|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DeepSkyBlue"][B][I]   Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum,en çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan sevgini seviyorum. [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkOrange"][B][I]      -------------------------------------------------------------------------------- ♥ SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI... [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="SeaGreen"][B][I]    BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.  [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkOliveGreen"][B][I]     BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR KADAR SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU KADAR ANLADIN...  [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Bir çocuğun dudaklarından çıkan sevgi sözcüğü büyüdüğünde aşkla yeşerir. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Bakınca yeşil yaprakların, dokununca sarardığını gördüm, içimden akan nehirlerin birden çekildiğini gördüm | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I]    Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum                         [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Kaçırdığım her şey için pişmanlık duyarsam, pişmanlık duyduğun hiç bir şey için sana acımam. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sevme seni seveni, seni sevsinler. Ağlama, ağlat ki kıymetini bilsinler. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Şerefsiz dostum olacağına, yalancılığıyla masum rolü oynamayan düşmanım olsun daha iyi. | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:36. |  |