![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
nihat hatipoğlu kerbela
|
Özcan Deniz - Karşılıksız Aşk
Bir karsilik göremeden sevmek neymis? yar sayende ögrendim ben nasil zormus… Ask benim gönlümdeki suc degil kalp benim icimdeki tas degil sel benim gözümdeki yas degil seni ne cok sevdim….. Bende bir insan evladiyim elde degilki sevdaliyim yar diye bir gün yanina yatamadim can heder oldu…. Onur Şan - Güneş Batmadan Gel Seni gördüm rüyamda Gündüz aradım yoksun Gözlerim kör olupta Yaş yerine kan dolsun Susuzluktan yanıyorum Bir yudum su veren yok Sevdiğim küsüp gitmiş Bu aşktan ümidim yok Güneş batmadan gel Ecel bulmadan gel Saçlarım ağarıyor Yaşlanmadan gel Seviyorum seni ben Biliyorsun değil mi Kulağım çınlıyor Sen andın değil mi |
Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]Sagopa Kajmer&Kolera-------Hain.......[/B]
|
[B]sabah haberleri [/B]
|
[B][I][COLOR="Indigo"]Ali San
SARI GÛLLER SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI...[/COLOR][/I][/B] |
[B]Sagopa Kajmer-------Sürahi........[/B]
|
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Oguz Aksaç - Düz Dara[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Black"][FONT="Arial Narrow"]düz dara yar düz dara yar zülüfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülüfün düzdedir nice güzeller sevdim hala gönlüm sendedir [/FONT][/COLOR] |
Eşref Ziya
[B]Ağlama karanfil, Beni de ağlatma,sil gözyaşlarını, Yeşerecek sevdan kutlu doğumlarla, Körpe dudaklarla. *** Aldırma söylenen o sözlere, Sen dağıt etrafa mis kokunu, Umudu, sevgiyi, özlemlerini, Ve hasretleri. *** Susadım karanfil, Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi, Kelepçe vurulmuş, yemyeşil gövdene, Ben özgürlüğe hasret. *** Aldırma söylenen o sözlere, Sen dağıt etrafa mis kokunu, Umudu, sevgiyi, özlemlerini, Ve hasretleri.[/B] |
bende afrıkalı hafız abdurahmanı dinliyorum
|
Davul zurna/ Sivas halayları (hoş bilezik) :)
|
[QUOTE=sivaslı fd;457173]Davul zurna/ Sivas halayları (hoş bilezik) :)[/QUOTE]
[B]fazla oynama acıkırsın bak :D[/B] |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SWTdh8eM_aY[/url]
Justin Bieber - ONE TIME |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457176][B]fazla oynama acıkırsın bak :D[/B][/QUOTE]
acıktım zaten abi, dünden beri yemek yaptığında yok, hiç demiyorsun bu çocuklar ne yiyecek diye :D Hani iftara ne yaptın ? |
[QUOTE=sivaslı fd;457192]acıktım zaten abi, dünden beri yemek yaptığında yok, hiç demiyorsun bu çocuklar ne yiyecek diye :D Hani iftara ne yaptın ?[/QUOTE]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=12485&token=34292][img]http://resimzade.com/Show.html?i=12485&token=34292[/img][/url] [COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"]bununla idare et bugün bişey yapamadım doyarsın demi [/FONT][/COLOR]:D |
ooohhh daha ne olsun abi çok severim pırasayı, zaten kurt gibi açım daş olsa daşı bile yerim :D
|
[B]akşam güneşi batıyor
yine dertlerim başlıyor f.tayfur[/B] |
[B]Selami Şahin - İyi ki Varsın[/B]
iyi ki varsin canım iyi ki tanidim seni dunyalara degismem sacinin bir telini seninle yeniden doğmuş gibiyim içmeden aşkınla sarhoş gibiyim inan mutluluktan uçar gibiyim iyi ki varsın canım, iyi ki tanıdım seni iyi ki doğdun canım iyi ki bulmuşum seni seve seve veririm uğruna her şeyimi.. [B]Ebru Yasar 2008 - Cok Iyi Gördüm[/B] |
Volkan Konak – Yarim Yarim
Sevdan ile düştüm yaban ellere Dalıp çıktım ateşlere küllere Giyin demir çarık gel ardımsıra Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni Kurban olam kalem tutan ellere Dertli dertli nağme çalan tellere Yanık yanık türkü diyen dillere Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni |
NEZİH-ELVEDA
Vazgeçilmez değilsin Elbet unuturum seni İçimdeki yangının hesabını kim verecek Kaybolan yıllarımın Hesabını kim verecek Elveda bu sana son sözüm olur inan Yüreğimi alır çeker giderim Sensiz geçen kara gecelerin Acısını içimde haps ederim Yüreğime almıştım seni Düşlerime sarmıştım seni Sen istesende unutamazsın beni ELVEDA |
[IMG]http://i29.tinypic.com/2regpqx.gif[/IMG]
[COLOR="Black"][B][I]Bülent Serttaş Yasak Sevda gözümde yaşlar dinmiyor ömrümden ömür gidiyor yokluğun hiç çekilmiyor yar dört duvara sırdaş oludum karalıga gardaş oldum koparılmış gül gibi soldum yar geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan başını eğme sevdiyim bu bedena can bildiğim el bet birgün döneceğim yar anlıma sevda yazısı gönlüme hasret acısı dayanılmaz bundan gayrısı geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan [/I][/B][/COLOR] |
[B]Duman - Kırmış Kalbini
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyuy Kırmış kalbini Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık yorukmadık Bak hala burdayız Belki delirdik ded belirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hala burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama Bak hala burdayız[/B] |
Zülfü LİVANELİ - Böyledir Bizim Sevdamız
yuce daglar basinda mi, zemherinin kisinda mi, su gonlumun bir umudu gulum... gozlerimin yasinda mi. kirilsa da kanadimiz, asiye ciksa adimiz, duyan duysun, bilen bilsin gülüm. boyledir bizim sevdamiz. |
ıyyy zülfümü dinliyon başka sanatçı bulamadınmı sıracalı
kasanın sesini dinliyom vuuuuuu diyor |
[B]Edip AKBAYRAM-İstanbul...[/B]
|
[B]sabah haberleri sabahın en güzel işi bende öyle yapıyorum[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Esengül.
Allah askina Bir yarali ceylanim düsmüsüm ocagina bas ucumda ecel gibi durma ALLAH askina...... Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff. Gözümden akan yasa yanimdaki sirdasa bagrimdaki bu tasa Bakma ALLAH askina Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff.[/COLOR][/I][/B] |
[FONT="Book Antiqua"]Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…[/FONT] [B]Muhsin YAZICIOĞLU[/B] |
Eyyyy Hayattt.......... ONUR AKIN
|
[B][I]Hayko Çepkin - Siren[/I]
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??[/B] |
nas sina tombul diyip dolaşıyor bana mecbure onu dinliyorum.
|
[B][COLOR="DarkRed"][COLOR="Red"]Üşüyorum[/COLOR]
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…[/COLOR][/B] |
[B]Tan Taşçı - Sarmaşık[/B]
Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Emin misin iyi mi düşündün Tanrıya kim hesap verecek Zaten her beden sonunda yalnızlığa dönecek Ömrümüzü ne hale getirdin Yaşayamayız sevgilim bitince Mutluluk zehirli sarmaşık dokunma bence Bir yangın bu sen de ben de içinde Sararma gülüm suyum ben peşinde Aklım karışık sanki ikimiz de sarmaşık Sarılsak yapamayız sarılmasak yaşayamayız Şimdi sana ince bir sitem Suçlu benim bu sonuca iten Beni senden sildiler ama Unuttular yaşıyorum [B]Sagopa Kajmer - Vesselam [/B] |
NEZİH
Nasıl bir yanqın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hiç inanma... Gel güneşi doğmamış sayalım desemde yok Artık sen bana kanma... Yüreğim ağır yaralı derinden Yanmaz artık istesemde yeniden Çok yaralar sardı kalbim ama Bu yara kapanır mı bilemem... |
Kardeşim saz çalıyor onu dinliyorum :)
|
[B][I]Arkadas sabahin köründe tel acti onun dertlerini dinliyorum[/I][/B]
[B][/B] |
ALLAH yardımcın olsun ozaman abi :D
|
[B]Kendine iyi bak derler ve giderler...
Kendine iyi bak bir veda degil elveda cümlesidir cogu zaman o üc kelimeden cok daha fazlasini gizler icinde kendine iyi bak cünkü bundan sonra ben yaninda olmicagim olamicagim istesemde istemesemde sevdim bir zamanlar seni halen seviyorum ve benden sonrada mutlu olmani istiyorum olurda birgün dönersem seni iyi bulmak istiyorum kendine iyi bak cünkü bundan sonra kendineden baskasi olmicak yaninda sana bakacak ben olmicagim kendine iyi bak ve beni düsünme cünkü bende seni düsünmicegim artik arama sakin beni yazma cünkü ben yazmicagim sil beni yüreginden cünkü ben silecegim fakat yasanilan paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum kendine iyi bak aramizdan gecen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi terci ederim aslinda bilmem cok önemli degil iyi oldunu var sayacagim seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum seni kendinle bas basa yapa yalniz birakiyorum biliyorum kendini birakacaksin benden sonra o yüzden iyi bak diyorum offfffffffffffffff kendine iyi bak derler ve giderler tutkuyla sevenler bazen birden fazla söylerler bunu cünkü onlari ayirmak eti tirnaktan ayirmak gibidir kolay kolay kopamaz onlar süret cok aci vericidi yürek parcalayicidir her seferinde azalan umutlarla geri dönerler ve yine kendine iyi bak gözleriyle ayrilirlar taki umuta sevgide tükeninceye kadar taki son elveda mezar sesizligine bürününceye kadar tutkunun ötesinde sevenler bir kez kendine iyi bak derler ve giderler onlar bu aciyi bir kezden fazla kaldiramacagini bilerler kendine iyi bak derler ve giderler bu sözlerin icinde ihanet yok hic bir zaman olamaz derler ve giderler en büyük ihanet degilmidir aslinda seni seveni ihtiyaci olani yüz üstü birakip gitmek kendine iyi bak derler ve giderler seni suskunluga mahkum edip giderler seni parcalara ayirip en büyük parcayi yanlarina ayirip giderler seni senden alip giderler daha kötüsü sucluyamasin onlari tüm bunlar icin kendine iyi bak deyip gidenin gecerli nedeni elbet suclatmaz kendini savasmadiklari icin kizarsin ama suclayamasin, savasmilarsa yenildikleri icin kizarsin yine suclayamasin yenildigin icin kizarsin yine suclayamasin ayriligin kacirilmizliga inandirir seni kendine iyi bak derler ve giderler elinden umutlarini düslerini sevgilerini alip giderler bir tek anilari birakip geride birde hatirladikca gözyaslarina bogulasin diye unutulmayan nameler arkalarina bakmadan cekip giderler eger yalniz kalmisan cünkü insafsizliklarini görmek istemezler hersey o saniye orada bitsin kapansin bu sayfa isterler, bitti diyemedikleri icin kendine iyi bak derler, kirildim ve afedemiyorum diyemedikleri icin kendine iyi bak derler, seni istemiyorum artik hayatimdan cikaracagim ama bilki hic unutmicagim diyemedikleri icin kendine iyi bak derler ,biliyorum cok kanicaksin ama daha iyisini yapamiyorum diyemedikleri icin kendine iyi bak derler vicdanlarini rahatlatmak icin kendine iyi bak derler cünkü o kan uzun süre akacaktir ve o yara asla kapanmicaktir bilirler kendine iyi bak bir noktadir cogu zaman kendine iyi bak deme bana sadece kötülükler noktalansin isterim ben oysa sen iyisin sen gözümdeki isik dudagimdaki tebesüm sen icimdeki sevincsin sen hayatima renk katan sen yüregimdeki carpinti sen hayatimdaki nesemsin sen yolumu aydinlatan sen dert ortagim sen gönül yoldasim sen birtanesin kendine iyi bak deme bana nokta koyma keske böyle yasanmasaydi bazi seyler keske afede bilsen beni keske bende afede bilsem kendimi keske döndüre bilsek zamani geriye nafile ama yinede gitmesen olmazmi bitmesek olmazmi sen eksikken ben nasil tam olurum senden kalan boslugu kimlerle doldurum savasak aramiza giren seytanla olmazmi hani büyük asklar her türlü engeli asardi hani gercek dostler her sinavi gecerdi hani sevgi eninde sonunda kazanirdi hani hayata hic kirlanmicak degerler vardi hani en büyük zaferler en kanli savaslar ardindan kazanilirdi bunlarin hepsi yalanmi sayiden gitmesen olmazmi bitmesek olmazmi... peki o zaman senin istedigin gibi olsun öylese sende kendine iyi bak....[/B] |
[B]Birsen Tezer - çığlık çığlığa[/B]
seni sevdiğimi anladığım günden beri gökyüzü değişti geceler değişti çocuklar bile bana çiçek diye baktılar yaşıyor muyuz, unutacak mıyız yoksa çığlık çığlığa... [B]6.Cadde - Koyver Gitsin (Emre Aydın)[/B] [B]Kül ve Ateş - dizisinin tanitim müzigi[/B] muhtesem bisey (bu parca kimin ya) |
Dursun Ali Erzincanlı:Musab Bin Umeyr
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:39. |
|