![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Emel Sayin
Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar [/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Müslüm Gürses - Yıkıldım Sevgilim [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;249910][B][COLOR="Indigo"]Müslüm Gürses - Yıkıldım Sevgilim [/COLOR][/B][/QUOTE]
kardeşimm. nalet olsun içimdeki insan sevgisine. yinede seni seviyorum. hiç şaşmadım müslüm gürses i dinlemene :))))))))))).ama insan yinede özümüz olan türküleri dinlerim demeni beklerdim. ama hayat her insana beklentilerini vermiyor demi :))))))) |
Bir Ferdi Tayfur dan dinliyorum, birde Orhan Gencebay dan
Bu aralar Ferdi Baba nin Nisan Yagmuru iyi gidiyor. Orhan Baba dan ise Sevmenin Zamani Yok |
VALLAHI HEPSI ASK MUZUGU DINLIYORUM HEP
|
ask sarkizi dinliyorum sadace hep
|
cegiz kurtoğlu
sewen çeker acıyı sewmeyen ne bilsin. |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Gecenin sessizligini, yegenimin horultusunu ve klavyemin tuslarini :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=Bawo;249939]kardeşimm. nalet olsun içimdeki insan sevgisine. yinede seni seviyorum. hiç şaşmadım müslüm gürses i dinlemene :))))))))))).ama insan yinede özümüz olan türküleri dinlerim demeni beklerdim. ama hayat her insana beklentilerini vermiyor demi :)))))))[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Soru : Şu anda ne dinliyorsunuz ? Hangi tarz müzikten hoşlanırsınız ? olsaydı ne demek istediğini anlardım. [/COLOR][/B] |
Orhan Gencebay dan Efkar basti gönlümü.
Kesin dinlemelisiniz: [url]http://www.youtube.com/watch?v=-9hU2eCgk9g[/url] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:10. |