![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=sandalli;490718]Sivasspor´u tebrik ederim, insaallah devami gelecek.[/QUOTE]
inşallah gelirde busene ligde kalır |
[QUOTE=doğan bulut;490716]yo kardeş misafir bir evin bereketi dedi babam onun için misafir bizim baştacımızdır ister büyük olsun ister küçük en iyi şekilde ağırlanır yolcu edilir çünki biz babadan öyle gördük ben sizi çok seviyorum sakın yanlış algılamayın[/QUOTE]
misafir 10 nasiple gelir birini yer, dokuzunu misafir olduğu haneye bırakır. bizde, ve sivaslıların tamamına yakınıda bilirki ev sahibinin yavan ekmeğede gücü yetse yarısını misafire böler. YÜCE RABBİM muhabbetimizi daim eylesin. |
[QUOTE=ismail 58;490721]misafir 10 nasiple gelir birini yer, dokuzunu misafir olduğu haneye bırakır.
bizde, ve sivaslıların tamamına yakınıda bilirki ev sahibinin yavan ekmeğede gücü yetse yarısını misafire böler. YÜCE RABBİM muhabbetimizi daim eylesin.[/QUOTE] amin kardeşim YÜCE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN |
[QUOTE=doğan bulut;490703]kardeş komplesini okusana hepinizi davet etim hepiniz benim için çok kıymetli arkdaş ve kardeşimsiniz[/QUOTE]
[B]Teşekkürler doğancığım misafirlerine karşı hizmette kusur etmeyeceğinden eminim benimki latife olsun inşallah bir gün tanışma fırsatımız olur [/B] |
[QUOTE=altuntas58;490725][B]Teşekkürler doğancığım misafirlerine karşı hizmette kusur etmeyeceğinden eminim benimki latife olsun inşallah bir gün tanışma fırsatımız olur [/B][/QUOTE]
amin inşallah kardeşim |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=menekse0000;490668]kizlar bende almanyadan katiliyorum gercekten tanisalim bu siteyi cok begeniyorum allah hepimizin evladini bize bagislasin tamamda hani burda bayanlar olarak yazisacagiz ama yine beyler okuyabilirler yazilarimizi gizli bir durum olmayacak dimi:))[/QUOTE]
hoşgeldin menekşe burda bayanlar olarak tanışacağız sohbet edeceğiz ara sıra beylerde katılabilir katılıyorlar zaten özel bi soru veya sorun olursa özelden yazışabiliriz ;) |
Maclar bitti yorumlarinizi bekliyoruz..
|
usta sivasspor.com takımını fena dağıttık adamlar az daha sahayı terkediyordu :)
|
[QUOTE=Abdurrahman 58;490825]usta sivasspor.com takımını fena dağıttık adamlar az daha sahayı terkediyordu :)[/QUOTE]
[B]13 gol yediler, maçtan çekildiler![/B] Konya 1. Amatör Küme A Grubu'nda oynanan maçta Kuluspor karşısında 13-0 yenik duruma düşen Yeni Doğanhisarspor 75. dakikada maçtan çekildi. [B]Haber olmaktan korkmuşlardır..:D[/B] |
valla bizimkilere söyledmde pas yaptık. 20'yi geçerdik yoksa
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:01. |
|