![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][COLOR="DarkOrchid"]Musa Eroglu
Emanet Etmişsin Geldi Selamın Emanet Etmişsin Geldi Selamın Gül Yüzlü Cananım Aleyküm Selam Aldım Tazim İle Bu Bengü Lalım Ey Şah-I Cihanım Aleyküm Selam Mürüvvet Umarım Efendim Senden Uğruna Geçmişim Can İle Tenden Demişsin Gedama Selam Et Benden Ey Şah-ı Cihanım Aleyküm Selam Boynuma Geçmeden Aşkın Kemendi Neden Ağlatınsın Bu Derdimendi Dosta Selam Salmış Efendim Kendi Ey Şah-ı Cihanım Aleyküm Selam.[/COLOR][/I][/B] |
Dj Ak - Lass Ihre Herzen Beben
[B] Almanya Berlin'de yaşayan rizeli bir gencin geçmişinde işlediği günahların tersine ve telafisine yaptığı rap parçası. [/B] |
[B]ilayda-çıldırmak üzereyim[/B]
|
kendim söylüyorum,
sanırım bugün kendimi kendimden daha iyi ifade edecek başka birisi yok. |
MUSTAFA KESER-SÖYLEME BİLMESİNLER, BU AŞKIN BİTTİĞİNİ
|
HAKAN TAŞIYAN
SÖYLEME BİLMESİNLER DUYMAYIM BEN KÖTÜ HABERİNİ ÜZÜLÜRÜM DAYANAMAM. ÜZÜLÜRÜM. |
LİNET-ASLAN GİBİ
ÖZÜME SÖZÜME DÖNDÜM DOĞRUYU YANLIŞI GÖRDÜM |
[B][I][COLOR=blue]Hakan Peker[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]KOLAYMI UNUTMAK................[/COLOR][/I][/B] |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN
OĞLUM SANA EMANET. |
TUNCELİ MERKEZDE MÜBAREK YATSI EZANINI DİNLİYORUM.....
|
[I]Sivas ili için akşam ezanı... oyyyy gurban olurum be o ezanına..
radyo hilal dinliyorum da az çok dindiriyoruz hasreti[/I] |
[B][I]Rüzgarin sesini....................................[/I][/B]
|
Bende yağmuru bekliyorum, nasip olurda yağarsa, yağmur sesini dinleyeceğim.
|
[QUOTE=ismail 58;474647]TUNCELİ MERKEZDE MÜBAREK YATSI EZANINI DİNLİYORUM.....[/QUOTE]
tunceli de polisler şanslı ..şehirde üç cami var ikisi polis lojmanlarına yakın..gerçi cumhuriyet mahallesindeki camiiide ezan okunmuyordu benim zamanımda.. tunceli de ezan ve bayrak başka bir kıymetli.. |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Niran Ünsal
Iyiki varsin Ben ne zor günlerin şahidiyim çok savaştan çıktım sağ salimim yok kimseye ahım dost düşman sağ olsun yar iyiki varsın can sende son bulsun sen dar günümde helal lokmamsın yar demek yetmez canımda cansın her kulun hakkını, bahtını, şansını verene bin şükür iyiki varsın.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=goramaz;474675]tunceli de polisler şanslı ..şehirde üç cami var ikisi polis lojmanlarına yakın..gerçi cumhuriyet mahallesindeki camiiide ezan okunmuyordu benim zamanımda.. tunceli de ezan ve bayrak başka bir kıymetli..[/QUOTE]
HAMDOLSUN şimdi 3 caminin 3 ündede Ezan okunmakta. |
suan kafami dinliyorum......
|
[B][I][COLOR="DarkOrchid"]Harika Avci
Alisirim Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım.............................[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün.......[/COLOR][/I][/B] |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN MEKTUP
|
[B][I]su sesi dinliyorum....................[/I][/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Rojin
Ahdim var. Dile gelmez ahdım var... benden olmuş kahrım var.. deli bir at kalbimde ahh.. savrulmuş dinmemiş yarem var.. ahdım bitti sen bitmedin yar nerdesin.. sana kopan fırtına.. gitmiyor dinmiyor oy hawar.. geceler bir çığlık zehir yar.. kalbim bir mayın tarlası yar nerdesin.. feryadımı duysan yar.. ateşten beni kurtarsan yar.. boynumdan asırlar beni yar.. göğsünde ölmek isterim ahh nerdesin.. yüreğine göm beni.. dipsiz bir kuyudan al beni.. geceler bir çığlık zehir yar.. kalbim bir mayın tarlası yar nerdesin...[/COLOR][/I][/B] |
MÜSLÜM GÜRSES-VEFASIZ ALEM
|
MÜSLÜM GÜRSES-KOLAYMI SANDIN
Seninle aşk dolu mazimiz varken Ayrılıp gitmeyi kolaymı sandın Yürekten gönülden candan severken Ayrılıp gitmeyi kolaymı sandın.. Anılar kapını çalmaz olurmu Gözlerim hasretle dolmaz olurmu Şarkılar gönlümü yakmaz olurmu Ayrılıp gitmeyi kolaymı sandın.. Kalbini kimlere götüreceksin Bu aşkı sen nasıl bitireceksin Maziyi sorana ne diyeceksin Ayrılıp gitmeyi kolaymı sandın.. |
[B][I]Baris Manco[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Gül Pembe............................[/I][/B] |
[QUOTE=goramaz;474675]tunceli de polisler şanslı ..şehirde üç cami var ikisi polis lojmanlarına yakın..gerçi cumhuriyet mahallesindeki camiiide ezan okunmuyordu benim zamanımda.. tunceli de ezan ve bayrak başka bir kıymetli..[/QUOTE]
benim zamanım da derken hangi yıllarda tuncelideydiniz, memurmuydunuz tuncelide. |
ZAFER PEKER-GEÇ BUNLARI GEÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
|
deniz seki-üzgünüm aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
[I]melekler bile sana özeniyor
cennette döşenmiş tahtında mısın sivas radyo hilal ... vah giden gençliğim[/I] |
[B][I]Tarkan[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Vay Anam Vay..............................[/I][/B] |
nazo_sensizlik ölümden bile zorrr....
|
[B]Nil Karaibrahimgil-Seviyorum Sevmiyoruum :)[/B]
|
sabahı öptüm gözlerinde
Geceyi yaktım Ateşi aldım dudağından Sözleri yaktım Ben seni uzaklarda Ben seni tuzaklarda Ben seni yasaklarda sevdim Ben seni yasaklarda.. Baharı öptüm saçlarında ben seni yasaklarla sevdimMmMmmmm Kışları yaktım Umudu aldım yüreğinden Düşleri yaktım Ben seni uzaklarda ...Ben seni tuzaklarda Ben seni yasaklarda sevdim Ben seni yasaklarda |
bişey dinlemiyorum
ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün. anlayan anladı... |
MÜSLÜM GÜRSES-ECELE SİTEM
|
[B][I]Simdi ne dinlesemki acep? :)))))))[/I][/B]
|
ª?:::"BEN SENİ YASAKLARDA SEVDİM!..":::??
|
bestmi korkmaz... DERDİN DERMANDIR....EY SEVGİLİİİİ
|
[B]HaSan DuRSun-Annecigim ...[/B]
|
mustafa yıldızdogan
senin umurundamı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:43. |
|