![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]ne güzel sizler sarkilar i türküleri dinleye durun:)benim hic keyfim yok su an belgesele bakiyorum:confused:[/B][/FONT][/COLOR]
|
Murat Ince _ Saat On iki .
|
kafamı......................:D
|
[B]Samanic
Tanri TürK'e Yar olsun Turan eller var olsun Düsmanlar Kahrolsun[/B] |
başkalenin sessizliğini
|
kasanın sesi birde benim kafamın sesini.
|
mazot sobam yanıyor,birde sigaram,pencerem acık biraz,,,sessizlık mest etmiş başkalenin :)
|
Ali Aksoy_ Eylemler Güzeli ..
|
ben haala kafamı dinliyom ama bi türlü ne dediğini anlamıyom
alzaymırmı oldum ne korkuyom. |
ONUR ŞAN-YARİM YARİM
|
[B]Çağrı - Kapıyı Kapat [/B]
Kapıyı kapat sessizce Rahatsız ettin yeterince Mecbursan konuşmaya Son sözünü söyle |
DENİZ SEKİ- ŞAKA DEĞİLLLL
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]Esref Ziya : Bir Günes doguyor [/COLOR][/B]
|
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
Bende kaybolanı Sende bulmak güzel. Yitip unutulanı Sende görmek güzel. Güzel demek yetmez Muhteşem olmalıyız. Bakir bir yere, Seninle varmalıyız. Bir umut gözlediğim, Yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen. Çırpınıyor yüreğim, Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen. Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku, sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz, bir evet bana versene. Evlenir misin benimle? Kader, kıymet budur Kısmet buna derim. Mutluluksa dileğim Seninle yaşamalı. Yaşamakla bitmez Muhteşem olmalıyız Mucize bir yere Seninle varmalıyız. Bir umut gözlediğim, Yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen. Çırpınıyor yüreğim, Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen. Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku, sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz, bir evet bana versene. Evlenir misin benimle? |
[COLOR="RoyalBlue"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Mustafa Cihat : Suskunlugun Bedeli .![/FONT][/B][/I][/COLOR]
|
TÜRKÜ-diyar diyar
gözyaşlarım yağmur gibi yağıyor bu hasretlik yüreyimi yakıyor kimse garip hallarımı bilmiyor ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deĞersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar aramızda engeller var sıralı laf anlamaz gönlüm kara sevdalı eksilmez ezelden bahtım karalı ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deĞersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar |
SELİM GÜLGÖREN-DURGUN ATEŞ
Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev alıyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Sen sönmeyen ateşimsin sanıyorsun kendini Sanki bir alev oluyorsun sevgilim, Külleri bile bana seni anımsatmıyor artık işte gördüğün gibi. Bir aşk rüzgarı görüyorum hala sende, Esiyor ama herzamanki gibi yanlış olduğu yerde. Bir deli fırtınam sanıyorsun kendini hala, Unutma ki dünya bu yalan olan her şeyin farkında. Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? Durgun ateş söyle bunun neresini söndüreceksin? Ki zaten yanmış olan yanlış aşkların olduğu yerde değil mi? |
[B][I]SEZEN AKSU[/I][/B]
[B][/B] [B][I]SEN AGLAMA DAYANAMAM[/I][/B] |
sivassporun macını radyodan dinliyorum:D
|
[B]Funda Arar - Karartma Günleri[/B]
Bir zindanda koyver beni Karartma günleri geçer gider Bir kurşunla çek vur beni Kanım diner, yaram geçer gider Sen gitme ben yalnız Geçmez gün göz göre göre Bin pişman bir düşman Zaman hep yüz bula bula Sevensiz soransız ben sensiz Ah bile bile Kalır meçhul olurum… |
[B]Petek Dincöz - Değme Keyfime [/B]
dilinin ucunda balın olayım kırma beni dalın olayım başka birini koyma yerime sen bana gel ben kulun geleyim |
[B]Kutsi - Aynadaki Yüzünün Karsiligi Benim [/B]
Bu aralar bir şeyler oluyor dünyamda Bi' kaç bişeyi kafama takmışım sorma Üstümün başımın kusuruna bakma Sensizliğe henüz alışamadım Ne olur benim için huzurunu bozma Ne derim ne söylerim hiç yorulma Gözlerin kalbindeki anlatıyor Sensizliğe henüz alışamadım Eve dönünce beni düşünme Senden son bir isteğim var tanıştığımız günü bile unut Aynadaki yüzünün karşılığı benim Gördün mü sevgilim Buna sevda diyorlar Uğrunda can veriyorlar |
[B]Sevda - Annem Gibi [/B]
haksızlığıda koydum bavuluma yanlızlığıda aldım yanıma teşekkür ettim her şey adına gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum eyvallah |
[B]Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti [/B]
iste bu sese hastayim... |
ebru gündeş demir attım yanlızlığa....
|
sessizliği.............:D
|
[B][I][COLOR="DarkOrchid"]Günel
Adi yok Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Ne sen varsın ne ben varım Baktım senli benli sayfalara Yazdığımız her şey yarım Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalımmı ne dersin Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Senli değil benli değil Nasıl çekip gittik birbirimizden Sebep neydi belli değil Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalımmı ne dersin. [/COLOR][/I][/B] |
aynur doğan........dar hejiroke
|
[B][I][COLOR="Purple"]Aynalı Körük
Sevcan Orhan Oğlanın adı ömer belimi sıktı kemer Oğlanın adı ömer belimi sıktı kemer Belim ince beline belim ince beline Yakışır gümüş kemer Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem Gel dağları aşalım hilalde buluşalım Gel dağları aşalım hilalde buluşalım Girelim biz kolkala girelim biz kolkala Çamlıkta dolaşalım Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem[/COLOR][/I][/B] |
dino...........o yare,o hewale
|
[B][I][COLOR="Navy"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün.........[/COLOR][/I][/B] |
[B][I]Kaçinci göz yasim dolan gözümde
Geceler içimde yaniyor simdi Umudum tükendi gurbet elinde Uykularim benden kaçiyor simdi Geçmez günler geçmez aylar geçmez zaman Ne olurdu bu baharda yanimda olsan Simdi sen yoksun gönül bahçemde Sarkilar sustu nagmelerde Artik son vuruslari kalbimin Dem vuruyor hazan ve ölüm Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun gözlerimdeki umut ve hüzün Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni yalnizligimi ve öylece gidisini[/I][/B] Mustafa Cihat : Gecmez Gunler |
[B][I]Burhan Cacan[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Kursunlara gelisin[/I][/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün.........[/COLOR][/I][/B] |
[B][U]Mustafa CiHat __ Can Dedim[/U]
Sırtında bir eski hırka, ellerinde nasır, Bir can geldi gurbet elden, yüzünde kahır. Can dedim, canan dedi, Dost dedim, dostum dedi, Kal dedim, kalmam dedi, Kalmam dedi, kalmam dedi. Yar dedim, yaren dedi, Sev dedim, sevmem dedi, Gül dedim, gülmem dedi Gayrı gülmem, gülmem dedi. Sözünde bir dertli türkü, gözlerinde hüzün, Bir dost geldi gurbet elden, özünde özüm. Can dedim canan dedim Dost dedim dostum dedim Kal dedim kalmam dedi Kalmam dedi, kalmam dedi. Yar dedim, yaren dedi sev dedim, sevmem dedi Gül dedim, gülmem dedi gayri gülmem, gülmem dedi.[/B] |
[B]Kaçinci göz yasim dolan gözümde
Geceler içimde yaniyor simdi Umudum tükendi gurbet elinde Uykularim benden kaçiyor simdi Geçmez günler geçmez aylar geçmez zaman Ne olurdu bu baharda yanimda olsan Simdi sen yoksun gönül bahçemde Sarkilar sustu nagmelerde Artik son vuruslari kalbimin Dem vuruyor hazan ve ölüm Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun gözlerimdeki umut ve hüzün Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni yalnizligimi ve öylece gidisini [/B] [B][U]Mustafa Cihat : Gecmez Gunler[/U][/B] |
[B][I][COLOR="DimGray"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün......... Inadina bu eser nedense bilmiyorum ama.:([/COLOR][/I][/B] |
[B]
gülmeyenler bahçesinde bir gül ile dertleştim dedim nedir ürmelalin yalnızlığımı seçtin dedi ben de bir gülüm isterdim hep gülmeyi gülistanda dem tutup sevmeyi sevilmeyi ağlamam ondan gözyaşım ondan yapayalnız kalmışım dertlerim ondan.. [/B] [B][U]Mustafa Cihat _ Gulmeyenler bahcesi[/U][/B] |
[COLOR="Purple"][B]Şuan Anacığımı dinliyorum:):):):):) [/B][/COLOR]
|
[B][I][COLOR="Black"]Yavuz Bingöl
İki Dağın Arasında İki dağın arasında kalmışam Bülbül gibi daldan dala (konmuşam oy - 2) Ne gün görmüş ne de murat almışam Ana beni bir kötüye (verdiler oy - 2) Verdiler de günahıma (girdiler oy - 2) Bülbül gibi ahu zarı çekerim Gözyaşımı gül bağrına (dökerim oy - 2) Bu ne gündür zehir olsa içerim Ana beni bir kötüye (verdiler oy - 2) Verdiler de günahıma (girdiler oy - 2) Arkadaşlar benim derdim yeğindir Ciğerimde fitil işler (düğündür oy - 2) Hiç bilmezem ne saattir ne gündür Ana beni bir kötüye (verdiler oy - 2) Verdiler de günahıma (girdiler oy - 2)[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:59. |
|