![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Değmez tatlı canlar üzülmeye
Hergün burdayım şimdi sizle Bakın bir haber diyeyim size Gelin müzik dinleyelim [B]bizbize58fm[/B]' de bekleniyorsunuz.... |
Bu dünya fanidir kalmaz kimseye,
Ufak seyler icin kendin üzmeye, Dostluklari böyle kolay silmeye, Ne gerek var söylen bana erenler. |
Gönül uzaklara gitme,
Dönmesi zor olur derler, Herkesleri dostun bilme, Sevmesi zor olur derler. Sevdani icinde yasa, Meyil verme kara kasa, Neler gelir sefil basa, Gitmesi zor olur derler. |
Gelmedin ya bugün yolun gözlerim,
Sensiz yarim kalir benim sözlerim, Olmazsan yanimda calmaz sazlarim, Gözünü sevdigim söyle nerdesin. |
Bu dünya büyüktür herkese yeter,
Dostluk meyveleri sevgiyle biter, Kötülük yok icimizde burda ne gezer, Bizim bizden baska dostmuz mu var. |
[B]Biz Tokuşluyuz ağalar
Aşığın hasıda bizdedir yoğurdun iyiside Hele bir de atışmak olursa Karşımda duranın vay haline....[/B] |
Hele bir selam ver bu ne hiz,
Burada sessizce yazariz biz, Birakmak amacim silinmez bir iz, Sivasli olsun da camurdan olsun. |
Esme deli rüzgar gönül yastadir,
Babam yorgun garip anam hastadir, Yaptiginiz undan kuru pastadir, Vermediniz bize, küstüm ben size. |
Dag basinda biten cali gibiyim,
Kurumus agacin dali gibiyim, Bu cahil basimla kime gideyi Senden baska kimim var benim. |
Ozanlar oturmus sessiz bakiyor,
Bu sessizlik cigerimi yakiyor, Ozanlar bosuna dostluk yikiyor, Yapilmasi cok zor yikmayin nolur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |
|