![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Muhabbetiniz daim olsun.....
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=HaZaN;491607][B][I]Gurbek kuşu öncelikle böyel bir konu açtığın vr gurbetçilerimizi buraya topladığın için çok teşekkür edrim, Rabbim yavruların san bağışasın ben de İstanbul'dan katılıyorum aranıza, evliyim; 12 yaşında bir oğlum ve 11 yaşında bir kızım var her ne kadar çok uzaklarda olmasam da siziler gibi bende memleketimden uzaklardayım. ALLAH bütün gurbetçilerimize sabırlar versin.[/I][/B][/QUOTE]
Tanıştığıma Memnun oldum sizinle herşey güzel... |
[QUOTE=HaZaN;491607][B][I]Gurbek kuşu öncelikle böyel bir konu açtığın vr gurbetçilerimizi buraya topladığın için çok teşekkür edrim, Rabbim yavruların san bağışasın ben de İstanbul'dan katılıyorum aranıza, evliyim; 12 yaşında bir oğlum ve 11 yaşında bir kızım var her ne kadar çok uzaklarda olmasam da siziler gibi bende memleketimden uzaklardayım. ALLAH bütün gurbetçilerimize sabırlar versin.[/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]Sende Hosgeldin ablacim , Rabbim evlatlarini bagislasin insaAllah. Amin..[/B][/FONT] |
[B][I][COLOR=blue]Iyi sohbetler cümleten ...............................................[/COLOR][/I][/B]
|
[B]en güzel yorum konu üzerinde yapılan yorumlardır..:)
kolay gelsin iyi yorumlar..[/B] |
[QUOTE=seva;491614]Tanıştığıma Memnun oldum sizinle herşey güzel...[/QUOTE]
[B][I]Teşekkürler Seva sizlerle de bir arada olunca sohbete doyum olmuyor, tabi yanında çay, birde ksır varsa yeter bayanlara :))[/I][/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;491633][FONT=Comic Sans MS][B]Sende Hosgeldin ablacim , Rabbim evlatlarini bagislasin insaAllah.[/B][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS]Amin..[/FONT][/B][/QUOTE] [B][I]Aminnn inşALLAH hepimiznkini.[/I][/B] [B][I]Hoşbuldum sizlerde hoş geldiniz, sizlerle bir arda olunca sohbete doyum olmuyor.[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;491655][B][I]Teşekkürler Seva sizlerle de bir arada olunca sohbete doyum olmuyor, tabi yanında çay, birde ksır varsa yeter bayanlara :))[/I][/B][/QUOTE]
hehehee :))) ya bu kadınlar kısırı neden bu kadar çok sever :))) |
selam kızlar bugün misafirim vardı yeni uğrayabildim kaoıdan yolcu eder etmez hemen pc nin başına geçtim ev ise dandini çokte yorgunum ve uykuısuzum seva hazan ayten unuttuğum varsa özür topiğimize hoşgeldiniz arkadaşlar iyi niyette bulunan beylerede teşekkür ederim tek tek
|
kızlar şimdilik iyi akşamlar çok yorgunum evi toparlamam lazım yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz byyyy
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:41. |
|