![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kirmizi giyerdi sariydi saci,
Kudretten güzellik ok idi kasi, Daha yeni yirmibir olmustu yasi, Ben yanar aglarim, kara baglarim. |
[B][COLOR=darkorange]bence sen yanıp yanıp ağlama
sevin.karalar bağlama allah daha çok sevmiş aldı yanına öldüğü için kalk 2 rekat şükür namazına[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;341550]Sari sacli yare gözünüz degdi,
Hastalandi sonra doktora gitti, Doktor öldü diye telefon etti, Ben yanar aglarim kara baglarim.[/QUOTE] Sandallı kısa sürdü çirkin ile aşkınız Sen ölmedin o öldü vallahi çok şaşkınız Bulursun ondan da çirkin biz alışkınız Kara bağladığın kadar var başın sağolsun |
Basim sagolsun ne gelir elden,
Tarla mi sulanir baharda selden, Güzellikler gelsin dostlarim sizden, Ben yanar aglarim kara baglarim. |
Ilanlar verdim gazeteye TV`ye,
Belki de olurum yeni biriyle, O da gelsin bana ister kiriyle, Ben yanar ararim, sorar ararim. |
[QUOTE=sandalli;341589]Basim sagolsun ne gelir elden,
Tarla mi sulanir baharda selden, Güzellikler gelsin dostlarim sizden, Ben yanar aglarim kara baglarim.[/QUOTE] Kazanın kalitesi kalay değil sandallı Güzelini sevmek olay değil sandallı Bir insanı kaybettin kolay değil sandallı İnsan olabilmek erdem, yanmakta çok haklısın. |
[quote=ero;341597]
[B]burda bn ne küfür ,hakaret seviyesizlik yapmışım yaaa.yazdığım dörtlük bu.......[/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]tekrar tekrar önümüze koyma temcit pilavın bayatladı unutma biz unuttuk sende hatırlama süngeri çek sıfırdan başla [/COLOR][/B] |
Haydi gelin agalarim beylerim,
Sari saclim öldü artik neylerim, Cenaze masrafi, kefen parasi, Bu kadar parayi nerden öderim. |
[B][COLOR=darkorange]benim çıkmam lazım görümcem gelmiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]trabzondan bana hamsi getirmiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yanında tavasını da ihmal etmemiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kaynana kötelemeden ben gideyim ,el kızı değilmi işte dedirtmeyeyim :D[/COLOR][/B] |
Masrafi duyunca hemen kaciyor,
Oturmus masaya hamsi seciyor, Baligin kilcigi bogazina kaciyor, Acep ne olacak senin hallerin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:22. |
|