![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Uğur Işılak - Tek seni sevdim[/B]
müthis ötesi bu sarki, biktirmadi biktirmayacak da... |
[B]Metin Özülkü - Seninle olmak varya[/B]
|
[B]Iclal Aydin - Seni seviyordum[/B]
Insan animsarmi hergün ayni gözleri |
[B]Edip Akbayram - Kuşlar[/B]
|
Rafet El Roman - ömrümün Sahibi
Bende kaybolanı sende bulmak güzel Yitip unutulanı sende görmek güzel Güzel demek yetmez muhteşem olmalıyız Bakir bir yere seninle varmalıyız Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm Ömürümün sahibisin sen Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku sevgi Kulak verdiğimden dökülen sözlere Bir söz bile met bana versene Evlenir misin benimle Kader kıymet budur kısmet buna derim Mutluluksa dileğim seninle yaşamalı Yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız Mucize bir yere seninle varmalıyız Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm Ömürümün sahibisin sen Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku sevgi Kulak verdiğimden dökülen sözlere Bir söz bile met bana versene Evlenir misin benimle |
[B]Edip Akbayram - Unutamiyorum[/B]
unutamiyorum seni, ayrilmis olsakta... |
[B]Edip Akbayram - Sevdalara Darginim[/B]
bundan sonra bende sevdalara darginim... |
[B]KV - Bu şehir girdap gülüm [/B]
ne muhtesem bir sarkidir bu ya... |
Ferdi baba-Yaralıyım dertliyim
Yaralıyım dertliyim Doğuştan kederliyim Öyle başımı döndürdü ki Bu alemin ben neresindeyim |
[B]Murat Boz------Sallana Sallana .....[/B]
|
Gülay Özer:.Lili yar dinliyorum
çocukken radyo 1 de bayram sabahları bayram türküleri olurdu.. köydeyken dinlerdik hep...o günleri hatırlattı:) |
Ezim Ezim Eziliyor yüreğim...
|
[B]Barış Manço - Bugün Bayram[/B]
|
[B]Deniz Seki - Adaletsiz Secim[/B]
bu yürek ilk defa bugün kirilmiyor ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor... |
[B]Sibel Can & Serdar Ortac - Kanasin[/B]
kanasin kanasin birakin yaram kanasin kaderimse böyle sevmek birakin anam aglasin buna dayanmaya gücüm yok sevmisim ama sevenim yok sensiz kaldigim gecelerde beni kimler anlasin yaaaaaaa sabahtan beri 150 kisi gelmistir en az ve yine misafir : )) |
meyra---ağladın ya
|
[B]Deniz Seki - Sahici[/B]
beni üzen aslında üzüldüğün için değil bazen sözle anlatılmaz ya kelimeler şikayetlenir yıllara meydan savaşı ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonra da önünde eğiliverir sahici her şey nasıl rengim kalbime kaç kere sorduysam hep bana ismini heceledi ben de inanıp ona uyduysam [B]eğer bir gün fark etmeden istemeden seni kırdıysam özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devem ederim[/B] |
[B]Sagopa Kajmer--------Ateşten Gömlek......[/B]
|
[B]Deniz Seki - Ey kalbim[/B]
Senin kadar güzelini hic sevmemistim ki, güzel sevmek ne zor mus anladim o zaman , geceler kara geceler gözlerinde sakliydi, cok sevme uzulursun diyenler cok hakliydi... |
[B]Sagopa Kajmer & Kolera----Hain.....[/B]
|
[B]Deniz Seki - Sana Sığınıyorum[/B]
Bitti derken hayat yeni başlar Ve her güzel şey gibi çabuk biter Bitti dersen hayat tükenmeden Acısı içinde sürer gider [B]Yalan Her şey yalan inan Söz ver bana umudum ol Ver de inanayım geleceğime [/B] Ne yana baksam aynı yüzler Ne yeni ne de yenileri Küçücük yüreğimle ben Sana Sığınıyorum |
[B]Murat Kekilli - bu aksam ölürüm[/B]
sende eline kina yakarsin insallah... |
[B]Günce Korel - Nezaket[/B]
Orta yaşlar yakın Ne çok zaman harcamışım Şimdi ne koparırsam kar Dünya işleri beklesin dinlensin biraz telaşlar Kaçırmadan trenleri Bizi terkemeden aşklar Dost gördük düşman gördük Alıştık haline Hayat biraz da tesadüf bu yüzden Ömür geçiyor güzelim hadi Kalbini dinle Esesas işimiz yaşamak olmalı ille de ille Ömür geçiyor güzelim hadi Kalbini dinle Esesas işimiz yaşamak olmalı ille de ille [B]Fazlasında gözüm yok hiç Dünya malı en nihayet Ne ağır kayıplar verdik Lakin kopmadı ya kıyamet[/B] Küçük şeyler sevindiri beni Mesela biraz nezaket Dost gördük düşman gördük Alıştık haline Hayat biraz da tesadüf bu yüzden Küçük şeyler sevindiri beni Mesela biraz nezaket Muhtesem bir Sezen Aksu parcasidir, ve yorum da süper olunca tadindan dinlenmez bir hal aliyor... |
[B]Günce Koral - Esnaf Lokantasi[/B]
giydim yalnızlığımı çıktım dışarı soguk sokak fakir ve ayrıca küstah çektin beni adım adım içine sersefil duyguların pençesinde oturdum bir esnaf lokantasına kanattım zamanı avuçlarımda varsa kalan bir kuruş gençliğimden onu da harcadım bu gece düşünmeden [B]rahat ol beddua etmem ki sana demokrası var mı söyle sanki aşkta hatta belki bir gün teşekkür ederim hayatı ögrettiğin için bana[/B] |
[B]Mustafa Cihat - Amenna[/B]
|
[B]Zeynep Casalini - Dokunma Bana [/B]
sen varken gücüm olurdu zaman akmadan dururdu hatırlasana! hani aşk seni yormuştu yolun sonuna koymuştu dokunma bana şimdi eskiye döner mi? dönse de buna değer mi? cevaplasana insan aynen durur mu? ayrılık kolay oyun mu? dokunma bana artık ben vazgeçtim yalnızlığı seçtim herşey bitti anlasana dokunma bana, dokunma bana ... |
[B]Zeynep Casalini - Delilik[/B]
delilik kısa sürer çok pişmanlık uzun kararın doğru gibidir sonrası hüzün bir de bakarsın arkanı dönüp kalmamış huzur soru sormaz akıl almaz tükenir gücün sevgilim bitmiş aşkımız bizim çoktan bitmiş gördüm ben yazık ki senin gözlerin gitmiş her bitiş gibi bu da yeniden başlamak demek şimdi artık bana başka şarkılar gerek bir bitene çare yok bir de yitip gidene asla inanmamalı ben hep varım diyene korktum böyle olacağından ama hep bildim şimdi bu neyin tasası korkunun da ecele yok ki faydası |
Sabahtan beri cok duygusalim zaten,
baris abi'nin "Bugün bayram" sarkisiyla uyaninca böyle oldum gene :( [B]Barış Manço - Unutamadım[/B] Baris Abi'yi ailemden biri kadar cok severdim ki halen öyle, kac yil oldu, halen her bayram daha da cok özlerim : ( [B]Barış Manço - Kol Düğmeleri[/B] |
bayram gelmiş neyime...........burhan çaçan
|
yiğiterin uygulamalı askerlik anılarını dinliyorum..:)
|
[B]Pitbull- I know you want me.....[/B]
|
[B]tripkoliccc---sonu gelmez[/B]
|
[B]Serdar Ortaç---- İki Gözüm.......[/B]
|
atiye-muamma
|
çağrı,,,,,,kapıyı kapat
|
Zara-Yusuf'u kaybettim..
|
çağrı,,,,,,,bir sigara icimlik
|
Buruciye Şiir Akşamları-Yavuz Bülent Bakiler..
|
çağrı,,,,,,vur kadehi ustam
|
NO PASARAN – Carlos Mejiya Godoy
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:54. |
|