![]() |
|
-->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;333813][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]murat hele bir durrrr
benden sonra önce bi abdurrahman gelsinn yok yok vazgectim benden sonra sivaburs gelsin gelirmisin sivaburs :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Geldim öytmenim. deneme sınavları başarılı geçiyor böyle giderse öss yi tam 12 den vuracam:)[/B] benden sonra sivaburs gelir! |
-->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
ben geldim
benden sonra ablam gelsin :)....... |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sen cagirirsinda gelmezmiyim :)
benden sonra dark_yamtar58 abim gelsin [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;333820][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sen cagirirsinda gelmezmiyim :)
benden sonra dark_yamtar58 abim gelsin [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] beni heç çağırmıonuz ama kusura bakmayın ben geldim benden sonra dark_yamtar58 gelir |
-->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
üzgünüm ama yine ben :D
benden sonra ömer abi gelsin |
--->: -->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=TracyMcGrady58;333823]üzgünüm ama yine ben :D
benden sonra ömer abi gelsin[/QUOTE] teşşekkür ederim murat kardeş davetine icabet ederek geldim benden sonra da swweet gelir :) |
[QUOTE=omercoskun;333822]beni heç çağırmıonuz ama kusura bakmayın ben geldim
benden sonra dark_yamtar58 gelir[/QUOTE] Aaa beni birimi çağırdı -)) Evet geldim Ömer kardeşim................. Benden sonra ortancı ablam gelsin................................ |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben geldim benden sonrada kesin yine omercoskun gelir :) demi
sirayi bozuyorsunuz yaa :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;333828][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben geldim benden sonrada kesin yine omercoskun gelir :) demi
sirayi bozuyorsunuz yaa :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] geldim kerdeş benden sonra da murat gelir |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]bilmeedin
ben geldim benden sonrada sivaburs gelecek dimi ama :) [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:01. |
|