![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Gülşen - Sakıncalı[/B]
|
[B]Onur Akın Yüreğimdesin
Bırakmasın seni yasta, yıkıntılarda Felek yine pusudadır, sesin uykuda Kuru bir gül bile olsa yolla dostuna Rengini kimse bilmesin, yüreğimdesin Eski yaradan iz Yeni başlayan söz Küle gizlenen köz gibi Yüreğimdesin Kendi meyve yüklü dalın sana yasaklı Bak yine de avucunda dünyalar saklı Geriye gözyaşı değil, sevdamız kaldı Bu sevda önünde eğil, yüreğimdesin Eski yaradan iz Yeni başlayan söz Küle gizlenen köz gibi Yüreğimdesin[/B] |
[B]Sıla - İnşallah [/B]
|
[B]Dima Bilan - Changes[/B]
|
[B]Sıla - Yara bende[/B]
defalarca nester vurulan sonra gecti deyip sarilan ama hala kanayan yara bende |
[B]Sıla - En Doğru Zaman[/B]
Yeni bir hayat kurdum icine huzur koydum yaslandim arkama dünü kövdum.. |
[B][I]Orhan Olmaz _ Su Misali ...[/I][/B]
|
[B]Burcu Güneş - Seven[/B]
neden seni arıyorum bittiyse? neden vazgeçemiyorum ben senden? neden hep affediyorum ben? seven ben sevenim seven.... |
[B]Sertap Erener - Bu Böyle[/B] (Mustafa Ceceli Versiyon)
muhtesem bir ses ve sarki... |
[B]Başındaki yazmayı da sarıya mı boyadın?[/B]
Bu türküler öldürecek beni..:) |
[B]Mustafa Ceceli - Limon Çiçekleri[/B]
|
[B] Grup 84 - Azap
Hayat o kadar acımasız ki sevgilim.. Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez. O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle. Sokaklar dile gelir, söylemezler yanlış nerde. Hadi kurtar beni bu hayattan.. Gel, kurtar beni bu azaptan. Hadi kurtar beni yine eskisi gibi.. Bi' baba sevgisi gibi.. Ağır ve yavaş. Günah o kadar acımasız ki sevgilim. Nefes alıp verirken azap çeker ruhun bile. O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle. Sokaklar dile gelir söylemezler yalnış nerde. Hadi kurtar beni bu hayattan.. Gel, kurtar beni bu azaptan. Hadi kurtar beni bu hayattan gel kurtar beni Yine eskisi gibi.. Bi' baba sevgisi gibi.. yine eskisi gibi bi baba şevkati gibi Ağır ve yavaş. Gel, kurtar beni bu azaptan. [/B] |
[B]Onur Şan - Anladım [/B]
yavas yavas türkülere dalmak üzereyim : )) |
[B]Yavuz Bingöl - Türlü Türlü[/B]
Sen gelmezsin bir türlü dertlerim türlü türlü nice dertleri cektim bu baska türlü... cok ama cok sevdigim bir türküdür dinlemeyenlerede tavsiyemdir... |
[B]Sevcan Orhan - Bir gönüle aşk girince[/B]
|
[B]Sevcan Orhan - Darildim Ben Sana Canim [/B]
|
[B]Sevcan Orhan - Nazlı Yar [/B]
|
beyaz şovu dinliyorum
hadise var izleyemiyorum çünkü oğlumun odasında pc nin başındayım |
Arif Nazim _Ihtilal :
Senin adin gecince zehir bile bal ; olur gozun gozume deyse sanki Ihtilal olur ... |
[B]Sevcan Orhan - Ay dogar ayazlanir[/B]
haydi cifte telliye ayse fatma hayriye capkinliktan usanmaz yasi gelse elliye hobaaa oh oh : )) |
gıız gözlerine nazar değecek çek onları avatarından
|
[B]Sevcan Orhan - Kara koyun etli olur[/B]
oyna yarim oyna ikimiz bir boyda oynamazsan nazli yarim gencligine doyma costum bikere : )) |
[QUOTE=guldane;472241]gıız gözlerine nazar değecek çek onları avatarından[/QUOTE]
Yok abla birsey olmaz :) |
[B]Candan Ercetin - kadifeden kesesi [/B]
aman yolla beyogluna yolla canim yolla istanbula yolla yolla yar yolla |
[B]Aytekin Atas - Üryan Geldim[/B]
üryan geldim gene üryan giderim ölmemeğe elde fermanım mı var azrail gelmiş de can talep eder benim can vermeğe dermanım mı var dirilirler dirilirler gelirler huzur-ı mahşerde divan dururlar harami var diye korku verirler benim ipek yüklü kervanım mı var er isen erliğin meydana getir kadir mevlam noksanımı sen yetir bana derler gam yükünü sen götür benim yük götürür dermanım mı var karac'oğlan der ki ismim öğerler ağı oldu yediğimiz şekerler güzel sever diye isnad ederler benim hak'tan özge sevdiğim mi var en begendigim türkülerden biridir, bu yorumu dinlemeyen var ise mutlaka dinlesin... |
[B]Hande Yener - Aşk kadın ruhundan anlamıyor[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]ATV.[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]SIYASET MEYDANI-ERMENI ACILIMI[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]PROGRAMINA BAKIYORUM:rolleyes:[/B][/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
|
ben haala beyaz dinliyorum ne yazıkki
|
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
bende kaybolanı sende bulmak güzel yetim unutulanı sende görmek güzel güzel demek yetmez muhteşem olmalıyız bakir bir yere seninle varmalıyız bir umut gözlediğim yılardır beklediğim kalbimin sahibisin sen çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm ömrümün sahibisin sen bu ilk kalbimin vurduğu sesi dilerim bitmesin bu tutku sevgi kulak verdiğinden dökülen seslere bir söz diyemem bana versene evlenir misin benimle.... kader kıymet budur kısmet buna denir mutluluksa dileğin seninle yaşamalı yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız mucize bir yere seninle varmalıyız bir umut gözlediğim yılardır beklediğim kalbimin sahibisin sen |
[B][COLOR="DarkGreen"]Candan Erçetin- Mühim değil[/COLOR][/B]
|
sertab erener -BU BÖYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Pinhani - Ben Nasıl Büyük Adam Olucam
Görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim Adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım Koştum dere tepe aştım dolaştım Kimin uğruna, ne uğruna Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim Denemekle olmadı zaten yenildim Kimin uğruna, ne uğruna |
ben yüksek sese tepkiliyim işte bu yüzden pek müzik dinlemem türküyüde ali izin verirse dinlerim çünkü türkü dinlediğim zaman ağır dinlerim yada ali çalacak ben dinliycem öyle daha güzel oluyor aliyi ikna edebilirsem tabii.
|
[B]Ahmet Safak_ Muska
Bu sevda yakti baska bir kiz bakalim :)[/B] |
Atilla Yilmaz
[B][COLOR="Red"]Altaylardan Tuna'ya[/COLOR] Türk'ün ayak izi var Gök bayrak boynu bükük hala kanayan yarası var Oy nenni nenni nenni oy nenni yar Aramızda dağlar uçurumlar var Al bizi de sürü sen vatan ol da yürü sen Kerkük durma yürü sen daha yolun yarısı var Oy nenni nenni nenni oy nenni yar Oyun oyun içinde nece edim yar [COLOR="Red"]Garip durmak ar gelir sınırların dar gelir Böyle durmak zor gelir Kıbrıs diye davamız var Oy nenni nenni nenni oy nenni yar Biz bunlarla kardeş olamayız yar[/COLOR] Zalime kaş çatacak düşmana kan kusacak Sanma böyle susacak her şeyin bir sırası var Oy nenni nenni nenni oy nenni yar Türkler boyun eğmez kimselere yar Oy nenni nenni nenni oy nenni yar Birgün elbet hesap sorulacak yar[/B] |
[B][COLOR="Purple"]Sertap Erener- Hayat beklemez.[/COLOR][/B]
|
ordunun dereleri aksa yukarı aksa
kız ben seni alırım ordu üstüme kalksa babam anneme sevda çekerken saz elinde söyler miş eskiden köy odaları olurmuş dedem gördüğü yerde kovalarmış. allah rahmet etsin üçünede. |
[B][I]Yüceler Yücesi [/I][/B]
|
o ney hiç duymadım
devrile devrile boyun devrile ali kızıltuğdan en sevdiğim türkü ama sakın kimse üstüne alınmasın. |
yalın.........ki sen
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:01. |
|