![]() |
Cevap: YENİ SİGARA YASASI
[B]azimli ve kararlıyım inşallah ramazanda elveda edeceğim seni bu defa tuş edeceğim hain cuvara[/B]
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;447712][B]azimli ve kararlıyım inşallah ramazanda elveda edeceğim seni bu defa tuş edeceğim hain cuvara[/B][/QUOTE]
İnşallah abi herşey senin elinde yapabilirsin :D Hadi ALLAH yardımcın olsun... |
[QUOTE=sivaslı fd;447716]İnşallah abi herşey senin elinde yapabilirsin :D Hadi ALLAH yardımcın olsun...[/QUOTE]
[B]inşallah kardeşim dostun kim deseler sayamayacağım kadar çoktur düşmanın kim deseler hemen sigara derim inşallah kurtulurum bu düşmanımdan[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;447712][B]azimli ve kararlıyım inşallah ramazanda elveda edeceğim seni bu defa tuş edeceğim hain cuvara[/B][/QUOTE]
hadi inşallah kardeşim ama gel ramazanı bekleme sen kardeşim nalet olsun de bırak son pışmanlık fayda etmez sağlık ele geçmez ben şimdi eski sağlığımı geri almak için neler fermezdim ama nafile bana doktor amaliyet olmadan birkaç sene önce nededi biliyormusun sen sıgarayı bırakmaz isen otuz veya otuz beş yaş arası bastonu eline alırsın demişti ve ensonunda akciyeri kestirdik şimdi iyiyim ama neçare gençlik gitti niçin gitti hiç uğruna lütfen hemen şeytana nalet de bırak kardeşine dua edersin zararlı çıkmassın korkma zararlı çıkarsan zararını ben öderim hadi kardeşim hem paketi yırt at .. |
[QUOTE=doğan bulut;447727]hadi inşallah kardeşim ama gel ramazanı bekleme sen kardeşim nalet olsun de bırak son pışmanlık fayda etmez sağlık ele geçmez ben şimdi eski sağlığımı geri almak için neler fermezdim ama nafile bana doktor amaliyet olmadan birkaç sene önce nededi biliyormusun sen sıgarayı bırakmaz isen otuz veya otuz beş yaş arası bastonu eline alırsın demişti ve ensonunda akciyeri kestirdik şimdi iyiyim ama neçare gençlik gitti niçin gitti hiç uğruna lütfen hemen şeytana nalet de bırak kardeşine dua edersin zararlı çıkmassın korkma zararlı çıkarsan zararını ben öderim hadi kardeşim hem paketi yırt at ..[/QUOTE]
[B]öncelikle geçmiş olsun kardeşim evet zararları belli bunu biliyoruz yazını özellikle birkaç kez okudum ve bi tane yanlış kelime bulamadım bende bi kardeşimi kıracağımı hiç aklıma getirmedim ve getirmemde son cümlem son cümlene karşılık kırdım attım bidaha inşallah dönmem rabbim sabırlar verir inşallah istemesini bilirsek karşılığını alırız inşallah [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;447728][B]öncelikle geçmiş olsun kardeşim evet zararları belli bunu biliyoruz yazını özellikle birkaç kez okudum ve bi tane yanlış kelime bulamadım bende bi kardeşimi kıracağımı hiç aklıma getirmedim ve getirmemde son cümlem son cümlene karşılık kırdım attım bidaha inşallah dönmem rabbim sabırlar verir inşallah istemesini bilirsek karşılığını alırız inşallah [/B][/QUOTE]
inşallah bidaha eline dai almasın rabbim yarve yardımcın olsun kardeşim oruç tutmuyormuz akşamaca nasıl yemek yemeden su içmeden duruyoruz bunada sabredeceyiz iradene sahip olacaksın sana bir önerim var cebine çekirdek koy veya sakız koy sıgara canın isdediğinde bitane ağzına ciklet al çiğne iki dakika sabret sıgara isteğin geçeçektir eminim ondan sonra sakızı tükür gitsin bir iki hafta sabret bak nekadar rahatlıyacaksın unutma sabır.irade meselesi...başarılar.. |
BEN SİGARA KULLANIYORUM HEMEN BELİRTİYİM.ANLAMADIĞIM HERKES BU ARALAR SİGARA KARŞITI OLDU.YAWWW TAMAM İÇİLMESİN,İÇİLMESİN DE NİYE BU KADAR ÇOK SİGARA ÇEŞİDİ VAR PİYASADA KARDEŞİM.
SEN İNSANINA İÇMEMESİNİ ÖĞRETECEĞİNE SİGARA İÇİLMEYECEK MEKANLAR OLUŞTURUYORSUN...SATTIRMA OLSUN BİTSİN |
[QUOTE=yigidoss;446731]Sevgili Sewa kardeşim daha önce de yazmıştım ama bir daa açıklama ihtiyacı duydum. Ben 9 senelik öğretmenim ve bu zıkkımı yaklaşık 16 yıldır kullanıyorum. Ama bu güne kadar hiç bir öğrencim benim elimde sigara görmemiştir. Babamdan sakınmadığım kadar öğrencilerimden sakındım sigarayı. Sigara odası yokken bile ben girip afedersiniz WC de içiyordum sigaramı. Tabii ki bu seneye kadar. Okulun içinde ve bahçesinde yasak olduğu için okul bahçesinin dışına çıkıp içiyorum sigaramı. Kim buna ne diyebilir? Kanun bunu gerektiriyor. Unutmayın ki öğretmenler öğrenciler için birer rol modeldir.
Bu kanun ya esner ya da şağka kanununa döner bu gidişle. bahh işte gızdım bi ciğara yahıyım :) :)[/QUOTE] Hocam bundan sonra öğrencilerin görecek ne acıdır , gören öğrencilerde sigaraya teşvik edilecek. Ya bayanlarımız , bugüne kadar dışarda çok nadir bayanları sigara içerken görüyordum , nedense bugünlerde çok çok fazla rastlıyorum. Esnekliler acilen yapılmalı. |
[B][I]yasaklar cignenmek icindir................................[/I][/B]
[B][/B] [B][/B] |
Umarim yasalara herkes uyar!
Lokantaya yemek yemege gittigimde, dumanlarin icinde bogula,bogula, ne yedigim anlamiyorum. Burada yavas,yavas geliyor sigara icme yasagi.Bana kalsa Alcohol da yasaklarim, heleki ailelerin, coluk ,cocugun gittigi yerler. Salim hemserim, nasil gidiyor senin sigarayi birakma savasin? Allahini seversen vazgecme, sonunda hem saglik, hemde maddi durumdan kazancli olacaksin.:) Maddi derken, 1 paket sigara kac lira Turkiyede simdi? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:13. |