![]() |
|
Cevap: -->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[quote=Yiğiter;333496][B]Celine Dion-Because you loved me..[/B]
You were my voice when ı couldnt speak .... I'm everything I'm,because you loved me...[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]ve halen türkçe konuşabiliyorsun :D :D :D[/COLOR][/B] |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Harun Keskin
Ecelim gelmeden Öldürme Beni Ela gözlerine kurban oldugum Ecelim gelmeden öldürme beni Gizlice ugrunca severim seni Sirrimi kimseye bildirme benim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Özcan Türe yar yar
Sen baharim sen yazimsin Karda kisda koyma beni El gibi sirtini dönüp Yüreginden atma beni Yar yar beni bana birakma yar yar Beni ele birakma yar yar Sebebim olursan yar yar Beni yalniz birakma yar yar[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Şu anda [url]www.besteciler.com[/url] sitesinde oylama ile seçilip bestelenen sözlerini benim yazdığım şiirimi Yılmaz Tatlıses tarafından bestelenen HOŞÇAKAL GİDİYORUM başlıklı muhteşem eserimi dinliyorum. Sizlerede dinlemenizi öneriyorum.Çok güzel . Güfteler bana ait olunca dinlemesi daha bir başka güzel.
Sizlerinde dinlemesini isterdim. [url]www.besteciler.com[/url] sitesi açınız. Orada ana sayfada benim resmim var altında Sabiha Serin ve resmimin üzerinde kırmıxzı renkle Hoşçakal yazısı var. Hoşçakal yazısını tıkladığınızda güftesi bana ait olan eserimi dinleyebilirsiniz. Dinledikten sonra da değerli görüşlerinizi alttaki yorumlar kısmına yazarsanız onur duyarım.( Dinlemek ve yorum yazmak için üye olma zorunda değilsiniz) |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Unutamam[/B]
Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa, yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla, güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla... Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır, can kanar İki gözüm, iki çeşme haberin yok İçerime içerime akar... Söz - Müzik: Sezen Aksu Seslendiren: Mustafa Ceceli Kralice'min nefis bir saheserlerinden biri daha, ve mükemmel ötesi bir Mustafa yorumu ile, iste sarki, iste yorum, iste duygu, dinledikce dinlenesi bir eser...[/CENTER] |
[I][B] HASRET GÜLTEKİN---şu kanlı zalim
Hasret Gültekin-Derman sendedir Erensoy Akkaya-N'olur[/B][/I] |
[CENTER][B]Mustafa Ceceli - Unutamam [/B]
ama benim cigerim yanar, ten oyalanir can kanar iki gözüm iki cesme haberin yok icerime icerime akar...[/CENTER] |
[B][COLOR=darkorange]LİG RADYO ....Sivasspor-konyaspor[/COLOR][/B]
|
[B][I][COLOR="Plum"]Sinan Özen Ölüm dedigin nedir.[/COLOR][/I][/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Lig Radyo. Sivasspor - Konyaspor maçı.....................
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:04. |
|