![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[QUOTE=sandalli;435204]Bizim yöneticilerin mesaj silmede üstlerine yok, eger mesajlarim silinmeseydi simdi 5.000 mesajim vardi. :D[/QUOTE]
[B]Burda taş bana değildir umarım senin mesajını sildiğimi hatırlamıyorum :)[/B] |
erkek adam cam silmez ya...
şiddetle karşıyım:D onuda erkekler yaparsa bize ne kalıyor bırakın o camlar pis kalsın |
[QUOTE=canann;435209]erkek adam cam silmez ya...
şiddetle karşıyım:D onuda erkekler yaparsa bize ne kalıyor bırakın o camlar pis kalsın[/QUOTE] Şu son mısra olmadıya bırakın o camlar pis kalsın Şöyle olabilir Bırakın camları biz sileriz gibi |
şiddetle karşıyım:D onuda erkekler yaparsa bize ne kalıyor bırakın o camlar pis kalsın[/QUOTE] birisi bunu bana anlatabilir mi?....:)canan yine farklı alemlere mi daldı ne...:confused::) |
Aklı sıra erkeklerin her işi yaptığını ima ediyor belkide latife yapıyorda olabilir :D
Biz yapmıyorsak erkeklerde yapmasın diyede son sözü yapıyor :D |
Tamam kadınlar hiç bi iş yapmasın o zaman biz çalışalım uğraşalım eve ekmek getirelim sonra işten yorgun argın gelip camları silelim, yemek yapalım,bulaşıkları yıkayalım,kirli çamaşırlar varsa onları makineye atalım::),sabah tekrar kalkıp işe gidelim kadınlar da otursun hiç bir iş yapmasın sabahtan akşama kadar kadın programları izlesin kafamızı ütülesin:Delbiseleri değil kafamızı:Delbiseleride biz ütüleriz ...:)
o zaman Dünya*nın en mutlu insanı olurlar .... |
şiddetle karşıyım:D onuda erkekler yaparsa bize ne kalıyor bırakın o camlar pis kalsın[/QUOTE] Seni seni :) ............ |
[QUOTE=club7house;435372]Seni seni :) ............[/QUOTE]
:D:D....................................... |
erkekler sadece webcamını gözlüklerinin camını birde varsa arabasının camını silsin bence.
|
[COLOR="Black"][B][I]vala birgün oğluma gel cam silmeye yardim ett dedim aldim cvp . ne oldu annene gece silsem olmazmi bize karızmayı çizdirme dedi.. karizma ne olursa anladim pek :D
ama gecen hafta evde temizlık yaptım buyuk oğlum yardim etti...[/I][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:12. |