![]() |
|
Cevap: Bu isim neyin olur?
[QUOTE=Mert5858;307434][B]Kardesimdir
Hüseyini Tanirmisin ??? ---------------------[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evet Abim olur (benim icin en degerli insanlardan birisi) Safiye yi tanirmisin[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
hayalim olur
reis neyin olur????????????????????????----------- |
--->: Cevap: Bu isim neyin olur?
[QUOTE=ötükenindelisi;309965]hayalim olur
reis neyin olur????????????????????????-----------[/QUOTE] REİS nedenini bilmiyorum herkes öyle diyor...Gerçek adımı bazan unutuyorum. Kaptan 58........neyin olur. |
kardeşim koçum olur kendisi beni sevmez salçadan ötürü ben çok severim
sen aşkı bilirmisin |
--->: Cevap: Bu isim neyin olur?
[QUOTE=ötükenindelisi;310141]kardeşim koçum olur kendisi beni sevmez salçadan ötürü ben çok severim
sen aşkı bilirmisin[/QUOTE] Benim aşkım vatan Millet gertisi boş be ötükenli............ |
NE DEMEK İSTİYON BİZDEKİ RUS VEYA ÇAPULCU SEVĞİSİMİ O NASIL KELİME SIKSAYDIN KAFAMA BARİ
|
[QUOTE=ötükenindelisi;310192]NE DEMEK İSTİYON BİZDEKİ RUS VEYA ÇAPULCU SEVĞİSİMİ O NASIL KELİME SIKSAYDIN KAFAMA BARİ[/QUOTE]
[B]biz hepimiz aynıyız kendimize edilmesini istemedigimiz lafı başkasına etmeyiz;)[/B] |
--->: Bu isim neyin olur?
Kalleşlik bizim kapımızdan içeri girmek şurda dursun kalleşlik bizim mahallemizden geçemez.Gardaşlığın yeni adı kardeşlik olmuş demek biz herzaman kalleş olmayanla gardaşız.
|
[QUOTE=SEMİH-58;310196][B]biz hepimiz aynıyız kendimize edilmesini istemedigimiz lafı başkasına etmeyiz;)[/B][/QUOTE]
NE DEMEK İSTİYORSUN SEN BELAMI ARIYORSUN HELE Bİ AÇIK ET SEN KİMSİN BANA NASIL HİTABEDİYORSUN |
--->: Bu isim neyin olur?
bekir abi oyun dışına çıkmışsınız abibe mübarek ramazan günü hepinize hayırlı ramazan lar
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:29. |
|