![]() |
--->: SUŞEHRİ-Kozçukur
tüm kozçukurlulara slm olsun. yücel eline sağlık güzel olmuş cengiz resimler güzel zamanda çekmişsin senin eline sağlık tüm kardeşlerime slm olsun. Allaha emanet olun
|
Cevap: SUŞEHRİ-Kozçukur
Arkadaşlar elinizde köyümüzün resimleri varsa ve bunları [url]www.kozcukur.com[/url] da yayınlanmasını istiyorsanız resimleri ve açıklamalarını [email]fatihmd@gmail.com[/email] adresine gönderebilirsiniz.
Saygılarımla. |
şuşehrinin her karış toprağına kurban olurumda balkaranın ayrı bi havası var ya bence orayıda bir görmelisinizyeşilliği bol suyu dereleri bol hele meyvesi sanırsınki yalancı cennet offf özledim vallahi
|
[QUOTE=jasminiron;337768]şuşehrinin her karış toprağına kurban olurumda balkaranın ayrı bi havası var ya bence orayıda bir görmelisinizyeşilliği bol suyu dereleri bol hele meyvesi sanırsınki yalancı cennet offf özledim vallahi[/QUOTE]
Sayın jasminiron hanım, bu bölüm Kozçukur köyüne aittir. Lütfen mesajınızı [url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11760[/url] sayfasındaki Balkara köyü sayfasına yazınız. Saygılarımla. |
tümhemşehrilerimin mübarek kurban bayramını en içten dileklerim kutlarım ismail sel
|
Değerli üye arkadaşlar, kozcukur.com sitesine köyümüzün 1 er saatlik 2 videosunu ekledim. Biri kış, diğeride ilk baharda çekilmiş videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca köyümüzle ilgili konular için forum bölümümüzde açılmıştır. Saygılarımla
|
slm kozçukurlular yucel abi site gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlik teşekür ederiz
|
2009 yılının tüm hemşehrilerime sağlık sıhhat ve esenlikler getirmesini dilerim. ismail SEL
|
ıutruışıuuuurjyuıfshdhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhg
|
Eline sağlık yücel abi site güzel olmuş.Siteye müzik köşesi eklesen bence daha güzel olur.TÜM SİVASA SELAMLAR
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:55. |