Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

settar58 20.04.2008 21:20

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=dark_yamtar58;255715]settar yeğenim hoş geldin.burasıda bizim yabncı değil ben burdayım herzaman beklerim.[/QUOTE]

Sİte bizim bkir abi yazmaya devam.

settar58 20.04.2008 21:21

Orta okuldan arkadaşım turgut karagöz vardı sanırım oda beypınarlıydı selamlar sevgiler sunuyorum.Dedesinin dikilitaşta bakkalı vardı sanırım.

dark_yamtar58 20.04.2008 23:37

[QUOTE=settar58;255719]Orta okuldan arkadaşım turgut karagöz vardı sanırım oda beypınarlıydı selamlar sevgiler sunuyorum.Dedesinin dikilitaşta bakkalı vardı sanırım.[/QUOTE]

Valla settar senin bu köyde çok tanıdığın varmış ya.Genelde bende Beypınar,Başıbüyük,Vekcuvaz,Çılgıdık,Gızılcaköy,Yokuş dan çok tanıdığım çok arkadaşım var allah onlardan razı olsun.Hepsine selamlar saygılar.

dark_yamtar58 21.04.2008 11:38

Bütün Beypınarlı arkadaşlarıma selamlar sevgiler......................................................................

abdullah58 22.04.2008 21:36

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

NERDESINIZ ARKADASLAR BU GÜNDE SIZLERE RASTLAYAMADIM
HADI GELIN ARTIK
DARK
SERKAN
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BEYPINARLI YIGIDO58

Abdurrahman 58 22.04.2008 22:03

abi sen geliyon biz kaçıyoruz biz geliyoruz sen kaçıon inşallah birgün karşılaşırız bu sokakta:)

abdullah58 23.04.2008 18:23

KARDES HEP SABAHCI CALISIYORUZ
ISTEN EVE GELDIGIMDE GIRIYORUM
SONRADA COCUKLAR GIRIYORLAR INTERNETE
DENK GELMIYORUZ HIC

dark_yamtar58 24.04.2008 10:26

[QUOTE=Apokan58;256451]NERDESINIZ ARKADASLAR BU GÜNDE SIZLERE RASTLAYAMADIM
HADI GELIN ARTIK
DARK
SERKAN
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BEYPINARLI YIGIDO58[/QUOTE]

Selamın Aleyküm Bilal FINDIK kardeşimin köylüleri hepinize hayırlıo günler diler Bilal in selamını iletirim.Apokan kardeşim bizi çağırmana gerek yok biz zaten burdayız zaman bulduk ça ilk yaptığımız İş Benim Sitem Gümüşderelilerin Sohbet alanına yazdıktan sonra dost sitelere yazmak.Ama seni ben daha bizim ve bizim çevere köylerinin sitelerinde göremedim.Kardeşim müsafirlik karşılıklı olur hep bana rabbena olmaz.Senide biz kendi forumumuzda görmek isteriz.Ama sen dersen ki ben almancıyım ağır konumlara girerim o başka.

abdullah58 24.04.2008 21:10

AYIP ETTIN SIMDI KARDES
TABIKI SIZIN SITELEREDE GIRERIM
SEN YETERKI NEREDE OLDUGUNU SÖYLE
BUNDAN SONRADA GÜMÜSDERELILER SITESINEDE GIRERIM
DAHA ÖNCE DEDIGIM GIBI BEN GENELDE SIVASSPOR.COM DAYIM
HEP ORDA YAZIYORUM VE OKUYORUM ZAMANIM OLDUKCADA OYNA 66 DA TAVLA ATIYORUM:
KENDINE IYI BAK KARDES
KURTLAR VADISINI KACIRMIYAYIM
ALLAHA AMANET OLUN
BEYPINARLI 58

Abdurrahman 58 25.04.2008 00:00

eyvallah yaşar abi.valla süper bölümdü.
memati bir çuval inciri berbat etti.tuncay gitti.dizi gitgide heyecablanıyor.buda demek oluyoki final yakın:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:30.