![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Erenlerim sizlere intizarim var,
Bu dünya geliyor artik bana dar, Disarisi soguk yagiyor bak kar, Üsüyorum dostlar siz olmayinca. |
[QUOTE=sandalli;343407]Erenlerim sizlere intizarim var,
Bu dünya geliyor artik bana dar, Disarisi soguk yagiyor bak kar, Üsüyorum dostlar siz olmayinca.[/QUOTE] Teessüf ederim, geldiğimi görmedin mi Ben geldim dedim, muradına ermedin mi Kara kışın geleceği sonbahardan belli oldu Kışın sıcak tutacak kazağını örmedin mi |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ben artik ozanlikdan istifa ediyorum
En iyisini yapip emeklilige ayriliyorum Ne o hayidir cokmu sasirdiniz birden Tabiki sadece saka yapiyorum :D [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;343408]Teessüf ederim, geldiğimi görmedin mi
Ben geldim dedim, muradına ermedin mi Kara kışın geleceği sonbahardan belli oldu Kışın sıcak tutacak kazağını örmedin mi[/QUOTE] Ah kardesim senin yüregin yara, Yakismiyor sana baglama kara, Bin tane kiz feda olsun sana, Biri gitse bini gelir yanina senin. |
Bende katiliyim size
bende yaziyim bir tane haydi hepimiz yazilim bu kadar yetmez daha cok yapalim |
[QUOTE=veysel;343414]Bende katiliyim size
bende yaziyim bir tane haydi hepimiz yazilim bu kadar yetmez daha cok yapalim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Aslinda bayram gecene kadar katilmayacaktim Seni gördüm yine dayanamadim Ahhh ben bu ozanligi birakirmiyim Kim bilir belkide bu gidisle Asik'lara katilirim[/COLOR][/I][/B] |
Sweetgirl abla cok güzel yaziyorsun
Bende dayanamiyorum yaziyorum Ne diyecegimi bilemiyorum Allah kolaylik versin |
[B]Ne olur affeyle beni
Bende biliyorum suç bende Ama naparsın çımamalıydım karşına Görmemeliydim seni Şimdi acı çekiyorsun dimi... Daha çok acı çekeceksin çoooook.....[/B] |
[B][COLOR="Red"]Sivasspor sen cok yasa
Canim feda olsun sana Hic birseye degisilmez Senin sevgin bu dünyada[/COLOR][/B] :):) |
[B][COLOR="Blue"]Herkese Iyi Geceler
Yarin okul var Ben kaciyorum size iyi muhabbetler diliyorum[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:47. |
|