti Beklemek ibadet kalmak zulümdür Leyla leyla leyla leyla leyla leyla Hım hım hım hımm hımm hımm Aşk benim dert benim hasret benimdir Al toprak al Leyla senindir Ahhh birgün buluşuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"][I]Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/I][/COLOR][/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10917&token=66148][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10917&token=66148[/img][/url]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Nasıl elveda demişim Benim gibi içenlere Bir Kalpsize Kapılıpta Her gün acı çekenlere Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim Belki sebep ayrıdır ya İçmedende düşmez yarıya Bir yazı yazmışlar kapıya Sebepsiz içilmez diye Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim[/FONT][/COLOR] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [/COLOR][/I][/B] |
[B]Sibel Can-----Çantada Keklik[/B]
|
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]BİZİ BİZDEN AYIRDILAR
Yaslandilar dalimiza Tuz kattilar balimiza Acimadan halimiza Bizi bizden ayirdilar Birakip tek basimiza Güldüler göz yasimiza Yazin mezar tasimiza Bizi bizden ayirdilar Bu günümüz dünümüzde Gülmedik hic ömrümüzde Muradimiz gözümüzde Bizi bizden ayirdilar Birakip tek basimiza Güldüler göz yasimiza Yazin mezar tasimiza Bizi bizden ayirdilar[/FONT][/COLOR] |
emre aydın __________belki bir gün özlersin
|
mustafa yıldızdoğan....................mektup.........
|
kerem cem
kitaa............ zara__________beni unutma |
[B]günün gelişen sabah haberleri[/B]
|
[B]Kurşunlarla Yıkılmazdım, Yıktı Beni Bu Aşk[/B]
|
[B]islam radyodan karışık ilahiler[/B]
|
LEVENT YÜKSEL__ZALIM-SENIN ALLAHIN YOKMU
|
[B] ibrahim tatlıses
Gitmek istiyorsan durma hemen git Ardından bakarsam namert olayım Her şey bitti artık, bitti diyorsan Adını anarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım Hiç sucum yok iken bu ceza niye Kim olsa yerimde döner deliye Bir gün pişman olup dönsen geriye Kapımı açarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım [/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Üşüyorum
................................................... Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…........................ Muhsin YAZICIOĞLU [/COLOR][/B] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Moralim Bozuk[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Korkuyorum haberlere bakmaktan, Sözler artık moralimi bozuyor. Yalan yanlış birbirine çatmaktan, Düzenbazlar moralimi bozuyor. Kimin malı kime deniz pay olmuş, Güzel yerler zenginlere ev olmuş, Memleket satılmış sahil el olmuş, Yüklendikçe moralimi bozuyor. Her devlet gönlünde bir plan yatar, Akşamdan sabaha bir karar çıkar, Misyoner sokakta incili satar, Yürüdükçe moralimi bozuyor. AB ayağına olmuşuz terlik, Her gün avrupa’dan yapar efelik, İstanbul’dan papa der ekümenik, Anıldıkça moralimi bozuyor. Bu kadar aşağı düşmemiştik biz, Kendimizi artık eyledik keriz, Bundan çıkarımız nedir bilmeyiz, Kanıldıkça moralimi bozuyor. Rumların elinde olduk bir maşa Onlar bizi sevmez biz onu haşa Diğer ülkelerle telaş telaşa, Yürüdükçe moralimi bozuyor. Girelim diyecek çıkmaz yüzde beş. Onlarda ya dönek veyahut kalleş, Bizim önümüze attılar düşeş, Ütüldükçe moralimi bozuyor. Soy kırım suçu ile itham edildik, Soyumuza birde katil dedirttik, Bu çirkin sözlere layık değildik, Susuldukça moralimi bozuyor. Ozan Neşet Bunca verilen gayret, Ne kadar yanaşsak gösterdiler red, Haçlılar islamdan ediyor nefret Yalvardıkça moralimi bozuyor. Neşet İçöz [/FONT][/COLOR] |
[B][I]İbrahim Tatalısese / Gideceğim Bu Ellerden.....[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Gardaş[/COLOR]
Gökten bir yıldız kaydı karadeniz'e düştü aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] onu sevenlerin yürekleri tutuştu susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="Blue"]yara yaralıyım [/COLOR] bu amansız hastalık tatlı canını aldı aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] kemençesi duvarda gitarı nerde kaldı susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] kalksın dağların karı kervanım yürüyecek aman aman gardaş yara yaralıyım o [COLOR="blue"]güzelim[/COLOR] saçları toprakta çürüyecek susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] gene geldi yaz başı şenlenir yüksek dağlar aman aman gardaş yara yaralıyım demedi mi [COLOR="blue"]azrail [/COLOR]var sevgilisi ağlar susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR][/COLOR][/B] |
Dilber ay: benim dönem
|
[B][I]Daimi Özdoğan / Tövbeler Olsun....[/I][/B]
|
Cem Karaca...ISLAK ISLAK.........
|
[B]islam radyodan karışık ilahiler[/B]
|