![]() |
Cevap: evlenmek isteyenler buraya
[QUOTE=bulutum58;364205]yokh yaw bısey olmaz gonlun rahat olsun :)[/QUOTE]
Yok bulutum ben rahat edemem bunları bildikten sonra..Çok kıskancımdır..Birgün olur bize çaya yemeğe gelirsin bu muhabbetler aklıma gelir dellenirim sen mezara ben mapusa hikayesi gerçekleşir :D O yüzden sen al bu kızı herkes kurtulsun :D |
ibrahim hemşo umarım kafan dogru karar vereck kadar rahattır!hadi nikah memuru amca soruyo ona göre cevapla :) bulutla adı çıkmadı kız tertemiz sütten çıkmış ak kaşık dedikleri bu işte :)
|
[QUOTE=kangallim58;364210]ibrahim hemşo umarım kafan dogru karar vereck kadar rahattır!hadi nikah memuru amca soruyo ona göre cevapla :) bulutla adı çıkmadı kız tertemiz sütten çıkmış ak kaşık dedikleri bu işte :)[/QUOTE]
Hemşom kafam hiç rahat değil, yarın sabahın köründe bio finalim var, kızı düşünemiyorum bile..Hatta ne kızı ya, o kim bak unutmuşum :D Böyle aşkıda hiçbir kız istemez, hemen unuturmu insan sevdiğini demekki benimki gelip geçici bir hevesmiş :D |
[QUOTE=ibrahimergin;364211]Hemşom kafam hiç rahat değil, yarın sabahın köründe bio finalim var, kızı düşünemiyorum bile..Hatta ne kızı ya, o kim bak unutmuşum :D Böyle aşkıda hiçbir kız istemez, hemen unuturmu insan sevdiğini demekki benimki gelip geçici bir hevesmiş :D[/QUOTE]
kız mücadeleci çabuk pes etmiyor ibrahim.sevdiğimin sevgisini hak ederim diyo zamanla sevgisiniz kazanırım eminim diyo :) boş ver fani dünyanın sınavını öbür tarafa çalış bunu al sevap kazanırsın :D |
dogru soyluyo benle bı alakası yokh :)
|
cok seker bı kızmız almayan buyuk kayıp eder:)
|
Ben zaten böyle bir güzellik karşısında nefsime dur diyerek diğer tarafta kazanmayı planlıyorum.Yoksa şimdiye kaçmazdı bu kız :D
|
yani bu kız ıkı taraflıda mutlu eder ama kısılerı ona gore ıyı dusun :) yuva yapanın ALLAH C.C. de yuvasını yaparmıs benım amacım o sadece:)
|
bugun talip yokh anlasılan :)
|
[B]ya bu kizi bosverelim :D :D :D
siradaki kimmm :D :D kim evlenmek istiyor :D :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:50. |