![]() |
|
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=dark_yamtar58;329600]Ben geldim benden sonrada..........
Seva gelsin..................[/QUOTE] MAALESEF BEN GELDİM...... ŞİMDİ SWEETGİRL GELİR HERHALDE..... |
Cevap: --->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=haticeözlü;329602]MAALESEF BEN GELDİM......
ŞİMDİ SWEETGİRL GELİR HERHALDE.....[/QUOTE] Sizi yanıltyım bari ben geldim............ Benden sonra SWEETGİRL gelsin ......? |
--->: Cevap: --->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=dark_yamtar58;329603]Sizi yanıltyım bari ben geldim............
Benden sonra SWEETGİRL gelsin ......?[/QUOTE] MAALESEF BENDE SENİ YANILTIM... BU SEFER BENİ YANILTMA SEN GEL... |
[QUOTE=haticeözlü;329604]MAALESEF BENDE SENİ YANILTIM...
BU SEFER BENİ YANILTMA SEN GEL...[/QUOTE] Bensizi hiç yanıltırmıyı geldim İşte.......................... Benden sonrada bir hayır sahibi gelsinnnnnnnnnnnnnnn. |
[QUOTE=dark_yamtar58;329607]Bensizi hiç yanıltırmıyı geldim İşte..........................
Benden sonrada bir hayır sahibi gelsinnnnnnnnnnnnnnn.[/QUOTE] bu sitede fazla hayır sahibi yok galiba.:D |
[QUOTE=haticeözlü;329628]bu sitede fazla hayır sahibi yok galiba.:D[/QUOTE]
Eveet arkadaşım ben geldim kendimce hayır sahibi sayılırım.:D Benden sonra süpriz biri gelsin........................................ |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
SÜPRİZZZZ....
BEN GELDİM.... BENDEN SONRA DA GELSE GELSE DARK_YAMTAR GELİR... |
[QUOTE=haticeözlü;329638]SÜPRİZZZZ....
BEN GELDİM.... BENDEN SONRA DA GELSE GELSE DARK_YAMTAR GELİR...[/QUOTE] Sizin tahminleriniz tutuyor gibi ya Yine ben geldim.. O zaman benden sonrada Hatice gelsin barii................ |
[QUOTE=dark_yamtar58;329639]Sizin tahminleriniz tutuyor gibi ya Yine ben geldim..
O zaman benden sonrada Hatice gelsin barii................[/QUOTE] bak geldim bile... galiba sitede ikimizden başkası yok.. baksana kimse gelmiyo... |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B]:) olmaz olurmu siz cagirmiyorsunuz tek :)
aykut gelsin benden sonra[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:11. |
|