![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;342276]Ben insanim severim ben insani,
Ne olsa da vermeli, O`na kiymeti, Böyle kazaniriz ancak cenneti, Afiyetle yenir yine beraber pasta.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bende cok severim insanlari Sevmek farkli deger vermek farkli Ben olmama ragmen hep hakli Benim hakkimda cok seyler anlatildi[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;342266][B][I][COLOR="Magenta"]Bosver bazi laflarin ardindan gitmiceksin
Kendinden baska kimseye deger vermiceksin Gel sana bi visneli pasta vereyim Afiyetle hep beraber yiyelim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Yanlışı anlamak olgunluk demek Özürün dilemek zenginlik demek Helal olsun ona verilen emek Affettim onu, de buyrun yiyelim |
[QUOTE=SivasLady;342278][B]demekle olmuyor birakmak
gönül verdik bu ise, olmuyor kacmak sorumluluk var, olmaz unutmak önemlisi zaten dogru yapmak[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Herkes görevde uyuyor Bütün isler sana kaliyor Baktim olacak gibi degil Islerle ugrasinca dostlar kaciyor[/COLOR][/I][/B] |
Nickine yakisir kirmizi güller,
Elbette gecer bu kara günler, Yeniden gelecek özlenen dünler, Sen üzülme Sweet bizde aglariz. |
[QUOTE=Sweetgirl;342275][B][I][COLOR="Magenta"]
Ne yapalim nasip degilmis görüsmek Sizlerle o güzel yerde dostlgumuzu pekistirmek Birdahaki seneye insallah diyorum Yinede ama söz vermek istemiyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Herşey nasipledir, olursa kısmet... Piknikte tanışıp, etmekti hizmet... Enişteyle başbaşa kalıp sohbet.. Etmekti amaç, gerisi muhabbet...[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;342282]Yanlışı anlamak olgunluk demek
Özürün dilemek zenginlik demek Helal olsun ona verilen emek Affettim onu, de buyrun yiyelim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yaninda ne icersin Bir dilimden fazlami yersin Istersen sana bol köpüklü kahve vereyim Sonrada falina bakayim, istermisin :D [/COLOR][/I][/B] |
Ey büyük başkan nereye gittin
Yokluğunla bizi kedere ittin Seçimden önce neler vadettin Bir söyle de görelim, oyu verelim |
[QUOTE=sandalli;342285]Nickine yakisir kirmizi güller,
Elbette gecer bu kara günler, Yeniden gelecek özlenen dünler, Sen üzülme Sweet bizde aglariz.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insallah gececek bilirim Ben hep Allaha siginirim Benim birtanecik var hasretim Simdilik tek özledigim Sivasim[/COLOR][/I][/B] |
[quote=sivaBURs;342288]Ey büyük başkan nereye gittin
Yokluğunla bizi kedere ittin Seçimden önce neler vadettin Bir söyle de görelim, oyu verelim[/quote] Burdayım dostum adres tespit ederim Beş aralık son gün sizde bakın derim Sivas'ı söz Paris edeceğim dedim Tüm yiğidoların oyunu beklerim:D |
[QUOTE=Sweetgirl;342287][B][I][COLOR="Magenta"]Yaninda ne icersin
Bir dilimden fazlami yersin Istersen sana bol köpüklü kahve vereyim Sonrada falina bakayim, istermisin :D [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kahveye diyemem asla hayır Pastadan bir dilim bana da ayır Falıma bak haber ver sevdaya dair Acep ne olacak hallerim benim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:45. |
|