![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;341817][B][COLOR=darkorange]hamsi yolla dedin sandallı
çok gördün bir yorum yazmayı oysa sizin için eklemiştim hamsi yerler diye umut etmiştim [/COLOR][/B][/QUOTE] Kronick ben yorumlari yazamam, Güzel laflari asla sira ile dizemem, Sen benim bacimsin seni üzemem, Yalniz yemek icmek ayip degil mi. |
[quote=sivaBURs;341840]Ustasın,yiğitsin,Anadolusun
Şimdiden başkalık hayırlı olsun Rakip partiler saçını yolsun Yakışır başkanlık Arif Abime[/quote] Sivas'ı Paris ederim olayım başkan Tüm çamur yollar olacak alsfattan Namımız duyulacak taaa Hindistan'tan Bırakmam Sivas'ı başkent yapmadan:D |
Gidiyorum ozanlar çıktım yola
Geceleriniz hayırla dola Sürçi lisan ettiysek affola Ozandan ozanlara iyi geceler |
[quote=sivaBURs;341850]Gidiyorum ozanlar çıktım yola
Geceleriniz hayırla dola Sürçi lisan ettiysek affola Ozandan ozanlara iyi geceler[/quote] Ozanım nereye bugün erkenscisin Allah sanada rahatlık versin Aflık bisey yok sen değerlisin Gönül dostumuz sanada iyi geceler |
[QUOTE=sivaBURs;341850]Gidiyorum ozanlar çıktım yola
Geceleriniz hayırla dola Sürçi lisan ettiysek affola Ozandan ozanlara iyi geceler[/QUOTE] SivaBurs sana da iyi geceler, Umarim yasarsin uzun seneler, Yigitsin kiymetin bilsin yöreler, Gecen iyi Gündüz neseli olsun. |
[QUOTE=arifcoskun;341849]Sivas'ı Paris ederim olayım başkan
Tüm çamur yollar olacak alsfattan Namımız duyulacak taaa Hindistan'tan Bırakmam Sivas'ı başkent yapmadan:D[/QUOTE] Arif abi büyük vaatler bunlar, Yardimcindir unutma ki ozanlar, Belediyede var düzen bozanlar, Tutup kulagindan ativer gitsin. |
[B][COLOR="Red"]Sensiz gecen gunler
gelip gecti o guzelim gunler ne guzeldi geride kalan dunler haykirsam askimi yer gok inler[/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;341856]Arif abi büyük vaatler bunlar,
Yardimcindir unutma ki ozanlar, Belediyede var düzen bozanlar, Tutup kulagindan ativer gitsin.[/quote] Dürüst kişi verdiği sözü tutar Evelallah yardımcım ozanlar Eğer olmazsa ki oyun bozanlar Sivas'ı ancak Sivas'lı olan anlar |
cuma günü görevdeydim yoktum,
hafta sonu çoluğuma çocuğuma baktım, meydanı boş bulmuş sandallı atıyor, gülmekten kafamı tavana çarptım... |
[quote=karnuslu;341989]cuma günü görevdeydim yoktum,
hafta sonu çoluğuma çocuğuma baktım, meydanı boş bulmuş sandallı atıyor, gülmekten kafamı tavana çarptım...[/quote] Görev herşeyden önemlidir hoşgeldin Çocuklarda önemli kıymetin bildin Olmayan ozana şimdi sen laf attin Çok gülme sandalli gelip ağlatmasin ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:17. |
|