![]() |
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili arkadaşlarım...27.04.2008 Cumartesi günü Sakarya İli Hendek İlçesinde yaşayan Gümüşdere Köylüleri olarak yaklaşık 10 kiş bir araya gelerek Sivas ve köyümüzün de sıkca adının geçtiği çok güzel bir sohbet yaptık.Eski güzel günleri yad ettik.Böyle güzel sohbetlerin daha sık olması dileği ile sohbete katılan bütün köylülerime teşekkür ediyorum. DARK-KARDES BEN GELDIMYAZDIM SEN YOKTUN ISTE BUDA SANA KANITIMDIR AÖÖAHA AMANET OL |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=Apokan58;258712]YA BURADA YAZI YAZAN GFB34 NICK LI ARKADAS VAR BIZIM KÖYLÜ
SIVASSPOR.COM DA YORUM YAZMIS HERKES COCUKA YÜKLENIYOR NICK ISMINDEN DOLAYI-ALTTAN ALARAK CEVAP YAZIYORUZ SIZLERDE GELIN YORUMLARINIZI YAZIN TAM DESTEK-HEP DESTEK[/QUOTE] Apo kan kardeş hakikatten Nick ismin gerçektende (Kusura bakma) Hem Apo+Kanıda var bu isim bir tesadüf biliyorum gel sana başka bir isimle yeni bir giriş yapalım. |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
abdulah öcalanı mı kastettin yamtar bey evet biraz benziyor ama kendisi bilir
|
[QUOTE=ersoy_34;258725]abdulah öcalanı mı kastettin yamtar bey evet biraz benziyor ama kendisi bilir[/QUOTE]
Estafurullah biz kimseyi hiçbirşeyle eleştirmiyoruz.Apokan kendisi yaznış Nick indeki isim yüzünden yanlış anlaşılırım diyor zaten. |
YA ARKADASLAR
BEN ESASINDA ISMIMDEN MEMENUNUM AMA GEL GÖRÜNKÜ ********IN BIRIYLE AYNI ISMIM UYUYOR BEN ABDULLAHIN APOSUNU ÖZKANINDA KAN-NI ALMISTIM OLDU APOKAN58- SELAMLAR |
[B]Bütün beypinarli kardeslerimize selamlar ve saygilarimi gönderirim.[/B]
_______________ |
aleykümselam gardaş.aramıza hoşgeldin.........
|
-->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=58memo;259076][B]Bütün beypinarli kardeslerimize selamlar ve saygilarimi gönderirim.[/B]
_______________[/QUOTE] SENDEMI BIZIM KÖYLÜSÜN VE KIMLERDENSIN YENI YETME GENCLERDEN OLDUGUNA GÖRE BEN SENI TANIMAM SEN BENI TANIYORMUSUN SELAMLAR |
[B]Yok kardes ben beypinarli degilim. Ben yildizelindenim büyükakören köyü. YInede sohbete katilmak istedim bildiklerimizi paylasim sivasimizin tek ici deigil disinida tanimak iyidir. :D[/B]
|
: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ..kardeşlerim hepinize selamlar saygılar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:14. |