![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Aslı güngör-aşk her şeye değer
|
[B]Nil Karaibrahimgil--Ben ona resmen aşıgım .....[/B]
|
[B]Serdar ORTAÇ-Heyecan...[/B]
|
[B]Burcu Güneş---Gözlerinde bıraktım aşkı....[/B]
|
[B]sabah sabah sabah haberleri [/B]
|
[B]Zinet Sali- Beş çayı..[/B]...........................
|
O kadar bikmisimki sesden,gurultuden, sessizlik en guzeli, huzur veriyor insana.
|
[B]Mustafa Ceceli-----Limon Çiçekleri .....[/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=12330&token=51515][img]http://resimzade.com/Show.html?i=12330&token=51515[/img][/url]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Narrow"]başkentte öğlen ezanını dinliyorum Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ [/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B][I][U] ÜMiT Yaşar-- Ellerini Tutmasam
İçimden söküpte alamazlar yaa Hayalini aklımdan çalamazlar yaa Hayatımdan seni alıp gittiler Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya.. Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allahım bu acı bitsin yeter.. Tükendi ümitler kül oldu bitti Güneşim soldu battı da gitti Hayatımdan seni alıp gittiler Yaşama hevesim seninle gitti.. Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allahım bu acı bitsin yeter.. [/U][/I][/B][/COLOR] |
[B]10. Yıl Marşı...[/B] .......................
|
[B][I]ne dinliyorum sahi ya ben................................[/I][/B]
|
MEDET SEVDIGIM .........
MUHLIS AKARSU .. |
Soner Arıca ------devlerin aşkı
|
[B]Mustafa Ceceli----Limon Çiçekleri......[/B]
|
sabah haberleri.........
|
[B][I]oğuz boran-seni çok seviyorum[/I][/B]
|
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Narrow"]Üşüyorum
..............[/FONT][/COLOR] [COLOR="Green"][FONT="Arial Black"]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…[/FONT][/COLOR] [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Muhsin YAZICIOĞLU __________________[/FONT][/COLOR] |
--------------------------------------------------------------------------------
Sen gönlümün sahibi diğer yarımsın Neler neler yaşattın sevmekten yana Toz pembe gügünlere umutlarımsın İnan inanki bana Öyle çok sevdim ki birtanem Her an her yerde hayatımdasın Tenimde aşkınınsıcaklığı var Sen benim sen benim alın yazımsın Hasret kokan bulutlar artık dağılsın Bir bedende bir canız bugünden sonra Gördüğüm en güzel rüyalardasın Sen benim sen benim alın yazımsın [/I][/B][/COLOR] |
Evcilik Oynayamam
yaptıklarının hesabını tutamıyorum ne dersem sana bir türlü laf anlatamıyorum bir günde çıkarım hayatından toplanmam uzun sürmez ben kararı çoktan verdim ayrılık beni üzmez bir kere geldim bu dünyaya aşk için ağlayamam senden ayrılıyorum diye karaları bağlayamam aşk bu oyun değil anlamıyorsun fazla da zorlayamam ben o yaşı çoktan geçtim canım evcilik oynayamam ;):) |
[B][I]Mustafa Ugur" dan ISTEMEDILER..................................................[/I][/B]
|
[B]SEN SİVAS'ı SEYRAT YAR BENDE SENİ...[/B]
|
Mustafa Yıldızdoğan _Paylaşamam ......
|
[B]sabah haberleri[/B]
|
candan erçetin - kedi
Ben özlemedimki seni Kedi özledi Çağır onu gelsin diye Bana kedi söyledi Çok severmişsin onu Doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun Nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincinde o da mutlu Sen özlemedin mi onu Ben istemedimgitmeni Kedi istedi Sonra pişmanım diye Bana kendi söyledi Sen bilirsin bu kedi Karşılıksız sevdi seni Belki de her kedi gibi biraz bencildi Sende itiraf et hadi Suç biraz da senindi Dayanamıyorum de hadi Çok özlemesin bu kedi |
[B]ibrahim tatlıses
yol ver dağlar yol ver bana[/B] |
[B]mustafa yıldızdoğan,,,,,,,,,,,hasretin rengine[/B]
|
[B]Sedat uçan Açıverin şu ravzayı[/B]
|
Kader Utansin - Gökhan Özen
Sensizliiin sokaiinda voltalari atarken Hayal gibi, bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmiiim Bir hata gibi, bir günah gibi koynumdasin sen Ne senin, ne benim, ne de sevgimizin Suçu var, suçu var bir hatasi var Günah mi iiledik, sadece sevdik Deliler gibi sevdik Kader utansin, ah utansin Bizi bizden, bizi bizden Çalan zalim kader utansin |
[B] Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [/B] |
Deniz Seki - Sahici
Beni üzen aslında Üzüldüğüm için değil Bazen sözle anlatılmaz ya Kelimeler şikayetlenir Yıllara meydan savaşı ilan edince O cesaret, kin koca bir volkan olur Sonra da önünde eğiliverir Sahici her şeyin asıl rengi Kalbime kaç kere sorduysam Hep bana ismini heceledi Ben de inanıp ona uyduysam Eğer bir gün farketmeden, istemeden, seni kırdıysam Özrün efendisi en yakınım olur Diler yoluma devam ederim |
[U][B][B]Hayko Çepkin - Siren[/B][/U]
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??[/B] |
.....................bizim hikayemiz baha...........
Seni gördüğüm o Günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu o sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiç kimse olmasın Birgün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allahım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu bir aşk mıydı bu |
[B]Orhan Gencebay - Gitti de Gitti dinlemenizi tavsiye ederim...[/B]
|
[B]İzel----------Işıklı Yol.......[/B]
|
[B]Yurtseven Kardesler - Canin ciksin insafsiz[/B]
|
[B]günün gelişen sabah haberleri[/B]
|
[B][I]sami yusuf,,,,,ya Mustafa[/I][/B]
|
[B]Serdar Ortaç-----İki Gözüm.......[/B]
|
[QUOTE=_DuMaN_58;456439][B]Orhan Gencebay - Gitti de Gitti dinlemenizi tavsiye ederim...[/B][/QUOTE]
[B]şu an dinliyom bende[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:37. |
|