![]() |
Cevap: ÜC harfli oyun
[QUOTE=altuntas58;444699][B]Orhan bursada kalmaz
O_______Y______R[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]of yoruldum remzi s.......................s..............................s[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;444702][COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]of yoruldum remzi
s.......................s..............................s[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]Seni seviyorum SİVASSPORUM S__________K____________G[/B] |
[QUOTE=altuntas58;444706][B]Seni seviyorum SİVASSPORUM
S__________K____________G[/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]sen köydenmi geldin E________________A_________________Ö[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;444715][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]sen köydenmi geldin
E________________A_________________Ö[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Verdana"][B]EMEK_____________ANAHTAR__________ÖDÜL A__________S___________D[/B][/FONT] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;444567]oldumu simdi kardesim!? ne bu ?üc cümle ayri ayri demi öyle olacak!?
..........Güzel.......YAYLAYA..............CIKMIS:) .......Y.........S.............Y........[/QUOTE] [B]İyi de abla öyle harler vermişsin ki bulamadım başka bişey :)...[/B] [B]Ahmet Sivas'a Döndü... K S M...................[/B] |
[QUOTE=metin 0758;444881][B]İyi de abla öyle harler vermişsin ki bulamadım başka bişey :)...[/B]
[B]Ahmet Sivas'a Döndü... K S M...................[/B][/QUOTE] BULAMAZSSIN TABI GÖRKÜ AKLIN NERELERDE!? ilk önce benim yazim cikti ayni anda göndermisiz simdi isler bayagi karisik oldu ya:):D ilk önce benim yazdigimi bulmalisin ok:) |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;444882]BULAMAZSSIN TABI GÖRKÜ AKLIN NERELERDE!?
ilk önce benim yazim cikti ayni anda göndermisiz simdi isler bayagi karisik oldu ya:):D ilk önce benim yazdigimi bulmalisin ok:)[/QUOTE] [B]Hangisini ? :D...[/B] ................ |
[QUOTE=metin 0758;444881][B]İyi de abla öyle harler vermişsin ki bulamadım başka bişey :)...[/B]
[B]Ahmet Sivas'a Döndü... K S M...................[/B][/QUOTE] [B]kim sever maziyi[/B] S..........B.......A |
[QUOTE=deliktaşlısalim;444885][B]kim sever maziyi[/B]
S..........B.......A[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"]SALIM____BABANIZ ________ANLAR:):D O__________H___________N[/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;444900][COLOR="DarkRed"]SALIM____BABANIZ ________ANLAR:):D
O__________H___________N[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ora hani nerede İ__________B________________D[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:12. |