![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
ben geldim
benden sonra dark_yamtar58 amcam gelsin.... |
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=veysel;332551]ben geldim
benden sonra dark_yamtar58 amcam gelsin....[/QUOTE] Evet veysel geldim............................ Bednden sonrada yeni gelen tanımadığım ablam gelsin bari................ |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
Olmadı :D Ben geldim
Benden sonra, Sweetgirl gelsin...! |
malesef kiralma ama ben geldim benide bir ablan say dart_yamtar58....... bence yine veysel gelir
|
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I]MAalesef.BEn Geldım
BenDen S0ra SivasLady qELsın......[/I][/B] |
[QUOTE=sevgim 58;332560]malesef kiralma ama ben geldim benide bir ablan say dart_yamtar58....... bence yine veysel gelir[/QUOTE]
Sevgili ablam veysel davulla oynuyor şu an gelemez... Şimdide benim büyük ablam gelsin................. |
[quote=dark_yamtar58;332568]Sevgili ablam veysel davulla oynuyor şu an gelemez...
Şimdide benim büyük ablam gelsin.................[/quote] Yineeee bennnnnnn:D O maşallah ne çok ablan varmış gardaş, ya bende bir ablamı çağırayım bakim gelecekmi Ablaaaaaa gelirmisinn.;) |
[QUOTE=arifcoskun;332578]Yineeee bennnnnnn:D
O maşallah ne çok ablan varmış gardaş, ya bende bir ablamı çağırayım bakim gelecekmi Ablaaaaaa gelirmisinn.;)[/QUOTE] hahahahaha vallahi ömürsün gardaş senin ablaların yemek yapıyor gelemez ben geldim Dark_Yamtar58 Benden sonra benim ablam gelsin........................... |
[quote=dark_yamtar58;332580]hahahahaha vallahi ömürsün gardaş senin ablaların yemek yapıyor gelemez ben geldim Dark_Yamtar58
Benden sonra benim ablam gelsin...........................[/quote] Bak yine ben yaaa:D Yaaa hala bekletiyorlarmı senii ablalar;) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Sweet Gardasiyeniz geldi :D
benden sonrada arif abim gelir :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:56. |
|