Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

doğan bulut 24.10.2009 22:32

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=Cley;475068][B]Doğan abi, Basında izlediklerine veya okuduklarına inanarak yazıyorsan yanlış yapıyorsun.[/B][/QUOTE]

hadi öyle olsun kardeşim ama haber kanalları niçin var ben merak ediyorum sizin ayriyeten habercileriniz varsa banada bildirsinlerde bende doğruları yazayım olurmu kardeşş

doğan bulut 24.10.2009 22:41

[QUOTE=Yiğiter;475065]Tv'de gördüklerine,gazetede okuduklarına göre yazılıyorsa yorumlar,okumaya değmez.Zaten gazetede yazıyor..[/QUOTE]

sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor

LaEdri 24.10.2009 22:50

[QUOTE=doğan bulut;475082]sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor[/QUOTE]

Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.

sensetik 24.10.2009 23:27

hergün bakıyorum 1 gıdım ilerleme yok tabiri caiz ise........bu arada samanın altından ne sular akıyor biz burada birbirimizi yerken....plan tamam..açılım tamam...herşey süt liman....şak şak ta şak şak....şak şak ta şak şak...brova plan tamam, herşey süt liman....

qio 24.10.2009 23:50

30 yıllık husumetin 1 haftada bitmesini beklemek fazla lüks olmuyor mu ?
Norveç Hükümeti Dağ kadrosunun yönetimini topraklarında istemiyor diye bir haber izledim bugün , Yani şuna işaret teslim olacak dağ kadrosu yönetimine siyasi sığınma hakkı tanımıyorlar buda oluyor ki lider sıfatındaki insanların teslim olması. Sonuçta bir haber ama bununda içine doldurmak hayallerle olmuyor, senaryo haber içinde fazla ciddi iddalar gerçeklik payı dikkate alınmalı derim ben. Sabır ile Umudu buluşturmak zor olmasa ...

betüs58 25.10.2009 02:07

[QUOTE=doğan bulut;474986]betüş zaten sen neden ne anladığını ben anlamadımki[/QUOTE]

abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...:)

betüs58 25.10.2009 02:08

[QUOTE=ismail 58;474987]EGER SÖZÜNÜZ BANA İSE BEN KALP KIRMAMAYA ÇOK DİKKAT EDERİM.
SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSADA DEFALARCA ÖZÜR DİLERM.[/QUOTE]

yok abii estagfirullah ben genellestirme yaptimm yhane sakin üzerine alinmaa..eger alindiysann hakkini helal et sana demek istememistim......

doğan bulut 25.10.2009 07:05

[QUOTE=Yiğiter;475088]Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.[/QUOTE]

tamam hocam katılıyorumda gezme şansı olmayan lar neyapmalı tabiğki medyanın her yazdığı veya her haberlere taşıdığı doğru değil her nekedar heberlerde görsekde tabiğki ortalığın durumu hakında bizde bazı ilerde bizim de yaşayan akrabalar var veya arkadaşlar var yaşantının nedenli olduğunu görüyoruz ama yinede görsel basında görülen bazı görüntülere inan mak zorundayız elbette yanlı yayın yapan kanallar var onları zaten biliyoruz açıklaman için teşekkürler

doğan bulut 25.10.2009 07:20

[QUOTE=betüs58;475159]abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...:)[/QUOTE]

betüşüm güzel kardeşim kimse kimseyi asıp kesmez o devirleri türkiye çoktan aştı onlar eskiden kaldı bir ülkede tabiğki sağcısıda olacak solcusuda her ne olursa olsun onlar bizim insanlarımız bizim kardeşlerimiz zaten farklı görüşler olmaz ise demokrasi olmaz değilmi ama bir birimizin görüşüne saygılı olmalıyız sağ olmazsa solda olmaz ozamanda demokrasi olmaz burada herkes görüşünü yazıyor ama başkası beğenir beğenmez oda kendi görüşü saygı duymak lazım bazen dozunu kaçırıyoruz fakat oda üzerinde durulan konunun çok hasas olduğunda kaynaklanıyor tamammı canım kardeşim niyetim seni kırmak veya üzmek değil eğer üzdüysem kusura bakma bilmeden olmuştur ama hiç kimseyi kırmak istemem

Klimasuyu 25.10.2009 07:23

[B][I]Benim milletim kimi asıp, kimi keseceğini bilir..! ;)[/I][/B]

H_Turan 25.10.2009 11:35

Son Yaşananlardan Dolayı Akp Gözümden düşmüştür İnanıyorum Çoğu insanında düşmüştür bu da İlerki seçimlerde yansır Bu belki tek başına iktidar olma şansı olmaz Akp nin Çünkü Türk milleti bu tip şeylere hassastır bunuda sandıkta gösterecektir.

barikat58 25.10.2009 11:39

[B][I]Avrupa'nın istediği olmak üzere çünkü ülkemizde yakında iç savaş çıkacak!Her gün gösteriler oluyor bir tarafta kürtler bir tarafta Türkler.Sokak kavgaları İstanbul'da hat safhada!Bu hafta sonu bildigim İstanbul'da 3 ayrı yerde yürüyüş olacak!(Bugün Ankara'da karışabilir ülkücülerin Ankara'da yürüyüşü var)Dışardan gelecek pkklıları karşılamak için hazırlanan bir ekip daha var Atatürk havaalanında pkklıları karşılayacaktı büyük ihtimal arbede yaşanacaktı ve akşam Erdoğan o pkklıların dönmesinin ertelendigini söyledi.[/I][/B]
[B][I]Kısacası ülkede iç savaş kapıda,hükümetin acilen açılım kararını iptal etmesi lazım![/I][/B]

bilal kose 25.10.2009 13:40

son yasananlari hayretle izliyorum vatanini milletini ve mehmetini seven herkes gibi benimde kanima dokundu yuzsuzlugun bu kadarina pes dogrusu nankor herzaman nankordur yedigi ekmege ihanet edeni kimse kabul etmez bunlarin gidecek yerleri kalmadigini herkes biliyor amerika avrupa irak hatta kuzeydeki capulcular bile bunlari istemiyor gidecek yerleri kalmadi yine bu millet sahip cikti bagirindaki atesi eliyile bastirarak hukumetinin arkasinda durmaya calisti bu hainler butun bunlara ramen bu ulkeye adeta kahramlik yapmis edasiyla asla giremez istemiyorum boyle bir acilim yuzlerinde utanma yok sucluluk duygusu yok hasan abi beni iyi tanir ben insan sevgisiyle yugurulmus bir insanim ayrim yapmam ama vatanimi milletimi asalayacak her turlu hareketin karsisindayim ve bugun basbakanda bunun farkina vardi ve surecin durduruldugunu acikladi acaba soruyorum simdi bu milletten gunah gitmismidir kimse artik turk milletinden fedakarlik beklemesin herkes bu yuzsuzlugun bu nankorlugun hesabini kendisi yapsin

altuntas58 25.10.2009 13:50

[B]Hiç kimseye olduğundan fazla değer vermeyecesin acılım felan bu adamları aşar bunlara yüz gömlek bol gelir binlerce şehidimizi yok sayarak vatan hainlerini birer kahraman edasıyla karşılayanların kanı bozuk başka ne denirki?[/B]

betüs58 25.10.2009 14:51

[QUOTE=doğan bulut;475182]betüşüm güzel kardeşim kimse kimseyi asıp kesmez o devirleri türkiye çoktan aştı onlar eskiden kaldı bir ülkede tabiğki sağcısıda olacak solcusuda her ne olursa olsun onlar bizim insanlarımız bizim kardeşlerimiz zaten farklı görüşler olmaz ise demokrasi olmaz değilmi ama bir birimizin görüşüne saygılı olmalıyız sağ olmazsa solda olmaz ozamanda demokrasi olmaz burada herkes görüşünü yazıyor ama başkası beğenir beğenmez oda kendi görüşü saygı duymak lazım bazen dozunu kaçırıyoruz fakat oda üzerinde durulan konunun çok hasas olduğunda kaynaklanıyor tamammı canım kardeşim niyetim seni kırmak veya üzmek değil eğer üzdüysem kusura bakma bilmeden olmuştur ama hiç kimseyi kırmak istemem[/QUOTE]

yhaa tamm abii ben seni gayet ii anliorm bende zaten sag veya soll olllmasinn demiorumkii ama görüs bildirerken kullanilan tabirler üzücü yha..mesele gecenlerde adini vermek istemedim bi hemserim bana beynini yikmaislar gibi bi tabirr kullandii..soruorum size sizce bu kabul edi´lebilir bisimi??ben sadece kendim icin demiorumm genel olaraktaa özelliklede genclerde bakin dikkkat edin ben kendimi cikarmiorum icnden cok fevrii davranislar görülebilio´..insan sinirlenince gercekten ne diyceni ne yapacanii bilmio bende biliorum..ama ne demisler bi lafiii yerinde söliyceksin....burasii öle ulu orta istedigimiz gibi meydann yapcamiz bi yer dill bu da asikar dir eminim....

sıvvaslı 25.10.2009 22:12

kürt açılımı akp nin intihar açılımıdır.şehit yakınları görmüyor mu __? sanki ülkemize gelen hainlerin davul zurna ile karşılandıgını bunun cevabınıda tabiki akp den sandıkda soracaktır.....

ofgurleyuk78 25.10.2009 22:23

Ben öncelikle konumuzun başlığından başlayayım. Bir kere bu kürt açılımı değil Pkk açılımı oldu. Yazılanları okudum çoğu arkadaşım benim gibi düşünüyor. 8 pkk li gelince mi açılım oldu. Bizi birbirimize daha çok düşman ettiler. Akp de yaptığı açılımın yanlış olduğunu gördü. Açılım falan yok. Dış güçlerin bir oyunu. Ne yazık ki bu oyunu Akp eliyle oynadılar. Türkiyede Türk Halkı buna müsade etmez ve etmeyecektir. " Türk kürt kardeştir, pkk kalleştir." ( artık kürtleri eskisi kadar sevmiyorum. Daha doğrusu sevemiyorum.)

ayten58 25.10.2009 22:50

ha şunu bileydin ofgurleyük kardeşim
akıl var mantık var kürt adı üstünde kürt sevilirmi be kürdün neyini seveceksin kardeşim doğurup doğurup eline silah verip dağa gönderiyolar bunun içinmi seveceksin nice ocaklara incir diktiler bunun içinmi nice yavruları öksüz bıraktılar bunun içinmi nice anaların babaların gözlerin kan akıttılar bunun içinmi sevecek siniz sonrada bir zafer edasıyla karşılandılar be lanet olsun o karşılama aklıma geldikçe varya bir kaleşnikof alıp yada roketatar doğuyu taramak geliyor içimden hemde ana babalarıyla bir törememeleri için eşiktekini beşiktekini gebertmek geliyor içimden ah keşke o fırsatı verseler bana aaaah.

Abdurrahman 58 25.10.2009 23:38

[B]Açılımın cevabını bugün (25 ekim pazar) ALPERENLER Tüm Türkiyede gereken yerlere vermiştir ! Fazla söze gerek yok.Tüm ocaklar ortak bir slogan belirledi ve çoğunlukla bu slogan atıldı..Bu slogan fazlasıyla duygularımıza tercüman oluyor..!

[COLOR="Red"]''ŞEHİDİM SANCAĞIN BİZE EMANET'' [/COLOR][/B]

doğan bulut 26.10.2009 05:48

[QUOTE=guldane;475475]ha şunu bileydin ofgurleyük kardeşim
akıl var mantık var kürt adı üstünde kürt sevilirmi be kürdün neyini seveceksin kardeşim doğurup doğurup eline silah verip dağa gönderiyolar bunun içinmi seveceksin nice ocaklara incir diktiler bunun içinmi nice yavruları öksüz bıraktılar bunun içinmi nice anaların babaların gözlerin kan akıttılar bunun içinmi sevecek siniz sonrada bir zafer edasıyla karşılandılar be lanet olsun o karşılama aklıma geldikçe varya bir kaleşnikof alıp yada roketatar doğuyu taramak geliyor içimden hemde ana babalarıyla bir törememeleri için eşiktekini beşiktekini gebertmek geliyor içimden ah keşke o fırsatı verseler bana aaaah.[/QUOTE]

güldane hanım yazdıklarıyın hiç birine katılmıyorum niye çünki kürttün hepisi tererüst değil aynı zamanda tererüstler kürtlerin temsilcisi olamaz törenle karşılamaya gelince o tamamen devletin zafiyeti tayipin adiliği adam avrupada gelecek tererüstlere türen hazırlıyamadı diye gelişlerini erteledi kamu oyunda tepki var rahat karşılıyamayızdiye adam pkk ile içli dışlı çok samimi oldu canım yakında apoyu ziyarete bile gider.

Klimasuyu 26.10.2009 06:28

[B][I]O dağdan inenleri karşılamaya gidenlerin hepsi terörüst değilse neden terörüstleri karşılamaya gidiyorlar Doğan abi..:)
Silah zoruyla mı topladılar o kadar kişiyi..?[/I][/B]

doğan bulut 26.10.2009 07:44

[QUOTE=YILDIRIM;475529][B][I]O dağdan inenleri karşılamaya gidenlerin hepsi terörüst değilse neden terörüstleri karşılamaya gidiyorlar Doğan abi..:)
Silah zoruyla mı topladılar o kadar kişiyi..?[/I][/B][/QUOTE]

tamam kardeşimde doğunun hepsi orada değilki hepsini kast etiğimiz zaman çok yanlış olur mabalda kalırız değilmi ona kaldıkdan sonra devletde oradaydı ayaklarına mahkeme kurmadılarmı bir elazığ .urfa.van.kars,muş,adını sayamadığım birkaç ildaha bunlar sağlam iller onlarıda onlara katarsak haksızlık etmiş olmazmıyız hemde onları popiler eden devlet olmadımı yıldırımcığım doğru ama sapla samanı ayırmamız lazım bunda fevletin zafı çoktur........ teşeküller

Klimasuyu 26.10.2009 07:53

[B][I]Ben teşekkür ederim Doğan abi bak ettim bile..:)

"En iyi kürt ölü kürttür..!" Diyor ve lütfen beni ırkçılıkla suçlamayınız diyorum Sivaslılar...Kürtler tarih boyunca ihanet etmişlerdir devlete, baş kaldırmış, isyanlar çıkarmışlardır...[/I][/B]

ayten58 26.10.2009 08:00

kimin kardeşi bee yürübe metin kim tutar seni aslanım benim
atatürk zamanında gebertip denize dökecekmiş hangi p.engellediyse engellemiş o dönemde
ama atacığım demişlerki ilerde bunlar türklerin başına bela olur dekleride çıktı bak ruhun şaad olsun atam gelmeden geleceği görmüşün.ama keşke size manii olanı dinlemesydin.

doğan bulut 26.10.2009 08:02

[QUOTE=YILDIRIM;475538][B][I]Ben teşekkür ederim Doğan abi bak ettim bile..:)

"En iyi kürt ölü kürttür..!" Diyor ve lütfen beni ırkçılıkla suçlamayınız diyorum Sivaslılar...Kürtler tarih boyunca ihanet etmişlerdir devlete, baş kaldırmış, isyanlar çıkarmışlardır...[/I][/B][/QUOTE]

yok abisinin katılmıyorum ama görüşünede saygı duyarım

doğan bulut 26.10.2009 08:06

[QUOTE=guldane;475539]kimin kardeşi bee yürübe metin kim tutar seni aslanım benim
atatürk zamanında gebertip denize dökecekmiş hangi p.engellediyse engellemiş o dönemde
ama atacığım demişlerki ilerde bunlar türklerin başına bela olur dekleride çıktı bak ruhun şaad olsun atam gelmeden geleceği görmüşün.ama keşke size manii olanı dinlemesydin.[/QUOTE]

doğuda deniz yoki hangi denize dökecekti............ çok ilkelce birdüşünce hiç katılmıyorum hiç

ayten58 26.10.2009 08:10

evet yıldırımcım bencede en hayırlısı
en güzeli
en masumu
kürt ölü olanı ölünce çok güzel oluyolar be dimi.
allah diğerlerinede nasip etsin ama eceliyle değil tabii işkenceyle çünkü bizim evlatlarımız da eceliyle değildi mayınla mermiyleydi ruhları şaad olsun canlarımızın.

ayten58 26.10.2009 08:14

doğuda öldüreceğini yazmadımki ben denize dökülen düşmanlar denizdemi yaşıyordu topladı hanlara hamamlara doldurdu sonra denizin kenarına dizip vurdurdu öyle okuduk ve büyüklerimizden dinledik benim dedemde anneannemde bunları görüp içinde yaşayan insanlar olduğundan çok iyi biliyorum kurtuluş savaşını işte bunlarıda toplayıp götüreceti gebertip dolduracaktı denize ah keşke olsaymış.

doğan bulut 26.10.2009 08:18

[QUOTE=guldane;475545]doğuda öldüreceğini yazmadımki ben denize dökülen düşmanlar denizdemi yaşıyordu topladı hanlara hamamlara doldurdu sonra denizin kenarına dizip vurdurdu öyle okuduk ve büyüklerimizden dinledik benim dedemde anneannemde bunları görüp içinde yaşayan insanlar olduğundan çok iyi biliyorum kurtuluş savaşını işte bunlarıda toplayıp götüreceti gebertip dolduracaktı denize ah keşke olsaymış.[/QUOTE]

vallahi sen şu yazdıklarını hayretler içinde okuyorum sen şu son yazdığını defalarca tekrar tekrar okurmusun akıl mantık alacak bir olu orta yazılacak yazılarmı

doğan bulut 26.10.2009 08:20

BEN BU KONUDA SIKILDIM ARTIK YORUM YAPMIYACAĞIM

ayten58 26.10.2009 08:51

neden akılsız gibi bir halimmi var benim anlamadım doğancım
akılda alır mantıkda alır orada saçma birşey yok gördüğüm kadarıyla siz tarih okumadınızmı okulda atatürkün neler yaptıklarını bilimormusunuz ben atamla yaptığı işlerden dolayı gurur duyuyorum öylede devam edecek sen kurtuluş savaşında neler yaşandı düşman denize nasıl döküldü okumadınmı okuduysan anlarsın yazdığımı ama galiba unutmuşunkeşke anneanneme anlattırıp kameraya alsaymışım kadın baştan sona kaç yıl esir kaldıklarını bile anlatırdı benim anneannemin izmirli olduğunu bilmiyosun dimi pardon şimdi anladım neden anlamadığını.dedm kurtuluş savaşında gazi olmuştu rahmetli.

Kardelencicegi 26.10.2009 09:37

[B][COLOR="DarkRed"]Köküne kibrit suyu bu pkklilarin.

Hükümet hic bir zaman mazlumun ayagina hakim savci yollamadi ama pkk lilara cok deger veriliyor.
iMRALIDAKI ITMI YÖNETIYOR TÜRKIYE YI TAYYIP BEY MI.?????????[/COLOR][/B]

[COLOR="Red"][B][I]Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! [/I][/B][/COLOR]

[B][COLOR="DarkRed"][I]
HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ IMRALIDA 1 İT OĞLU İT!!!!
UYUMA TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!!!!!
VATANI İÇİN CAN VEREN ASKERLER BU ÜLKEYİ ŞEREFSİZLER SATSIN
DİYEMİ,
KÜRT ACILIMI YAPSIN DIYEMI, VE DAĞA CIKIP 20-24 YASINDAKİ ANAKUZULARINI ÖLDÜRSÜN DİYEMİ,
SONRADA BİZİM İÇİMİZE GİRİP PROPAGANDA YAPSIN DİYEMİ,
!!UYAN TÜRKİYEM UYAN BUNLARA GÖZ ACTIRDIKCA ATALARIMIZ-BABALARIMIZ-DEDELERİMİZ
-ABİLERİMİZ-ANALARIMIZ-
KARDEŞLERİMİZİN KANI YERDE KALMASIN,
MEZARDA YÜREKLARİ SIZLAMASIN HELE BİZE BU ÜLKEYİ EMANET EDEN --
ULU ÖNDERİMİZ MERHUM GAZİ MUSATAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN
YÜREĞİ SIZLARSA YAZIKLAR OLSUN BİZİM GİBİLERE SON SÖZÜM
!!!UYAN TÜRKİYE UYAN........![/I][/COLOR][/B]

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img207.imageshack.us/img207/4800/83944062ga3.gif[/img]

doğan bulut 26.10.2009 09:45

[QUOTE=guldane;475561]neden akılsız gibi bir halimmi var benim anlamadım doğancım
akılda alır mantıkda alır orada saçma birşey yok gördüğüm kadarıyla siz tarih okumadınızmı okulda atatürkün neler yaptıklarını bilimormusunuz ben atamla yaptığı işlerden dolayı gurur duyuyorum öylede devam edecek sen kurtuluş savaşında neler yaşandı düşman denize nasıl döküldü okumadınmı okuduysan anlarsın yazdığımı ama galiba unutmuşunkeşke anneanneme anlattırıp kameraya alsaymışım kadın baştan sona kaç yıl esir kaldıklarını bile anlatırdı benim anneannemin izmirli olduğunu bilmiyosun dimi pardon şimdi anladım neden anlamadığını.dedm kurtuluş savaşında gazi olmuştu rahmetli.[/QUOTE]

ben sana akılsızsın diye birşey demedim yazdıkların saçma dedim diyorumda sen kurtuluş savaşını nereden getirdin bukonuyla bir etin anlamadım kurtuluş savaşında kürtler yokmuydu beraber savaşmadıkmı atatürke birşrydiyenmi oldu sen hepsini kattın karıştırdın özür dilerim ama çok saçma

Kardelencicegi 26.10.2009 09:58

[B][I][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img188.imageshack.us/img188/3783/devletbzm.jpg[/img][/url]

DEGERLI HEMSEHRILERIM.

BEN IRKCI DEGILIM. KÜRTLERI SEVMEM BEN.

HEPSI DESTEKLIYOR HEMEM HEMEN BENIM TANIDIKLARIMIN.
KOMSULARIM VAR SELAM, A.SELAM. EVLERINE GITMEM.
HEPSININ EVINDE IMRALIDAKI ITIN RESMI VAR.
KIMKI BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSA BEN ONA IRKCIYIM.
ALINAN ALINSIN TAMAM MI.? KIMSENIN HAKKI YOK BU VATANI BÖLMEYE.
KIMSENIN ÖLÜMÜNÜ ISTEMEM.
KARDESCE YASAYABILSEK KESKE. SU ÖLÜMLÜ DÜNYADA.
YARIN AHIRETTE BIZE BUNLARI SORMAYACAKLAR.
kÜRT, TÜRK AYNI YERE GIDECEGIZ, DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR.
iYI BIR MÜSLÜMAN OLMAK EN IYISI DEGILMI.?

SOYSUZLAR YÜZÜNDEN BIRBIRINIZIN KALBINI KIRMAYIN.

RAHMERTLI DEDEM SU SÖZÜ SÖYLERDI.
AF BUYRUN KÜRT, LE ITIN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ DERDI.:)

HAKLI TARAFLARI COKMUS BAZI KÜRTLERI TANIDIKCA ÖGRENDIM.
KATILIRSINIZ, KATILMAZSINIZ SAYGI DUYARIM. :)

KIM BANA NASIL DAVRANIYORSA, BEN AYNI SEKILDE MUAMELE EDERIM.[/COLOR][/I][/B]

Dilsad Hatun 26.10.2009 10:31

[QUOTE=Kardelencicegi;475590][B][I][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img188.imageshack.us/img188/3783/devletbzm.jpg[/img][/url]

DEGERLI HEMSEHRILERIM.

BEN IRKCI DEGILIM. KÜRTLERI SEVMEM BEN.

HEPSI DESTEKLIYOR HEMEM HEMEN BENIM TANIDIKLARIMIN.
KOMSULARIM VAR SELAM, A.SELAM. EVLERINE GITMEM.
HEPSININ EVINDE IMRALIDAKI ITIN RESMI VAR.
KIMKI BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSA BEN ONA IRKCIYIM.
ALINAN ALINSIN TAMAM MI.? KIMSENIN HAKKI YOK BU VATANI BÖLMEYE.
KIMSENIN ÖLÜMÜNÜ ISTEMEM.
KARDESCE YASAYABILSEK KESKE. SU ÖLÜMLÜ DÜNYADA.
YARIN AHIRETTE BIZE BUNLARI SORMAYACAKLAR.
kÜRT, TÜRK AYNI YERE GIDECEGIZ, DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR.
iYI BIR MÜSLÜMAN OLMAK EN IYISI DEGILMI.?

SOYSUZLAR YÜZÜNDEN BIRBIRINIZIN KALBINI KIRMAYIN.

[COLOR="Red"]RAHMERTLI DEDEM SU SÖZÜ SÖYLERDI.
AF BUYRUN KÜRT, LE ITIN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ DERDI.:)[/COLOR]

HAKLI TARAFLARI COKMUS BAZI KÜRTLERI TANIDIKCA ÖGRENDIM.
KATILIRSINIZ, KATILMAZSINIZ SAYGI DUYARIM. :)

KIM BANA NASIL DAVRANIYORSA, BEN AYNI SEKILDE MUAMELE EDERIM.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]
Rahmetli Dedemizin Mekani Cennet olur insaAllah . Sizinde Yureginize saglik ablacim.
[/B]
[B][I]Dilsad Hatun +[/I][/B]

Cley 26.10.2009 10:57

[B]Sen en iyi kürt ölü kürt dersen onlar da en iyi türk ölü türk deme hakkına sahip olur. Hep bu zihniyet yüzünden bu hallere düştük. Vuralım kıralım öldürelim. Beşikteki bebeklerini bile öldürmeyi düşünenlerimiz var. Cahiliye dönemine geri mi dönüyoruz acaba...[/B]

doğan bulut 26.10.2009 11:14

[QUOTE=Cley;475610][B]Sen en iyi kürt ölü kürt dersen onlar da en iyi türk ölü türk deme hakkına sahip olur. Hep bu zihniyet yüzünden bu hallere düştük. Vuralım kıralım öldürelim. Beşikteki bebeklerini bile öldürmeyi düşünenlerimiz var. Cahiliye dönemine geri mi dönüyoruz acaba...[/B][/QUOTE]

doğru katılıyorum nekadar saçma ya ben 20 ci asırda bu zihniyeti çok yadırgadım doğrusu kürtler bizim kardeşlerimiz üç beştane kanı bozuk ola biliyo ama hepsini karıştırmak doğru olurmu hayır olmaz

Kardelencicegi 26.10.2009 11:22

[B][I][B][I][COLOR="DarkRed"]Ben genelleme yapmiyorum dikkatinizi cekerim bazilari dedim. :)

Kardesce, insanca, baris icinde yasamak her insanin hakkidir.
[/COLOR][/I][/B][/I][/B]

doğan bulut 26.10.2009 11:27

[QUOTE=Kardelencicegi;475625][B][I][B][I][COLOR="DarkRed"]Ben genelleme yapmiyorum dikkatinizi cekerim bazilari dedim. :)

Kardesce, insanca, baris icinde yasamak her insanin hakkidir.
[/COLOR][/I][/B][/I][/B][/QUOTE]

sinin yazına yorum yapmadımkizaten

Kardelencicegi 26.10.2009 11:31

[B][I][COLOR="Purple"][QUOTE=doğan bulut;475631]sinin yazına yorum yapmadımkizaten[/QUOTE]

Biliyorum kardesim. :)

Ben genelleme yapmayi sevmem.
Ha kimse bes parmagin besi bir degil diye hükümde yürütmesin o parmaklarin kaslarinin bir oldugu yer var,
boy farkina bakmaksizin hareketi bir kasta birlisiyor dermisim. :D[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:01.