![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri[/B]
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Düs Sokagi Sakinleri - Hoscakal
|
Robie Williams- She The One.............................
|
Sevda - Annem gibi [COLOR="White"].............[/COLOR]
|
Osman ÖZTUNÇ MEHMEDİM....
|
Orhan Ölmez - A$k beni hic sevmedi (hemserim be)...
|
BATSIN BU DÜNYA !!!!!! Orhan Gencebay...............................................
|
[COLOR="Red"][B]Yaktımı beni[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B] Bir yabanci gibi durma karsimda Hani sevdigimbildin mi beni Eridi yüregin bir bakisimda Tutup bir kalemde sildin mi beni Unuttu diyorlar senin sesini Unuttu diyorlar senin ismi ni Atesler icine atip resmi mi Yaktin mi vicdansiz yaktin mi beni Nasil inanirimsevmedigine Nasil inanirimgidecegine Elleri koyupta benimyerime Attin mi kalbinden attin mi beni Kacayimdiyorum alip basimi Kimseler görmesin göz yaslarimi Ne yapayimsenziz yarinlarimi Vefaziz sevgilimduydun mu beni [/B][/COLOR] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;305115][COLOR="Red"][B]Yaktımı beni[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B] Bir yabanci gibi durma karsimda Hani sevdigimbildin mi beni Eridi yüregin bir bakisimda Tutup bir kalemde sildin mi beni Unuttu diyorlar senin sesini Unuttu diyorlar senin ismi ni Atesler icine atip resmi mi Yaktin mi vicdansiz yaktin mi beni Nasil inanirimsevmedigine Nasil inanirimgidecegine Elleri koyupta benimyerime Attin mi kalbinden attin mi beni Kacayimdiyorum alip basimi Kimseler görmesin göz yaslarimi Ne yapayimsenziz yarinlarimi Vefaziz sevgilimduydun mu beni [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]Pardon Eski bir Futbolcu olan Mustafa Uğur'un eseri...[/COLOR][/FONT][/B][/FONT] |
[COLOR="Red"][B]Ya Sen Gel [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Fırtına kopuyor içimde bilsen Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benim yoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benim güneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sende kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benim hevesim, arzum, dileğim Yaşamak seninle, öl de öleyim[/B][/COLOR] |
OSMAN ÖZTUNÇ - GARİP...............
|
[COLOR="DarkRed"][B]
basım alıp gitsem buralardan bilmem ki ben o yarı unuturmuyum nefes gibi muhtacım ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oylesıne alıstımkı ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oyle sırın guzel gulusu vardı yuregıme akıp gıden bakısı vardı alev alev bedenımı yakısı vardı bilmem ki ben o yarı unuturmuyum ben o yarın nesını sevdım bılmem kı neresını sevdım bılmiyorum ama bırtek sey bılıyorum ben o yarı cok sevdım oylekı olurcesıne hayatıma yenı bır sayfa acsam ıse guce dalıpta kafamı yorsam resımlerı cebımden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyum mektupları yerınden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyum... anıların ıcınde saklıyorum yar ısmını duslerımde sayıklıyorum ozlemeyı kendıme yasaklıyorum bilmemki ben yarımı unuturmuyum... ben ona delı gulum bebegım dedım meneksem kuzum dıye oper severdım gozgoze gelınce dalar gıderdım bilmemki ben yarımı unuturmuyum [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Zeki Erdem [/B][/COLOR] |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - TOKDEMİR.........[/B]
|
[COLOR="Red"][B]Bana Sen Lazımsın - Rafet El Roman [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasında Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler[/B][/COLOR] |
[B]Grup Yorum - Berivan[/B]
|
OSMAN ÖZTUNÇ - GERİ GEL............
|
ZARA-DELİ YARİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
|
BACKSTREETBOYS_________ ALL I HAVE TO GİVE
|
ORHAN ÖLMEZ SENİ SEVİYORUM........................................
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAN DUVARLARI
|
[B]sükriye tutkun - gücüm yetene kadar[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Mustafa Uğur Seviyorum
ben beni bilmezmiyim anladimki seviyorum gözyaslarim yagmur gibi geri dön o sevgiymis bense yalan gitme kal kurban olamiste bin yil kölen olam geri dön seviyorum kahretsin seviyorum affetsin onu gidince anladim cok seviyorum anlilarin gözü yasli resimlerde öksüz kaldim yüregimi benden aldi cok seviyorum kiymetini bilemedim sevgisini anlamadim o yandida ben yanmadim geri dön hatta ettim anliyorum cagremde yok biliyorum ölümüne seviyorum geri dön seviyorum kahretsin seviyorum affetsin onu gidince anladim cok seviyorum anilarin gözü yasli resimlerde öksüz kaldim yüregimi benden aldi cok seviyorum[/B][/COLOR] |
hande yener --------------------hipnoz
|
[B]Bendeniz - Zaman
Karanlik odamda Yalniz ba$ima Dü$ünür dururum O eski günleri Zaman beni aldattin Zaman beni aglattin bir gün Soracagim hesabini senden Bir ömür çaldin benden.[/B] |
[B][I][COLOR="Purple"]GÜCLÜ SOYDEMIR (TITANIK MASALI ) dinliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][B]Sen uykudayken.....Zeki Erdem[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B] Sen uykudayken odana bir girebilsem Başucunda durup seni seyredebilsem Sana diyecek o kadar çok sözüm var ki Ama hiç birini sana söyleyemiyorum Uzaktan uzağa hayaller kurarken Sevgimi sana nasıl anlatsam bilemiyorum. Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çocuk gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı,ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana. Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum… Sen uykudayken odana bir girebilsem Usulca sokulup yanında yatabilsem Sen bir daha uyanmadan koynunda öylece Sonsuz bir uykuya bir dalabilsem Bu dünyada sana ben kavuşamam biliyorum Bir gün çekip gidersen yaşar mıyım bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çılgın gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum..[/B][/COLOR] |
Edip Akbayram - Gittin gideli :-(( aglayarak dinliyorum su an
|
Edip Akbayram - Ku$lar :-( yine agliyorum
|
[B][I][COLOR="Blue"]MUSTAFA GÜNGECE BU SEHIRDE BENI BILSINLER dinliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
Sezen Aksu - Eller Günahkar [COLOR="White"]................[/COLOR]
|
ömer danis manolya dinliyorum...
|
Özcan Denizi - zorun ne benle a$k
|
Ebru Gündes - Saygilarimla [COLOR="White"]....................[/COLOR]
|
Petek Dincöz Tak Tak......***
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]gecenin sessizligini dinliyorum
ne güzel oluyormus yaaa haaaa birde klavyemin tikirtisini :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I]Ali Kınık - Unuttun Mu ?
Güzel Söylüyor [/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]Davulun sesini dinliyorum [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8270/teyteysx3.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Zafer Peker - Sensiz Sabah Olmuyor [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Burdada başladı davul ;)
Neyse buda demek oluyoki ben gideyim mutfağa :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
Hakan Peker .Köylü Güzeli...***
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:35. |