![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;343096]Asıklık demekle değil söze bak hele
Sözlerin yol gösterir herkese Sazı elbette öğretirim ben yine Öğrenme kabiliyetin çok iyice[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Emin ol cok azimliyim Bilmem varmiki o kabiliyetim Varsin olsun ögrenmiyeyim Yeterki sizlerle karsilikli bir cay iceyim[/COLOR][/I][/B] |
[B]Gel eyyy dost gel ben burdayım
Yeterki gel! Ne olursan ol yeterki gelll İçinde azcık sevgi merhamet varsa gellll İnsanlara sevenleri ayıranlara biraz ders verelim Kötülükle olmaz diyelim Sevenleri ayırmak büyük günahtır diyelim Onların yeri yoktur diyelim bu dünyada En sonun da bütün sevenleri kavuşturalım birbirlerine eyyy dost.... [/B] |
Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor |
Ne ederim neylerim nasıl atarım bilmem
Uzun zaman alacak kayıtlarımı silmem Sadece biliyorum silemedikçe gülmem Zaman tanıyın bana, atlatacağım elbet |
[QUOTE=yerliturkuaz;343102][B]Gel eyyy dost gel ben burdayım
Yeterki gel! Ne olursan ol yeterki gelll İçinde azcık sevgi merhamet varsa gellll İnsanlara sevenleri ayıranlara biraz ders verelim Kötülükle olmaz diyelim Sevenleri ayırmak büyük günahtır diyelim Onların yeri yoktur diyelim bu dünyada En sonun da bütün sevenleri kavuşturalım birbirlerine eyyy dost.... [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insallah kavusur sevenler Sevgilerinin degerini bilirler Sen fazla üzme kendini Bir gün onlarda yaptiklarini cekecekler[/COLOR][/I][/B] |
[quote=sivaBURs;343103]Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor[/quote] Ne oldu siavsburs yine yanarsın Nedir seni böyle yaralayan Varmı bir çare söyle bilelim Aranızı ortanızı bulalım |
[QUOTE=sivaBURs;343103]Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yine seni bayagi karamsar görüyorum Insallah bunlar sadece birer sakadir diyorum Inan yazdiklarini okudukca üzülüyorum Kendini artik biraz toparlamani istiyorum [/COLOR][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;343112][B][I][COLOR="Magenta"]Insallah kavusur sevenler
Sevgilerinin degerini bilirler Sen fazla üzme kendini Bir gün onlarda yaptiklarini cekecekler[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Artık bende vazgeçtim bu sevdadan Sevdiğimin daha fazla üzülmesine dayanamam Kötülükler kötüler cezasını bulur elbet Ama iş işten geçtikten sonra neye yararki....[/B] |
Sizleri seviyorum, bunda yoktur yalanım
Feda olsun sizlere candan arta kalanım Bazen yoğunlaşır duygu, tıkar tüm kanalları Mutluluğun kapısını ben izinsiz çalanım |
[QUOTE=sivaBURs;343109]Ne ederim neylerim nasıl atarım bilmem
Uzun zaman alacak kayıtlarımı silmem Sadece biliyorum silemedikçe gülmem Zaman tanıyın bana, atlatacağım elbet[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insan düsündükce mahvolur bilirim Insallah bu günleri gecirmeni dilerim Zamana birakma bu isleri derim Bir günde silip atmandir benim fikrim[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:54. |
|