![]() |
|
-->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
Birde ben geleyim dedim, benden sonra Sweetgirl gelsin.
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evet evet evet ben geldim :)
benden sonrada bir uyku tutmamis üyemiz daha gelsin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
tamam ben geldim o zaman
benden sonra tekrar sen gelirsin herhelde :) |
...................................
|
-->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;333796][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evet evet evet ben geldim :)
benden sonrada bir uyku tutmamis üyemiz daha gelsin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] valla uyku tutmadı sanki yeni uyanmış gibi enerji doluyum:) benden sonra yarın işe gitmeye erinen biri gelir:) |
--->: -->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Abdurrahman 58;333800]valla uyku tutmadı sanki yeni uyanmış gibi enerji doluyum:)
benden sonra yarın işe gitmeye erinen biri gelir:)[/QUOTE] Evet Serkan yarın işe gitmek bana ölümle beraber.................:mad: Benden sonra en böyük ablam gelir herhalde.............. |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]hmmm sitemizin en büyük ablasi sabiha ablamizmi acaba :S
nese farketmez ortanci abla geldi :D benden sonrada abdurrahman gelir gelde hesap ver bakalim derslerini ne yaptin :) [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
ben geldim :D
benden sonra yerliturkuaz gelir |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]murat hele bir durrrr
benden sonra önce bi abdurrahman gelsinn yok yok vazgectim benden sonra sivaburs gelsin gelirmisin sivaburs :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Yine kızarak uyumaya göndermezsen ben geldim. Benden sonra sivaslı bir kardeşim gelsin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:23. |
|