![]() |
Cevap: evlenmek isteyenler buraya
evet 72 milyon oldu izleyen :)
|
[B]Çok güzel ben bekliyodum komik birşey ama bu kadar komik olacağını düşünmüyodum....[/B]
|
[QUOTE=yerliturkuaz;364171][B]Çok güzel ben bekliyodum komik birşey ama bu kadar komik olacağını düşünmüyodum....[/B][/QUOTE]
komik olurmu turkuaz tamamen ciddiyiz gönlün varsa söle:D |
[B][QUOTE=kangallim58;364172]komik olurmu turkuaz tamamen ciddiyiz gönlün varsa söle:D[/QUOTE]
Benim başım bağlı saolun almayayım... :D[/B] |
[QUOTE=kangallim58;364172]komik olurmu turkuaz tamamen ciddiyiz gönlün varsa söle:D[/QUOTE]
gönlü varda cekiniyor baksana gizli izleyici lerden oda :D |
yaw şu türkiye güzeli elden çıkmıyoki yeni yarısmacılar alalım :) turkuaz kızın çeyiz hazırmıs bişey istemio evlenecegi kişiden iyi düşün :)
|
Evet İbrahim bey de geldi..:D Ben yokken saolsun kangallım başımıda bağlamış, ne diyim Allah senin gibi dostu eksik etmesin..Ama ben daha önce bulutumla adı geçmiş birini almayı düşünmüyorum, inşallah sıradaki kısmetlere bakarız :D
|
kangallım sen ıyıce kaptırdınkız kendını :) bunu bı alan olsunda hele yenılerı kendısı gelır :)
|
kendilerine mutlulluklar dilerimmmm dilerizz hep mutlu olurlar
|
[QUOTE=ibrahimergin;364200]Evet İbrahim bey de geldi..:D Ben yokken saolsun kangallım başımıda bağlamış, ne diyim Allah senin gibi dostu eksik etmesin..Ama ben daha önce bulutumla adı geçmiş birini almayı düşünmüyorum, inşallah sıradaki kısmetlere bakarız :D[/QUOTE]
yokh yaw bısey olmaz gonlun rahat olsun :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:09. |