![]() |
|
-->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
bilemedin ben geldim :D
benden sonra ama arif abi gelir |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=kronick;332122][B][COLOR=darkorange]teşekkür ettüm yalancı çıkarmadın beni benden sonra arif abi gelir [/COLOR][/B][/quote]
evet iyi tahmin ben geldimmm . benden sonrada Sivaslady gelir sanırım |
[B]Davetsiz olarak ben geldim emme...[/B]
[B]Benden sonra [COLOR=red]''Demli bir kahve''[/COLOR] kim getirecekse o gelsin. :confused:[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben geldim abim
buyurunuzzz [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5561/trkkahvesizr0.jpg[/IMG] benden sonrada kaderim gelir [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;332144][B][I][CENTER][COLOR=magenta]ben geldim abim[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]buyurunuzzz[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][COLOR=magenta][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5561/trkkahvesizr0.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]benden sonrada kaderim gelir [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] [B]Vay sağolasııın ablacığım, ben geldim.[/B] [B]Vur vur inlesin[/B] [B][COLOR=red]kro nikli[/COLOR] dinlesin...[/B] ;) [B]Arif abeeey de haydi geeeeel...[/B] |
[quote=SONMEZ;332148][B]Vay sağolasııın ablacığım, ben geldim.[/B]
[B]Vur vur inlesin[/B] [B][COLOR=red]kro nikli[/COLOR] dinlesin...[/B] ;) [B]Arif abeeey de haydi geeeeel...[/B][/quote] Geleyimmm bariiiii senimi kırayım gardaş:D benden sonrada TracmyCgrady58 gelir bekliyoruz;) |
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=arifcoskun;332152]Geleyimmm bariiiii senimi kırayım gardaş:D
benden sonrada TracmyCgrady58 gelir bekliyoruz;)[/QUOTE] Ben geldim gardaş...Yamtar.... Benden sonra Valla ayakta kalan son babayiğit kimse o gelsin. |
--->: Cevap: --->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=albina58;332216][B]Galiba beni çağırmışsın abi aha geldim:D
Benden sonra BOUN'u istiyorum.:D[/B][/QUOTE] Arkadaş boun un horlamasını ben burdan duyuyorum o gelmez tekrar ben geldim .... Benden sonra Arif gardaşım gelsin...... |
Bak Hakan Abi Allah biliyor bu foruma ilk defa girdim, sen de beni çağırmışsın...:)
Abdala malum olur derler ya bana da malum oldu geldim işte... :) Şimdi bu keramet sen de mi ben de mi? Sen mi beni çekip getirdin, ben mi senin peşinsıra buraya geldim? Yoksa kerameti kırışalım mı? Hadi benden sonra çık gel bakalım! |
[QUOTE=BOUN;332218]Bak Hakan Abi Allah biliyor bu foruma ilk defa girdim, sen de beni çağırmışsın...:)
Abdala malum olur derler ya bana da malum oldu geldim işte... :) Şimdi bu keramet sen de mi ben de mi? Sen mi beni çekip getirdin, ben mi senin peşinsıra buraya geldim? Yoksa kerameti kırışalım mı? Hadi benden sonra çık gel bakalım![/QUOTE] Gerçi araya bir gardaşım girmiş ama olsun canı sağolsun.... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:57. |
|