![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;341763][B][COLOR=#ff8c00]hamsi yaptım tavada
doyamadım tadına bi de fındık yedik çayıla allahım versin olmayanlara [/COLOR][/B][/QUOTE] Bakıyorum atıyorsun yine hava Yemişsin diye bir hamsi tava Adaysın galiba obez olmaya Dikkat et kendine bize lazımsın |
Binlerce tesekkür ederdik sana,
Hamsi tavadan gödersen bana, Bari sen yedin mi kana kana, Bizi düsünmedin sana kirildim. |
[B][COLOR=darkorange]obez olmam kafanı yorma
git la benle uğraşma sandallının acısı derin çok iş düşüyor üstüne senin [/COLOR][/B] |
Kronick gördün mü haberi,
Arif abiyi polis atmis iceri, Bir daha asla gelemez geri, Kafamiz bozuk takilma bize. |
[QUOTE=kronick;341767][B][COLOR=darkorange]obez olmam kafanı yorma
git la benle uğraşma sandallının acısı derin çok iş düşüyor üstüne senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Eğer istenmiyorsak burada derim Giderim, arkama bakmadan giderim Sözlerin için çok teşekkür ederim Yeter ki sen mutlu ol Kronick Hanım |
[B][COLOR=darkorange]arif abime üzüldüm
şok oldum yaş doldu gözlerim suçu düşünmek mi merak ederim ben anlamam arif abimi isterim [/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;341773]Eğer istenmiyorsak burada derim
Giderim, arkama bakmadan giderim Sözlerin için çok teşekkür ederim Yeter ki sen mutlu ol Kronick Hanım[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]aaaaaaa çok teessüf ederim ben öyle bir şey demedim bilakis hamsi resmi ekledim bu yemeği sizlere ithaf ettim [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;341774][B][COLOR=darkorange]arif abime üzüldüm [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]şok oldum yaş doldu gözlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]suçu düşünmek mi merak ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben anlamam arif abimi isterim [/COLOR][/B][/quote] Üzülme sen kronick bacım Yarın görüş günü seni beklerim Suçumu henüz bende bilmedim Yarın ozanlarıda beraber beklerim;) |
[B][COLOR=darkorange]gelirim tabi niye gelmeyeyim
temiz çamaşırla cigara getireyim müdür tanıdktır rica ederim seni koğuş ağası yapar rahat ettirim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;341784][B][COLOR=darkorange]gelirim tabi niye gelmeyeyim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]temiz çamaşırla cigara getireyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]müdür tanıdktır rica ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seni koğuş ağası yapar rahat ettirim [/COLOR][/B] [/quote] Tesekkür iste dost dediğin böyle olur Zor zamanda hep yanında bulunur Elbet bu hatanın hesabı sorulur Bende buradan sonra kurtulur |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:55. |
|