![]() |
Cevap: Sigaraya beklenen zam açıklandı..
içenlere iyi olmuş artık bırakırlar inşallah
|
[B]Daha çok artması tek dileğim :) İnşallah en yakın zamanda içenlerde Mevlamın izniyle bırakırlar.[/B]
|
Bence hala çok ucuz sınırsız zam yapılması lazım...
|
[B][COLOR="Navy"]ya bune ya muratti ne olmuş öyle günde iki baket içiyoz ayıpya bıraksınlar ayağına bune zamya madem içmesinler diyosalar yasaklasınlar satılmasın milleti kandırmasınlar[/COLOR][/B]
|
[I][B]Vayyy beeee tamı tamına 95 kuruş yada 950 bin yada 1 liradan 5 kuruş eksik yada 1 milyondan 50 bin eksik her neyse işte o kadar zam koymuşlar :) bütçenin açığı tütünle kapatılabiliyor teknoloji olarak bayağı bir ilerledik 10un gelmesiyle :)[/B][/I]
[I][B]Günde 1 paket sigara = 5,25 5,25 = 6 Ekmek (üstede 45 krş artıyor bide :D ) 5,25 = 4 Lt Su Hadi bize acımıyorsunuzda öğrencilere acıyın motivasyon kaynaklarını nasıl temin edecekler :confused: :) [/B][/I] |
[B][I][COLOR=gray]Aslinda iyi olmusta . Simdi millet ne yapacak, ya hirsizlik , ya kapkaccilik yada daha kötü seyler yapacaklar. gidisat iyi degil bence[/COLOR][/I][/B]
|
sevinenlere sesleniyorum ben tiryakiyim 36 yıldır kullanıyorum sigara sevinenler siz ekmek yemeden ne kadar durabiliyosunuz söylermisiniz sevinince elinize ne geçiyor bakkaldan almamda kaçak alırım ama alırım dimi bir ben değilim benim gibi yüzlerce tiryaki var onlarda kaçak alır konan zam yanlarına kalır ve hiç bir şeyde yapamazlar kendilerine yaparlar.
|
keşke paketi 50 tl olsa
[IMG]http://www.resimclub.com/data/media/102/ibirgul63_sigara.gif[/IMG] |
[B]ben bu zam paketine uymuyorum.:) yeni zamla birlikte sigaramda maziye karıştı. paradan önce sağlık önemli tabi ,para bulunur ama sağlık zor bulunur bu açıdan düşündüm ,ve sigaraya son verdim paydooos.[/B]
|
[QUOTE=Salim58;508176][B]ben bu zam paketine uymuyorum.:) yeni zamla birlikte sigaramda maziye karıştı. paradan önce sağlık önemli tabi ,para bulunur ama sağlık zor bulunur bu açıdan düşündüm ,ve sigaraya son verdim paydooos.[/B][/QUOTE]
Salim hemserim, Cok sevindim sigarayi biraktigina, epey bir zaman once birakmayi dusunuyordun hatirladigim kadariyla, kutlarim seni! |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:06. |