![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
SEN HERKEZI EZIP GECERSIN
GÜCLÜ TAKIMMI VAR SIRADA ONUDA EZERSIN SIRADA KIM VARSA GELSIN SIVASSPOR SEN ONUDA YENERSIN |
[QUOTE=Kardelencicegi;343780][B][COLOR="Black"]Sweet size iyi dinlemeler...........
Ben pek hosnut kalmadim o radyodan. Cünkü benim tarzim olmayan eserler dinletiliyor.... Arif Kardesimizin basarilarinin devamini dilerim. Emegine saygi duyuyorum. Cünkü Benim Farkim tarzim[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]O dedigin sanatciyi ben ilk ciktiginda bile sevmezdim Ama sesi kulaga hos geliyor diye dinlerdim Eger yine calarsa, sorun degil yine dinlerim Eger dinlemek istemiyorsamda, o anda sesini keserim[/COLOR][/I][/B] |
Sandalli geldi buraya sizi görmedi,
Havalar cok sogudu kazak örmedi, Kisin gelecegini önceden bilmedi, Hasta düstü ilac icti yatiyor. |
[B][COLOR="Black"]Sesini kesmis zaten RABBIM. Ama ben öyle yere bir daha girmem..............
Herkes özgürdür. Bense özgürlügümü ona prim vermeyerek kulllaniyorum. O kisinin eseri dinletiliyorsa ben yokum. Kismam bir seyi halletmiyor icimde firtinalar eserken susamam. Vatana ihanet edenlere prim yok.!!!!![/COLOR][/B] |
[quote=Kardelencicegi;343780][B][COLOR=black]Sweet size iyi dinlemeler........... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Ben pek hosnut kalmadim o radyodan. [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Cünkü benim tarzim olmayan eserler dinletiliyor.... [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Arif Kardesimizin basarilarinin devamini dilerim. Emegine saygi duyuyorum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Cünkü Benim Farkim tarzim[/COLOR][/B][/quote] Herkes insandır saygıyı hak eder Zevkler renkler tartişilmaz derler Sizin düşünceniz farklıymış meğer Boşverin bizede gelen dostlar dinler |
[QUOTE=sandalli;343783]Sandalli geldi buraya sizi görmedi,
Havalar cok sogudu kazak örmedi, Kisin gelecegini önceden bilmedi, Hasta düstü ilac icti yatiyor.[/QUOTE] Kibrit fayda etmez yanmaz çıraya Bülbül asil kuştur konmaz saraya Doktor ilaç olmaz onmaz yaraya Hastalığının ilacı yeni Sarı mı |
Söyle asik söyle askin adini,
Daha ben anlamadim tadini, Bekler yüregim umutla yarini, Elbet birgün gelir özlenen gün. |
Ne sarilar gelir gecer ömürden,
Yürek bu dayanir kati demirden, Esege yük olamaz semerden, Biri gider bini gelir yeniden. |
Gurbet elde bir hal geldi başıma,
Ağlama gözlerim Mevlâ kerimdir. Derman arar iken derde düş oldum, Ağlama gözlerim Mevlâ kerimdir. |
Atalım üstümüzden kederi gamı
Şenlendirelim mi biraz ortamı Hayatın tamamı kara sevda mı Haydi ozanlar neşeye buyrun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:53. |
|