![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=albina58;332587][B]Avladım sizi ben geldim.[/B]
[B]Nedir bu ablalar merakı gardaşlar olsa olmazmı?:D[/B] [B]Bende sonra kim gelecek,[/B] [B]Onu bende merak ediyorum:D[/B][/quote] Ablalar yok olmuşta ha, haklısın birde kardeş diyemi çağırmak gerekiyomuş yaş yüzündenmi:D |
yok yok ben geldim ... veysel birak artik su davulu ....git ders calis kac kere diyecegim yav....
bah kiziyorum kele....benden sonra yine kesin veysel gelir inat sey nolcak |
[QUOTE=sevgim 58;332593]yok yok ben geldim ... veysel birak artik su davulu ....git ders calis kac kere diyecegim yav....
bah kiziyorum kele....benden sonra yine kesin veysel gelir inat sey nolcak[/QUOTE] Ya ablacım bırak veyseli ne olursun bu saatte ben balonda aldım keyfi yerine Veyselin....Ben geldim..... Benden sonrada Albina gardaşım gelsin yersahibi yurt sahibi.............. |
[quote=Sweetgirl;332590][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Sweet Gardasiyeniz geldi :D[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]benden sonrada arif abim gelir :) [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote Hosgeldinnnn Swet gardasiyemiz :D Çağırmışlarr beniiiii geldimmm geldimmmmm:D Benden sonrada adrk_yamtar gelsinnnnn |
[QUOTE=arifcoskun;332600][quote=Sweetgirl;332590][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Sweet Gardasiyeniz geldi :D[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]benden sonrada arif abim gelir :) [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote Hosgeldinnnn Swet gardasiyemiz :D Çağırmışlarr beniiiii geldimmm geldimmmmm:D Benden sonrada adrk_yamtar gelsinnnnn[/QUOTE] Evet geldim............................. Benden sonrada Sivett gelelsin |
yok ben geldim yine bilememdiniz...... sizde birsey bilmiyorsunuz yav bah ne nasil bilecem simdi.... bence dart_yamtar 58 gelir!!!!!
|
siparişiniz tutmadı malesef ben geldim
benden sonra arif abi gelir herhal :) |
[B][I][COLOR="DarkRed"]***IYI AKSAMLAR ANSIZIN BEN GELDIM ***BAKALIM KIM GELECEK BEN DEN SONRA****[/COLOR][/I][/B]
|
hosgeldin abi seni bekliyordum yine......bence kesin yine sen gelcen demi?????
|
[quote=omercoskun;332603]siparişiniz tutmadı malesef ben geldim
benden sonra arif abi gelir herhal :)[/quote] Geldimmmmm oooooo kimler gelmişşş hoşgeldin soyadaşım benim::D Benden sonra Albina58 gelsinn;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:29. |
|