![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bildiğim Sandallı iyi yiğitti
Sarı ile senin hikayen bitti O seni bırakıp toğrağa gitti Üzülme kardeşim unut sarıyı |
Hos geldin kardes siteye,
Kaybolup gittin söyle nereye, Arada ugrasan sende buraya, Bizi burda yalniz koyupta gitme. |
[QUOTE=sandalli;341706]Hos geldin kardes siteye,
Kaybolup gittin söyle nereye, Arada ugrasan sende buraya, Bizi burda yalniz koyupta gitme.[/QUOTE] Senin sarı saçlıyla uğraşıp durduk Mezar eşmek için kazmayı vurduk Sonunda onu da mezara koyduk Komam sizi yalnız burdayım kardeş |
Sirtina giymissin on numara,
SivaBurs kardesim bir numara, Takilmayiz biz icki kumara, Aslan gibi yasar kardesim. |
[QUOTE=sandalli;341708]Sirtina giymissin on numara,
SivaBurs kardesim bir numara, Takilmayiz biz icki kumara, Aslan gibi yasar kardesim.[/QUOTE] Sende çıkarmışsın kalın bir eser Bizde kötü huylar olmaz ne gezer Sandallı kardeşim dünyaya değer Arif abiyi de unutmuyorum |
Uzun olur bizim elin gecesi
Dost bir arar nerde kadı bizimkisi Hayatta varmı dostluktan ötesi Sözlerin çok dokunur sanki ney sesi |
Helva yaptim kaldi tasta,
Sandalli onun askiyla yasta, Sari saclim burdan gitti gideli, Ne ayakta kaldi nede basta. |
[QUOTE=arifcoskun;341713]Uzun olur bizim elin gecesi
Dost bir arar nerde kadı bizimkisi Hayatta varmı dostluktan ötesi Sözlerin çok dokunur sanki ney sesi[/QUOTE] Dostun dosta olmaz kem sözü derler Kem söz söyleyeni sözle döverler Bilmeyenler insanı bizle severler Arif Abi aşıkların başıdır bilin |
Kitabin cildi ceylan derisi,
Bundan sonra gelir gerisi, Basilacak yakinda seriisi, Okuyupta öyle karar veresin. |
Ögrenmisim senden saz ile sözü,
Gösterirsin bize yokusu düzü, Gözünde isik var, güzeldir yüzü, Üstadim, hocam, Arif abimiz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |
|