![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Purple"][FONT="Arial Black"]Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [/FONT][/COLOR] |
[B]Emel Sayın - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun[/B]
en sevdigim seslerden biri, huzur veriyor... |
[B]Özgür Kurum - Senden baska[/B]
senden baska artik düsemem aska... |
Yildirim YILDIZDOGAN _ Karakiz
|
[B]zeki müren
şimdi uzaklardasın :)[/B] |
Gulden Karaböcek _ Ahu gözlüm ...
|
[B]Uğur Işılak - Dönen Alçak Olsun...
Sevdamızın adı berrak sonu toprak Dönen Alçak olsun...[/B] |
Rafet Elroman -Bana Sen Lazımsın
|
[B]Ugur Isilak _ Bir olana baglanmisim[/B]
|
Salim Isikli _ Sivas Üstü ...
|
[B][I]Hayri Sahinden[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Hayat Harcadi Beni.....................................[/I][/B] |
[B]Dolastikca Turani
Aldim Bilge Kagani Gordum Fatih Sultani Dedi Ugurlar olsun Tanri Türk'e Yar olsun Turan Eller var olsun [/B] |
[B]kafamı dinliyorum [/B]
|
asayiş -1 kanalından telsiz anonsunu dinliyorum...................
|
[B][I]Dolastikca Turani
Aldim Bilge Kagani Gordum Fatih Sultani Dedi Ugurlar olsun Tanri Türk'e Yar olsun Turan Eller var olsun [/I][/B] |
[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]BU SAAT`de ANCAK KAFA DINLENIR BENDE ONU YAPIYORUM:)[/B][/FONT][/COLOR]
|
aynen sndye katılıyorum aliyle kübra uyuyunca çok güzel kafa dinleniyor vallahi.
|
[B]sabah haberleri..........[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Zeki Müren
Sorma Ne Haldeyim Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş Kor kor ateşler yanıyor içimde Aşkı beni kül ediyor...[/COLOR][/I][/B] |
[B]Zeki Müren'den bir tekerleme dinliyorum :)[/B]
[url]http://www.zekimuren.net/zeki-murenden-tekerleme/[/url] |
Gökhan Tepe-Çölçiçeğim(1996)
|
[B]barış manço
kol düğmeleri[/B] |
TANRI TÜRKE YAR OLSUN TURAN ELLER VAR OLSUN ...
|
[B]Birol YAYLA - Beyhude[/B]
|
Başmüdürün talimatlarını dinliyorum...
|
[B]Ayna - her şeyim sensin[/B]
dolanıp sokaklarda arıyordum kendimi tılsımın ne bilemedim bana sen öğrettin sevmeyi acılardan geçerken ne hissederse insan en fazla öyle bildim ağlamaklı gülmeyi en uzak derinlikler dizlerimi geçmezmiş seninleyken anlatsalar gülerdim aynı denizden yine geçsem yine aynı yolu seçerdim en uzak yıldızlar gözlerinden geçermiş anlatsalar gülerdim bir daha gelsem bu dünyaya ben yine seni isterdim [B]her şeyim sensin her şeyim seni sevmemden geçer benim[/B] tavsiyemdir... |
[B]Nilgün - kahramanım[/B]
sen beni bilirsin hiç yalan söyleyemem "aşk bitti" diyorsan bir daha dönmem daha neler neler var yarına yenilenir insan acının külleri savrulur unutur bir daha insan seni gökyüzünde uçamam senin yağmurunla ıslanamam masal bitti kahramanım senin kollarında uyuyamam... sevdiklerimdendir bu da, o keman sesi mest ediyor insani... |
[B]Günce Koral - Nezaket [/B]
ne yazikki degeri bilinmedi bu canim parcanin... |
[B]Yücel Arzen & Devrim Gürenç - iki Alyans[/B]
Bir rüzgar gibi geçti ellerinde gençliğim Bir ömrüm daha olsaydı ah uğruna vermezmiydim Eski bir yalandı aşk denilen masaldı Hiç çıkmıyor aklımdan Haziran akşamları Dilimizde kaldı şimdi bir ayrılık şarkısı [I]Bilmezler nasıl sevdik aşkım, bilmezler nasıl yandık Hani durmaz döner dedin ya biz deli sevdalıydık Hani yıldızlar şahitti, neden görmezler artık Kaderle bağlı iki alyans; Bilmezler biz ayrıldık[/I] |
kübra benim annem bir meleği izliyor bende onun müziğini dinliyorum ne yazıkki.
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN
""SENİ SEVİYORDUM DİYEMEDİM Kİ"" |
uykum geldi yatıp kafayı dinlemeyi düşünüyorum herkese hayırlı geceler.tatlı uykular
|
[QUOTE=guldane;469478]uykum geldi yatıp kafayı dinlemeyi düşünüyorum herkese hayırlı geceler.tatlı uykular[/QUOTE]
ALLAH RAHATLIK VERSİN SİZEDE HAYIRLI GECELER. BİZ SABAHA KADAR BURADAYIZ, SABAH OLUNCA BİZDE İSTİRAHATA AYRILIR, KUZUCUKLAR MÜSADE EDERSEDE UYURUZ. |
[B][I]Ibrahim Tatlises den TEK TEK...................[/I][/B]
|
fatih yeşigül _ay bir daha doğmadı_ süperrrrr bi parça
|
[B]Ahmet Kaya------Unutamam Seni......[/B]
|
[B]Hande Yener - Kazanamadık [/B]
Yazılmış aşklara çare bulamadık Güzeldi her şey yine bir arada olamadık Belki bir gün döner şansımız merak etme Biz senle kazanamadık Hava soğuk bekleme o kapıda Yeterince acı var bavulumda Kimsenin hatrına görünmez aşk aynada Bir kader oyunu yazılmış alnımıza Ne yardan geçer gönül Ne bir kula boyun eğer Bu el senin olsun kader Gün gelir devran döner Yaralı yüreğimize ilaç bulamadık Güzeldi her şey başka kalpleri kırmadık Belki bir gün döner şansımız merak etme Ne sen ne ben bu oyunu kazanamadık |
[B]Zerrin Özer & Seydi - Ah istanbul[/B]
|
[B]Doğa İçin Çal - Divane Aşık Gibi [/B]
Karadeniz müzigi sevenler sakin kacirmasin, 45 farkli sanatci ile yapilan bir düet, siddetle tavsiyemdir muhtesem olmus... |
[B]Kazım Koyuncu - Divane Aşık Gibi [/B]
Rahmetliyi anmadan olmaz, huzur veren muhtesem bir ses, ve fevkalade bir yorum bir Kazim daha gelmez bu aleme :( |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:41. |
|