![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
SİVASta yaşadığım için şanslıyım
selametle git ablacım (enişte bey gelmeden yemeğini felan hazırla :) ) byy |
[QUOTE=Dilsad Hatun;490249]Kiz ayni yasitmisiz bak :D benden buyuksun saniyordum :)[/QUOTE]
hee ölyemisiz:Dbende daha büyüksün saniyordum ama neyse böylesii daha iyi:)allah kurtarsin canim buarada gurbetten..bak senin az kalmis döeceksin ins yine memlekte...ben kaldim burda...yhaa.:(hayirlsii bizimde nasibimizde alman ekmegi yemek varmis..... |
[QUOTE=betüs58;490287]hee ölyemisiz:Dbende daha büyüksün saniyordum ama neyse böylesii daha iyi:)allah kurtarsin canim buarada gurbetten..bak senin az kalmis döeceksin ins yine memlekte...ben kaldim burda...yhaa.:(hayirlsii bizimde nasibimizde alman ekmegi yemek varmis.....[/QUOTE]
Cumlemizi insaAllah, Okul bir bitse dônecemde , mubarek hiç bitmiyor :) Uzulme canim , sizlerde dônersiniz insaAllah. ;) |
betüş ve dilşad bacılarım Allah sizleri gurbet ellerden kurtarsın... AMİNNNNNNN................ :)
|
Aminn abla aminnn . :)
|
[B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=purple]sevgili gurbet kusu kardesim selamlar:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]iyi etmissin böyle bir sayfa acmakla,tsk.:)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]bende Avusturya`da yasiyorum dogma sivas ama 1978`den beri burda salzburg bölgesindeyim.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]iki oglum var 18 ve 17 yarismaci arkadaslara basarilar dermisim:):D[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]ya bu tanisma fasilida hep beni terletir:D[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]görüsmek üzre kizlar kendinize iyi bakin:)[/COLOR][/FONT][/B] |
Sıra yada altın günüde olacakmı acaba :)
|
[B][COLOR="DarkOrange"]topiğimiz sitemize hayırlı uğurlu olsun .Şöyle bir köpüklü türk kahvesi olsa da içsek zira kahvesiz sohbetin tadı olmuyor
[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;490378][B][COLOR=darkorange]topiğimiz sitemize hayırlı uğurlu olsun .Şöyle bir köpüklü türk kahvesi olsa da içsek zira kahvesiz sohbetin tadı olmuyor [/COLOR][/B]
[/QUOTE] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=15567&token=28772[/IMG] Ne demek hemen afiyet olsun :) |
[B][COLOR=darkorange]kahveyi senden hiç ummamıştım ama misafir umduğunu değil bulduğunu içermiş :D çok zahmet oldu teşekkürler [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:05. |
|