![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=blue]Ya arkadaslar gecenlerde bir konuyu burda bir bayanla tartistik erkek adam televole,magazin programlari izlermi diye ,sizce izlermi?[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]benim fikrim eget bir bayan mac izlerse erkeklerde magazin programlari izler.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]sizllerin fikri nedir?????????[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;492803][IMG]http://www.pastayolla.gen.tr/resimler/ankara_pasta_siparisi_3758.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.illedeyemek.com/content_images/1816494166850.jpg[/IMG] [B][I]Buyurun Salim abi pasta ve böreğniz afiyet olsun.[/I][/B][/QUOTE] [B]çok teşekkür ederim kardeşim sağol. börek iyi duruyorda pasta boş kutuya benziyor..:D[/B] |
[QUOTE=ömer yalcin;492804][B][I][COLOR=blue]Ya arkadaslar gecenlerde bir konuyu burda bir bayanla tartistik erkek adam televole,magazin programlari izlermi diye ,sizce izlermi?[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]benim fikrim eget bir bayan mac izlerse erkeklerde magazin programlari izler.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]sizllerin fikri nedir?????????[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ömer kardeşim bu soru beni aşıyor kapsama alanıma girmiyor..:D |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Kızlar nerdesiniz?
|
[QUOTE=ömer yalcin;492804][B][I][COLOR=blue]Ya arkadaslar gecenlerde bir konuyu burda bir bayanla tartistik erkek adam televole,magazin programlari izlermi diye ,sizce izlermi?[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]benim fikrim eget bir bayan mac izlerse erkeklerde magazin programlari izler.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]sizllerin fikri nedir?????????[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] erkek adamı bozar bozmakla kalmaz tali yola saptırır bu programlar kaldıki, birçok bayanıda yozlaştırmakta bu programlar. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B]bizim orada cigara içmek yasak .burda gelmişken bi cigara içeyimde hemen kaçayım..:)
bizim orda ceza.50.tl.burada bi ceza yok galiba...[/B] |
[B][I][COLOR=#0000ff]benim fikrim eget bir bayan mac izlerse erkeklerde magazin programlari izler.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]sizllerin fikri nedir?????????[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ömer kardeşim televole erkeği bozar:D pek takılmanı tavsiye etmem:D[/B] |
[QUOTE=HaZaN;492803]
[IMG]http://www.illedeyemek.com/content_images/1816494166850.jpg[/IMG] [B][I]Buyurun Salim abi pasta ve böreğniz afiyet olsun.[/I][/B][/QUOTE] [B]salim senin yaptığın oluyormu hiç bu güzelim böreği aklımıza düşürdün sağolsun hazan kardeşimizde getirdi zaten rejimdeyim şimdi hanımla itilafa düşeceğiz[/B] |
[QUOTE=altuntas58;492818][B]salim senin yaptığın oluyormu hiç bu güzelim böreği aklımıza düşürdün sağolsun hazan kardeşimizde getirdi zaten rejimdeyim şimdi hanımla itilafa düşeceğiz[/B][/QUOTE]
[B]benim suçum yok abi hazan kardeşimiz getirmiş.. ben gelmez getiren olmaz diye düşünmüştüm..:)[/B] |
Arkadaşlar televole hakkındaki yorumlarınızdan dolayı,hem tebrik hemde teşekkür ederim.Maç bayanı bozmaz,ama televole hem bayanı,hem erkegi bozar...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:21. |
|