![]() |
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Harika AVCI...Alışırım
Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
bende mustafa özaslandan ......deli gönlümü dinliyorum
|
Shakira-- Hips Don't Lie.....................
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Hasan Dursun - gültanem...........
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ercan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Sienna"]ATILLA KAYA (ÖZLEMIMSIN).....^^^^^^[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=Sweetgirl;332236][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ercan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ya ne şarkı imiş bu ya sabahtan beri aynı şarkı dinlenirmi yahu :D:D:D |
[QUOTE=omercoskun;332239]ya ne şarkı imiş bu ya sabahtan beri aynı şarkı dinlenirmi yahu :D:D:D[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]valla dinleniliyor bir türlü bikmiyomki bu sarkidan her sarkidan bikardim ama bu sarki bilmiyom hosuma gidiyor [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Blue"][CENTER]Tarkan & Orhan Gencebay - Uyan[/CENTER][/COLOR][/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
abdurrahman önül - anneeeemmmmmmmm
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:52. |
|