![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;490483][B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=seagreen]KIZLAR SAAT GECEYARISINI GECTI BUGÜN DIYEBILIRIZ:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]YANI BUGÜN BIR KAC SORUMA YORUM ALMAK ISTIYORUM!?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]BENIM ICIN COK ÖNEMLI![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]AMA SIMDILIK YATMAK GEREKIYOR HAYIRLI GECELER![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57] TEKRAR GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUN:)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOT merakla sorularını bekliyorum ablam neden sormadınki vazmıgeçtin yoksa :confused: :confused: |
[B]Hayirli geceler , nasilsin gurbet kusu ablam :)[/B]
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
öhö öhhö
ben geldim bizim orda kimse yokta maçtan bahsediyorsunuz heralde futboldan hiç anlamam ama çok sevindim maçı aldığımıza |
iyiyim canım takılıyorum işte buralarda
sen nasılsın özletme kendini |
Bende iyiyim ablacim sagolasin;
geliriz ablam yeterki sen iste Bir kahve icelim mi:) |
valla bugün çifte sevinç vardı hem sivassporumuz yendi hemde site takımı olarak maçı aldık
|
oluuuuuuuuuuur ya benim yaramazlar uyumadı onları bekliyorum babaları işe gitti onlarda televizyon izliyorlar trt3 teki yüzme sporlarını izliyorlar şuan uykularıda var gözleri küçüldü ikisinin ama inat ettiler
|
[QUOTE=Abdurrahman 58;490842]valla bugün çifte sevinç vardı hem sivassporumuz yendi hemde site takımı olarak maçı aldık[/QUOTE]
Hayirli olsun hemserim . |
[QUOTE=gurbet kuşu;490836][QUOTE=Sivaslisandy-58;490483][B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=seagreen]KIZLAR SAAT GECEYARISINI GECTI BUGÜN DIYEBILIRIZ:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]YANI BUGÜN BIR KAC SORUMA YORUM ALMAK ISTIYORUM!?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]BENIM ICIN COK ÖNEMLI![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57]AMA SIMDILIK YATMAK GEREKIYOR HAYIRLI GECELER![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#2e8b57] TEKRAR GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUN:)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOT merakla sorularını bekliyorum ablam neden sormadınki vazmıgeçtin yoksa :confused: :confused:[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]YOK CANIM VAZGECMEDIMDE BUGÜN BÜYÜK OGLUM GELDI ANNEANNESINDE KALIYORDU BIDE TÜRKIYEYE GITMISTI BIR AY OLDU GELMISLER BANADA UGRAMAK ISTEMIS:)BIR HAFTADA BENDE KALACAK HASRET GIDERDIK SIMDI CIKTI ARKADASLARI ILE BENDE MALUM EVIN ISLERI ANCAK GIREBILDIM:)[/B][/FONT][/COLOR] |
negüzel gözünaydın olsun
devamlımı anneannesinde kalıyor |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:59. |
|