![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivas`ta ayazdan cesmeler donmus,
Buzlarin üstüne bir bülbül konmus, Sandalli yüregin ask ile yanmis, Daha senden bir halt olamz bilesin. |
Haftasonu geldi biraz yorgunum,
Uykudan uyandim sanki durgunum, Ben o yarin gözlerine vurgunum, Atmak istesemde atamam ki ben. |
[quote=sivaBURs;343806]Atalım üstümüzden kederi gamı
Şenlendirelim mi biraz ortamı Hayatın tamamı kara sevda mı Haydi ozanlar neşeye buyrun[/quote] Haydin dostlar gelin bir olalım Sivas'ın yollarında halay çekelim Eşe dosta bir selam eyleyelim Bitsin gam keder artık coşalım |
[QUOTE=sandalli;343815]Sivas`ta ayazdan cesmeler donmus,
Buzlarin üstüne bir bülbül konmus, Sandalli yüregin ask ile yanmis, Daha senden bir halt olamz bilesin.[/QUOTE] Sivas soğuk şehir çeşmeler donar Buzların üstüne bülbül mü konar Yiğidin yüreği sevdadan yanar Sende daha çok iş vardır bilesin |
Atmak kolay degil gami kederi,
Mevlam bana vermis bu kaderi, Bilinmez dünyada insan degeri, Insan insana esit olamayinca. |
Yiğitler kaçar meydana çıksan
Suları çıkar taşları sıksan Anlamı kalmaz hayattan bıksan Sende daha çok iş vardır bilesin |
[QUOTE=sivaBURs;343839]Yiğitler kaçar meydana çıksan
Suları çıkar taşları sıksan Anlamı kalmaz hayattan bıksan Sende daha çok iş vardır bilesin[/QUOTE] Yigitler kacirmak bana mi kaldi, Hayat beni gama kedere saldi, Zalim gurbet benim ömrümü aldi, Bende is kalmadi artik bilesin. |
Gelmiş İken Bir Habercik Sorayım
Niçin Gitmez Yıldız Dağı Dumanın Gerçek Erenlere Yüzler Süreyim Niçin Gitmez Yıldız Dağı Dumanın |
Sivas`ta degilim karlari sürem,
Bursa`da degilim kestane derem, Gurbette derdimi kimlere diyem, Bende güc kalmadi artik bilesin. |
[QUOTE=sandalli;343847]Yigitler kacirmak bana mi kaldi,
Hayat beni gama kedere saldi, Zalim gurbet benim ömrümü aldi, Bende is kalmadi artik bilesin.[/QUOTE] Bırakma kendini, salma kedere Bilmez misin tersine akar mı dere Senki kılıç çaldın koca ejdere Sende daha çok iş vardır bilesin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:05. |
|