|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür.  Alphonse de Lamartin | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. Bertnard Russel | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Magenta"][B][I]     ne gündüzüm Olsun ne Gecem, Sadece Bu Acıların içinde Nefes Alayım Yeter!!! [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik, fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. İnsan gibi yaşamak... Martin Luther | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Purple"][B][I]     ACI¦Derinleri gösteren ayna.YAŞAM¦Ne yöne aktığını bilmeyen su.DÜNYA¦Hancı bizler yolcu.ZAMAN¦Gidişi ortalık ışımadan gelişi çağırmadan.UMUT¦Bizleri taşıyan düş köprüsü.TESELLݦİnanma,bir hiçliğin kanıtı.SABIR¦Beynin,aklın gücü.HÜZÜN¦Anıların gücüyle bilenip saplanır yüreğe.ÖLÜM¦Her şeyde olduğu gibi tanrının emri.SEVGݦTemel unsur,yüreğimizin unutulmuş dili.                  [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Samimi olmayı vaadedebilirim; tarafsız olmayı asla. Goethe | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Ne kadar az bilirseniz; o kadar şiddetle müdafa edersiniz. Berthard Russel | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="YellowGreen"][B][I]          Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Mevlana | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Purple"][B][I]     BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz.. Ama ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden, nede ben. Ne siz korkacaksInIz geceLerden, ne de ben. Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben!!!                   [/I][/B][/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:26. |  |